Komentáře

Zpět na článek

Orbánovo mírové divadlo: Jednal s Putinem, ten mezitím pokračuje ve válce

54 komentářů

Avatar - našinec
našinec
Západ naučil spolupracovat své nepřátelé a ti jsou každým dnem silnější a silnější.
tempter
@našinec rusko donutilo NATO k vojenské zodpovědnosti a reálné spolupráci a NATO je tak každým dnem silnější a silnější.
Avatar - našinec
našinec
@tempter To ani náhodou.
King I
Chcimíři je špatné pojmenování. Správný název je Kapitulanti. V podstatě to jsou Prasata.
Avatar - epr3
epr3
@King I Jéžiš ty jsi hustej 😂😂😂. Proč nejdeš na Ukrajinu a Zelenskému to nepomůžeš vyhrát? Potřebuje lidi, protože své vojsko už má vymlácené, a jeho rekrutáři teď zběsile nahánějí kriply, cucáky a dědečky do zbraně.
King I
@epr3 Ty nepůjdeš? Jsi homosexuál nebo Miss Universe?
Avatar - epr3
epr3
@King I Proč bych tam měl chodit? To je Fialova válka, ne moje. Jestli chceš pomoct vojensky rozhodnout, tak mazej, se sexuální orientací to nemá nic společného, i buzík po řádném výcviku dokáže bojovat. Nestyď se a jdi, agent Pávek na to z Hradu vyhlásil generální pardon.
King I
@epr3 Pak jsi Kapitulant / Prase.
Avatar - epr3
epr3
@King I A proč tam nejdeš ty? Já jsem kapitulant a prase a ty jsi co? Gaučovo-kompjútrový válečník, který se podělá strachy na prahu vlastního bytu?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
0rbán dnes představuje světlo v tunelu z války Ukrajiny proti Rusku podporované chciválky, kteří tak mají na rukou krev mrtvých ukrajinských dětí. Je to především jejich vina, protože brání mírovým jednáním. Orbánovi palec nahoru, ostatně Maďarsko bylo vždy prvním nositelem nevyhnutelných změn v Evropě. 😎
tempter
@RASPUTIN Krev ukrajinských dětí máte a už navěky budete mít vy, putinovi poskoci.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@tempter ...Di ty ferdo, že by až tak ? Že ty budeš taký jednodušší člověk a posluchač ČT24 ?🙄
tempter
@RASPUTIN A ty budeš prostoduchý ruský blbec.
Frantisek Najman
Autore článku, a co divadlo se sankcemi?
Richard Šebesta
@Frantisek Najman Je to jako za totáče. Co se soudruhům nehodilo tak o tom se nepsalo. Jako by to nebylo ! Dnes je to v mnohém podobné. Jak prosté Watsone,že jo !
Avatar - Pärkund Roservaal
Pärkund Roservaal
Orbán je sociopat klasického střihu Trumpa, Erdogana nebo Fica, na české scéně pak Zemana, Babiše nebo Klause 🤪 tihle týpci s napolenovským syndromem se rádi profilují jako spasitelé lidstva, na demokratické manýry je moc neužije, uznávají výhradně jen jiné diktátory a s těmi pak jednají ve stylu já to tu celé vlastním 😱
Je logické, že teď když Maďarsko předsedá EU tak se nejvíc ukazuje stav současné maďarské politické scény, žádná není, je jen Orbán 🙃 EU v téhle chvíli nepředsedá Maďarsko ale Orbán a to způsobem jakým je zvyklý z domova, sebestředně autoritářsky 🫣
Uživatel_1006689
Je vidět, že tuto válku si ti kašpaři v EU přejí. Jinak by asi s Ruskem jednali o stažení vojsk, aby proběhlo jednání o míru. Orbán toto pochopil a jedná, bez vyjednávání to nepůjde.
tempter
@Uživatel_1006689 Mluvíš o spravedlivém míru nebo o kapitulaci Ukrajiny dle notiček z ruska?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@tempter ...o spravedlivé kapitulaci Ukrajiny, protože reálnou alternativou je pouze porážka Ukrajiny.
tempter
@RASPUTIN Spravedlivá kapitulace napadené země? Vždyť říkám, že to máš v té kuličce pomotané...
Avatar - epr3
epr3
Terpentýn Spravedlivá kapitulace země, která tuto válku vyprovokovala, máš to v té duté kuličce pomotané.
Saša Krach
Já bych řekl....budou bojovat do posledního muže a kulky.
Buďte rádi že sedíte doma na zadku a zde cancate blbosti..
Chudáci lidi ...A pokud někomu chybí válka jděte za Pavlem on vás tam doporučí. Zdravím
Richard Šebesta
@Saša Krach Máš recht Sašo,ale tady místní chciválkové jako tempter a další umí tak válčit akorát na hubě a to ještě z gauče ale nějak se jim vlastně nedaří,ty jejich kidy k vítězství Ukrajiny nějak nevedou. Čim to asi bude ?
Avatar - epr3
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
tempter
@epr3 Z tebe může být slušnému člověku už jenom na blinkání, za víc nestojíš.
Avatar - epr3
epr3
@tempter Klidně blinkej, mě je zase na blití z lidí, kterým nic nedochází a nechají si vymést palici naprosto stupidní propagandou.
Nutelenko s Foltýnem to s vámi mají fakt jednoduché.
Uživatel_5559876
@epr3 Nová republika je opravdu zdroj s velkým Z. Takže noty přímo od Putina ti připadají OK? Ono je to totiž s tím bombardováním nemocnic a divadel přesně tak jak to vypadá. Ruskej idiot potřebuje podrbat své ego a tak napadá všechny okolo sebe. Přitom vykřikuje, že na něj všichni okolo útočí. Bohužel mu to však věří jen Rusové s již dlouho vymytými mozky, ale i enkláva místních, kteří se v Rusku či Putinovi shlížejí, ale jsou v podstatě moc rádi, že žijí v tom malém a vcelku poklidném Česku. Jsou opravdu přesvědčivé důkazy o tom, že Rusko nemocnici zničilo zcela úmyslně a navíc zbraní, kterou nikdo jiný nemá. Ale chápu, že Nová republika na to bude mít jiný názor.
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5559876 Tak ty přesvědčivé důkazy předložte. Ani v té Nové republice netvrdí, že to absolutně nemohli být Rusové, ale kdybyste neměl v lebce vysavováno, pak by vás třeba napadlo, proč by Rusové používali rakety za statisíce nebo milióny dolarů na to, aby někde zabili jednotky civilistů, kteří nemají na válku ani ten nejmenší vliv (a děti v nemocnici už vůbec ne).
Kdyby Rusové byli opravdu teroristi, Ukrajina by byla vystřílená do posledního živáčka. Není nic snadnějšího a jistějšího, než ty drahé rakety namířit na nákupní centra nebo jakákoli jiná střediska, kde se koncentrují lidé.
A když vám nevoní Nová republika, tak zkuste Parlamentní listy, ale než začnete komentovat obsah, tak si to přečtěte, protože jinak jsou vaše příspěvky jako plácání duševního bezzemka. Jenom tu papouškujete rétoriku mainstreamu polepenou nálepkami, ale naprosto bez obsahu.
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/roz­hovo­ry/-Chrochtam-blahem-jak-na-nas-maluji-terc-Vidlak-a-nemocnice-zakladna-USA-Babis-a-nove-info-758160
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5559876
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2024/­07/u­krajin­ska-pvo-zrejme-vyuzila-rusky-utok-na-kyjev-a-zautocila-raketou-aim-120-ze-systemu-nasams-na-vlastni-detskou-nemocnici-v-kyjeve-sokujici-spiknuti-natocila-zena-ve-vyskove-budove-a-odhalila-tim
PEtr Tobes
@Uživatel_5559876 putinovym trollum pripadaji tyto zdroje ok, protoze to zapada do jejich zvraceneho videni sveta, ze je to uplny nesmysl a vinikem utoku je rusko naprosto bez pochyb se jim nelibi, tak uveri cemukoliv, co to zpochybni i kdyz jsou to nesmysly a lzi
Bruno Ferari
@epr3 Nova tepublika...kdo to medium vlastni a proc mu verite?
Avatar - epr3
epr3
@Bruno Ferari Protože abyste si udělal ucelený a alespoň trochu objektivní názor, musíte číst obě strany. Pokud budete slepě věřit jenom jednomu, docela určitě se pravdy nedoberete.
Nikdy jsem nikde nenapsal, že všechno co napíšou alternativní média, je čirá pravda, ta je vždycky někde uprostřed a vyžaduje po jedinci aktivní přístup, přemýšlení a uvažování v širších souvislostech.
Uživatel_5542819
Mírové divadlo ? A čo divadlo so sankciami proti Rusku ?
tempter
@Uživatel_5542819 Já vím, sankce jsou bohužel tak málo, ale víš nyní o něčem lepším, jak rusáky vypráskat z Ukrajiny?
Avatar - epr3
epr3
@tempter Jednak musíš opustit myšlenku "vypráskat rusáky z Ukrajiny", vojensky to nedokáže celý tzv. Západ s USA a NATO v zádech.
Za druhé: protiruské sankce poškozují nás mnohem více, než Rusko. To se jim dnes už jen směje, protože evropský průmysl je díky drahým surovinám a energiím odvařený a ono už si dávno našlo náhradní odbyt.
A v neposlední řadě, stejně kupujeme ruský plyn a ropu, jenom několikrát překoupené, aby se nedohledal jejich původ. Bebíčko na tom je jenom to, že to vychází několikanásobně dráž a Rus své peníze dostane tak jako tak.
tempter
Na začátku agrese udělal putin hlupáka z Macrona, vzpomeňme na jeho tříhodinové telefonáty do Moskvy, které měly zachránit mír a výsledkem bylo jen to, že Macron byl světu pro smích. Je třeba ale uznat, že se otřepal a pochopil, na které straně je jeho místo. Nyní putin udělal idiota z Orbána, den po jednání o "míru" vybombardoval dětskou nemocnici v Kyjevě. Ovšem toto tukanovi Orbánovi, jako představiteli "světové mocnosti", nikdy nedojde... S teroristy se prostě nevyjednává, ty je třeba porazit. Kolik toho ještě putinovi a těm jeho hordám dovolíme?
Saša Krach
@tempter Zapomněl si dodat...Před začátkem války probíhali rozhovory a de facto se připravovala smlouva...Dle politických komentářů např. TV dá se dohledat...Vše bylo připravené k dohodě. Šampáño na stole.Ovšem Anglie a její vláda která odešla z hanbou,,,do této dohody hodila ruční granát...
Co obsahovala ,,,zúčastnil se na této dohodě i Macron.????
Jak to říkal Švejk... když definoval válku...😂😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
@tempter Máš tam několik minel parde ! Putin z Macrona hlupáka neudělal, Macron tím hlupákem byl od počátku. Důkazem čehož jsou jeho návrhy poslat svá vojska na Ukrajinu. Nebo to jak vládne Francii. Tech chaos a bordel ho jasně charakterizuje. Jinak tě vyvedu z omylu. Hlupák Macron to možná nevěděl co chce Putin udělat,tedy zautočit ale 100 % to věděl Biden. nejméně 2 týdny předem ho o tom informovaly jeho tajné služby a on taky o tom všechny varoval. Přesto že to věděl neudělal mistr Biden nic aby Putina od útoku odvrátil. Třeba svolání konference o Ukrajině. Takový nový Mnichov ale tentokrát nikoli o nás bez nás ale samozřejmě za její účasti. Nastuduj si pořádně fakta jinak jsi trapný !
tempter
@Richard Šebesta Jsi mimoň, z těch tvých jablek a hrušek už trošku bolí bříško, šebíku. Já mluvil o telefonátech, které vedl Macron s putinem po napadení Ukrajiny. O Bidenovi jsem fakt nemluvil. Ale že je Orbán stejný tukan jako jsi ty, na tom se asi shodneme. Mír s tebou, zavolej tomu putinovi, na tebe dá.
Richard Šebesta
@tempter To jen dokazuje ty moulo že nic nevíš a strkáš do všeho nos. Vždyť řikám,když chceš o něčem psát zjistí si fakta. Já umím číst a vím o čem jsi psal ale když jsi primitiv a máš tak nízke ikve je to tvůj problém.
Miroslav Gregorovič
@Richard Šebesta Šebesto jste víc než trapnej zrádce této republiky. Odkud bereš fakta, z ruských blabolů a parlamentních listů.
tempter
@Richard Šebesta Šebíku, já nepochybuji o tom, že umíš číst. Jen ti to často nedává žádný smysl, že? Jak říkám tukan, ale aspoň je s tebou sranda!
sammartin
Obyčejnej ruSSáckej poskok a kolaborant. 🤮🤮🤮🤮
Uživatel_5542819
@sammartin Kto ? Komunista Pavel ?
sammartin
@Uživatel_5542819
Přečti si článek soudruhu dezoláte 🖕♦️💩
Richard Šebesta
Slyšel jsem rozhovor Bildu s Orbánem po jeho návratu z Ruska a Číny. Orbán mimo jiné řekl. Čína má mírový plán ,USA válečný a EU je ve vleku USA. To je pravda. Mírový plán má i Rusko a také Ukrajina. Ovšem daji-li se tyto plány obou válčících zemí označit za mírový ? Jejich " mírové " představy jsou tak zcela mimo realitu a pro toho druhého nepřijatelné. Pokud obě strany budou nadále setrvávat na svém může se válčit i 10 let. Právě proto má význam podobné návštěvy konat aby obě válčící strany přivedl jednou k jednacímu stolu. Je to určitě lepší než to co dělá NATO a EU tedy válčit a válčit a válčit a stále posílat zbraně Ukrajině. Mezitím umírají desítky nebo spíše stovky civilistů a vojáků. Nemůžu si pomoct ale nikdo zatím nevyvrátil Ficova slova, která řekl už nejednou. Je lepší 10 let jednat než 10 let válčit ! Právě proto tady vidím úlohu EU při zprostředkování toho dotlačit obě země jak Rusko tak Ukrajinu k jednacímu stolu. Koneckonců je to i v zájmu obyvatel EU !
sammartin
@Richard Šebesta
Jen hovna... russácký hovna 💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮
Richard Šebesta
@sammartin Tvoje slovní zásoba tě jasně charakterizuje. Asi jsi sám takové ho.. že ?
tempter
@Richard Šebesta Ty víš o nějakém ruském mírovém plánu? Prosím, pošli odkaz, třeba je to všechno jenom nedorozumění z nedostatku informací. Dík, zachráníš mír, ale asi jenom ten ruský.
Richard Šebesta
@tempter Parde kdo hledá ten najde. Apropos psaly o něm třeba seznamky. Já ti odkazy dávat nebudu, hledej když chceš. To víš naše mainstreamové média se podobným věcem spíše vyhýbají. Ale pokud se nepletu psal o něm i někdo tady v Reflexu. Asi nečteš všechno. Dovzdělávej se ! Psal jsem ti to už u tvého příspěvku jinak působíš trapně.
tempter
@Richard Šebesta Jako vždy nic konkrétního, šebíku, ty náš samozvaný "vysokoškoláčku"
lug70
@Richard Šebesta pochybuji, že se bude válčit ještě 10 let. Možná ještě nějaký ten měsíc, možná rok, ale ne 10 let. Už teď Ukrajina naráží na strop svých možností. Zbraní sice mají Ukroši dost, ale chybí kanonenfutter. Ani žoldáci se bojovat proti Rusům už na Ukrajinu nehrnou. Oni jsou zvyklí bojovat proti primitivnímu a špatně vyzbrojenému nepříteli někde v Africe a ne proti jedné z nejlepších a nejlépe vyzbrojených armád světa. Ti co tam šli bojovat předtím už dávno hnijí v masových hrobech. Žoldáci chtějí vydělat prachy a užít si je a ne jít na jistou smrt. Zbývá jediná možnost aby se do války zapojili přímo vojáci NATO. Jenže to by znamenalo jistou jadernou apokalypsu. Evropa by zmizela z map. Rusové už dřív upozorňovali, že v dnešní době ani impérium za oceánem (což je hlavní viník války na Ukrajině) nemůže spoléhat, že třetí světovou válku přežije bez úhony. Ty doby, kdy oceány chránily USA jsou dávno pryč. Kolektivnímu západu nakonec nezbude nic jiného, než přijmou ruské podmínky, tedy pokud bůh nás ochraňuj nemá v plánu Rusko napadnout.
Frank51482
No jistě, Orbán se nezeptal, jestli s cestou souhlasí anglosasové a strejda Sam. To si opravdu dovolil hodně. A pak ještě měl požádat o povolení pisálky z Reflexu.
sammartin
@Frank51482
Soudruh Orgán tam nejel za Dolní Uhry ale jako předseda EU...