Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Fico by si měl rozmyslet uctívání věrozvěstů míru, smrti a zkázy

30 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Fico dokáže velice dobře narábať se slovenskou mentalitou. V Evropě není zakomplexovanější národ, než jsou Slováci. To nepíši jako urážku, ale jako popis situace. A má to své historické kořeny. Slováci nejprve úpěli pod uherskou nadvládou, pak měli dojem, že úpí pod nadvládou českou. Přesně proto se při první příležitosti trhli. A spojili se s Hitlerem. Před ponižující válečnou prohrou a důsledky s tím spojenými je zachránilo SNP, v podstatě akce pár tisíc statečných lidí na Horehroní. Drtivá většina Slováků více či méně kolaborovala s fašistickým režimem. A po roce 1989 přišel druhý pokus, tentokrát demokratický, i když o demokratičnosti některých aktérů se dá s úspěchem pochybovat. Mečiar byl gauner, ale dokázal zabrnkat na tu správnou strunu. Naštěstí pro Slováky přišlo krátké období skutečných demokratických vlád, díky nimž se podařilo vstoupit do NATO a EU. Dnes by se to nepodařilo, ani jedna organizace by nechtěla mít ve svém středu zemi, která má ve svém vedení stávající garnituru s tak otevřeně protizápadní politikou (kdyby u nás vládl Bureš s Okamurou a bolševiky, byli bychom na tom podobně).
Ficova motivace jsou jednoznačně peníze. My si ani nedokážeme představit rozsah těch zlodějin, ale ten řád bude v miliardách. Eur, pochopitelně. Přesně proto jde tak tvrdě proti opozici, proti médiím. To není standardní politický boj, Fico bojuje o své bytí a nebytí, bojuje za ochranu svého impéria. On představuje organizovaný zločin v té nejhorší podobě. Přesně o tom snil románový don Corleone, ovládnout stát. Fico (a u nás Bureš) pochopili, že jim k tomu stačí zmanipulovaní voliči, že to je lepší, než lupara či hedvábná škrtící šňůra...
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeníku, válka na Ukrajině je pouze válečným konfliktem dvou zemí bývalého SSSR. Konflikt "světové úrovně" se z toho snaží udělat státy NATO a EU tím, že podporují a vyzbrojují Ukrajinu. Jinak by konflikt už dávno skončil. 😎
lug70
@Uživatel_5337246 Podívejme se na to z druhé stránky. Kdyby Bartkovský psal skutečnou realitu dnešního režimu bez příkras, tak na hodinu letí a má doživotně po kariéře novináře. Bohužel, drtivá většina novinářů je ale liberálně pevně zakotvena, takže proti Fialovu zločineckému liberálnímu režimu nikdy nepůjdou, protože se s ním ztotožňují. Režim si je takto vychovává přes humanitní fakulty pro budoucí posluhu..
Uživatel_5337246
Bartkovský tak mladý, přesto slepě poslouchá rady našich
patolízalů. Proč nepoužívá mozek tak, jaká je
skutečná realita a ne přání naší vlády.
Jedině za tím stojí peníze a pochválení od těch, co jsou momentálně u moci.
giorgio287
Bartkovský nech si tu svoji politickou agitku a utíkej se zanořit do fialový řiti. Tam je ti dobře. To umíš nejlíp.
kamil malis
Ten Fico zase perlí, netrefila ho jedna kulka i do hlavy ? Praotec Čech byl Slovák,Cyril a Metoděj byli Slováci - co Hitler a Putin - taky Slováci ?
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Vy mě dokážete neustále překvapovat. Z toho co píšete, je jasně vidět že máte docela dobrý historický přehled, tedy z mého pohledu dobrý základ. O to víc zarazí, jak důsledně máte vymeteno v aktuálním dění a jak neskutečně, bez sebemenší úvahy a srovnání s tím historickým kontextem, žerete mainstreamu jeho kecy a velice, velice upravenou, vykuchanou a překroucenou "pravdu".
Miroslav Gregorovič
@giorgio287 bože tihle rusští zrádci, by už měli pozavírat.
Richard Šebesta
@epr3 Tempter nemá na to aby napsal něco co má smysl.Zatímco uživatel 5734171 to umí. Jeho texty mají hlavu a patu někdy s ním souhlasím někdy ne ale to je normální. U temptera jsem si jist,že to je dutá hlava ,prostě kde nic tu nic.
Jozef Kolek
bla bla bla, čo by si si bez toho Fica počal?!
Nech žije Fico!!
Saša Krach
Co doporučit Bartkovskemu...
Martine a co naše postavení.😭😝 Opřít se do vlády bojíš...😂😂😂
tempter
@epr3 Blinky, blinky...
Uživatel_5412286
@epr3 myslím že má pravdu. Popsal to korektně.
Richard Šebesta
@Miroslav Gregorovič Fakt ? A nejsi náhodou pod vlivem drog ? Nebo nejsi dement ? Každý kdo nemá rád tuto vládu je ruský zrádce ? Já třeba taky nesnáším tuto falešnou vládu ale můj vzor je PARAGUAY a včil mudruj !
Miroslav Gregorovič
@Jozef Kolek odstěhujte se na Slovensko, mudrlante, tam si vyděláš!!!
Miroslav Gregorovič
@epr3 zato vy máte v hlavě vymeteno.
Frantisek Najman
Rady pana Bartkovského panu Ficovi jsou směšné. Koho uctívá pan Bartkovský je jen jeho věc a koho uctívá pan Fico je také jen jeho věc.
Koho uctívat nás nutili totalitní komunisti, teď snad máme demokracii.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jozef Kolek
@Uživatel_5734171 na úrade u Fialku už začali “pracovať”?!
Nech žije Fico!! mudrlante!!
MartyACS
Je to zdrogovaný dement
MartyACS
Bartkovsky uděluje knížecí řady Slovákům. To mají moc rádi
Frank51482
Kdejaký šmudla z redakce radí a mudruje.
Uživatel_5850193
Co to je z keci? Pokud je demokracie tak pro všechny. A ne jen pro politické kamarády. Se prober.
Tomáš Prokl
@Jozef Kolek my jsme ,ale radi ze Fico zije. Smrt nepreji nikomu ani jemu navic jako odstrasujici priklad je neprekonatelny, proti nemu je i Babis liberalni demokrat. Takze si porad rikam mohlo by byt i hur nez kdyz vyhraje AB.
Tomáš Prokl
@epr3 a na co by mel reagovat kdyz jste zadna fakta neuvedl ani vy?
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Gregorovič Fakta, co? Nic, tak jako vždycky 😂.
twain
@Jozef Kolek Ať žije Velké Uhersko!🤣
tempter
@Richard Šebesta Blinky, blinky
Saša Krach
@Uživatel_5734171 A koho zajímají cizí problémy,,, když má vlastních plný náklaďák..😂😂😂😂😝
Avatar - epr3
epr3
@tempter Fakta, co? Nic, tak jako vždycky 😂.