Rozhovory

Zpět na článek

Buchert: Macron je směšný a volební výsledek šílený. Druhé kolo bylo spiknutí levicových stran

12 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidstva. Cesta k němu není lehká a vede i přes žumpu demokracie..😎
Avatar - Radek Polák
Radek Polák
Marina Le Pen měla vyhrat , ten jouda se svou Barbinou už napáchal v této zemi už dost svinstva ! Jako u nás Fiala , ten Ukrajinský panák . Zaplaví nás inženýři na gumových člunech , nebo se nám podaří eliminovat vládu mafie ? 🤔
giorgio287
U vynálezců komunismu vyhráli komouši.
Tak ať si to ti idioti užijí.
Pavel Maleček
Macronek je od počátku své politické kariéry tajtrdlíkem globál bankovního byznysu a ten něco jako rasu či národ a jeho sociálně kulturní tradice nezná. Jeho jediným existenčním měřítkem je zisk. A největších zisků se už 20 let dosahuje v Číně. A tak tamní systém socialismu s kapitalistickou tváří, globál bankovní byznys přes své politické tajtrdlíky (Macronek je jedním z mnoha) v celém světě zavádí.
Když v tomto největší překážkou se při maximalizaci zisku pro bankovní byznys jeví právě skutečná demokracie s jejími občanskými svobodami a národním zakotvením.
To je důvod proč se dnes Západ z demokratického a národně konzervativního na socialistický a odnárodněný mění. Pravda na Západě, už moc demokracií prolezlém, to jako v Číně nejde. Kde v 89. demokracii zakroutili krkem (rozdrtili tanky) sotva jen pípla, stejně jako se nemažou s islámskou destrukcí. A tak se na to jde pomaleji i s využitím zmatení pojmů, když se z odnárodněného socialismu dělá přes neomarx-progres vylepšeně demokraticko-liberální ráj na zemi a z národní demokracie pravicově extrémistické hrůza.
Viz. označování nacismu a fašismu, tedy nacionálního a korporátního socialismu s jejich historickými hrůzami za pravicově extrémistické. To aby zejména života a dějin neznalí a sítěmi zblblí mladí (dnes do 40.) si na globál bankovní, socialistické vidle naběhli.
No a to je to, co se v Británii i ve Francii stalo ... „Zvoní, zvoní zrady zvon / Čí ruce ho rozhoupaly / Francie sladká hrdý Albion / a my jsme je milovali " ... napsal v reakci na mnichovskou zradu František Halas v básni Zpěv úzkosti. Publikováno ve sbírce "Torso naděje".
No a kdopak to tam tehdy vládl? V Albionu-Británii i ve Francii levicoví předchůdci dnešních ještě víc levicových vítězů voleb. A to tehdy ještě nepodlézali afroislámským masám v nichž naivně své voliče vidí ... no máme se na co těšit
Richard Šebesta
Francie je krásná země a měla vždy skvělé herce i umělce (Pier Rich­ard,B­elmon­do,De­lon, Brasseur a z hereček třeba Girrardotová atd). Je mi smutno když vidím v jakých situacích a krizích se Francie nyní ocitá . Macron je nejen směšný ale podle mne totálně neschopný.Nejde jen o tuto volební krizi ale celkově o jeho politiků i zahraniční. Když má některá země presidentský systém jako Francie a šéfuje ji takový diletant jako Macron odnesou to logicky její občané. Kdybych byl věřící dodal bych : Bože ochraň Francii !
Frank51482
@Richard Šebesta Francie byla krásná země. Stačí se podívat, jak to dnes vypadá v Paříži. Je tam černo a neskutečný bordel v ulicích. A z těch herců bych doplnil např. o Bardotovou, Marceau, Merci­er,Trin­tigna­ta, Hosseina, Bourvila, Gabina, Luise de Funese, Depardieu, a desítky a desítky dalších. Francie končí stejně tak jako všechny země, které přijaly tisíce migrantů.
Richard Šebesta
@Frank51482 Souhlasím zcela. A pozor nejde jen o Francii.Napíšu něco co se nebude vůbec líbit zdejším zastáncům západních hodnot. Známy mi poslal na Watsap snímky Moskvy metra a ulic a Newyorku. Moskva , čisté ulice i v metru všude pořádek. Newyork všude bordel i samotnem metru zbytky odpadků na ulicích prostě humus. Platí to o celém západním světě. Máme tady demokracii ale taky neskutečný bordel všude kde se člověk podívá a nefungující zákony.
tempter
@Richard Šebesta jak říkám, šebíku. Jsi tukan, ale aspoň je s tebou sranda! Dík, už dlouho jsem se tak upřímně nezasmál.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
U nás máme tradičně zkreslené představy. Britská "levice" by u nás byla tou nejpravicovější stranou v historii Česka...))))
Vladimír Trojan
@Uživatel_5ok734171 ok
Saša Krach
Názor za názorem. Ale závěry nejsou...Co hrozí. Macron převezme a má na to právo,,,,,vše na sebe. Odveta levice...Zruší mu olympijské hry. A zase jen názor...A možná úplně vedle. 😂😂😂