Téma

Zpět na článek

Přemety lásky a nenávisti. Proč válčí Jana Černochová s náčelníkem generálního štábu Karlem Řehkou?

11 komentářů

Uživatel_5494496
Protože ministryně obrany je nekompetentnía a neumí řídit. Zabývá se mikro managementem a sem tam likvidací lidí, kteří nejsou kývači. Ne že by Řehka taky občas neblbl. Ale jako váleční štváči jsou na stejné vlně, asi půjde i o peníze.
lug70
Ono vůbec bezdětné ženy, kterým tzv. "ujíždí vlak" nebo už dávno ujel jsou v ve vrcholové politice velkým neštěstím. Vrcholová politika jim dává pocit absolutní moci nad lidmi s velkými možnostmi se lidem mstít za svůj handicap chybějící ženskosti a mateřství. Místo ženy ochránkyně života se z takové stane krvelačné monstrum, posedlé touhou lidem ubližovat. Ta baba, kdyby měla po ruce atomový kufřík, tak jej bez váhání použije.
Richard Šebesta
@lug70 Až tak ? Ale souhlasím v tom že je krajně nesympatická !
giorgio287
Neukojená Máňa a války chtivý zelený mozek. Ještě větší blbci, než jsme si mysleli...

Do tanku v tank, do boje v boj! 🤣🤣🤣
Richard Šebesta
@giorgio287 Tleskám , vtipné a pravdivé.
Saša Krach
Co tento příběh vypovídá o armádě ..Zeptejte se na generálním štábu..😂😛😂😂
Richard Šebesta
Západní systém který je založen na tom,že ministr(stryně) nemusí být odborník , protože tam má na to náměstsky je podle mne blbost. Potom ať dělá ministra náměstek když tomu rozumí líp než ministr(stryně). Nemám nic proti ženám v politice pokud jsou z oboru. Umím si představit ženy jako ministryně i premiérku krom jedné funkce ministryně MO. To by měla být opravdu mužská záležitost. Právě jmenované ženy Šlechtová nebo Parkanová tam udělaly ostudu a víc škody než užitku. A jen tak mimochodem i v sousedním Německu udělala poslední ministryně obrany taky pěkný zmatek. Černochová je arogantní sebestředná a netolerantní to je vidět dle jejího chování.Na druhou stranu Řehka je to samé v bledě modrém a navíc opravdu jako voják má držet hubu a krok a ne komentovat politická vyjádření politiků. Je to válka dvou arogantních lidí.že tím trpí částečně armáda je jasné. Poslední věc nemám Zemana rád,ale pobavil mne svého času jeho výrok na adresu ministryně Parkanové. Jak muže být tato žena ministryni obrany,když nepozná ani tank ?
jerryx
Za složení vlády má plnou odpovědnost premiér. Ten den , co se obrátil Blažek na Fialu, byl pro naši zemi tragický. Ale pro objektivitu dodávám, že paní Černochová měla důstojné předchůdkyně- Karolínu Peake a Karlu Šlechtovou. Ministrem obrany by měl být bývalý voják, stejně jako v jiných oborech to by měl být někdo od fochu.
Jozef Kolek
jedna vojna nestačí, musí mat nervy , že ho nemôže dať zastreliť
Lilith Černá
Sexuální frustrace téhle odporné psychopatické jalovice mě nezajímají.
Zajímá mě, kdy skončí s Nutellou a Rakušanem před haagským tribunálem za dodávání ZAKÁZANÉ MUNICE Ukáčkům (kazetové bomby a fosforové bomby dodané prokazatelně z Řecka).
Jana M
@Lilith Černá Musíme věřit ve spravedlnost určitě přijde , historie to dokazuje