Divoký kačer

Zpět na článek

Zlom ve válce: Michal David třicet let zaměstnává Ukrajinku. NATO zbraně už nepošle, ale taky jednu zaměstná

10 komentářů

veselé makovice
... nebo přejde do protiútoku a Putin zaměstná Michala Davida, aby mu doma uklízel. ... boží !!
Mirek Řeha
Michal tu prostě chce Rusy zpátky a hlavně bez zbraní....😉😉😉
Asi mu přivezou zpět mládí ???😉😥😉
Petr Dušek
Vůbec nerozumím, proč je tu prezentován názor nějakého polodebila, který si vůbec neuvědomuje souvislosti věcí, co říká.
Keypi
@Petr Dušek
No vidíš, přesně to je RX...
Máš názor, soupnes ho sem a čeho jsi poloviční , nikdo necenzuruje.
Pekny den všem polovičním .
Tomáš Kostelecký
Protože tady ***de bilové vládnou.@Petr Dušek
Josef Jaroš
Michalu Davidovi,světskému umělci nelze žádnou obecnou"upřímnost" věřit,vždy tíhnul k tvořivé a tvůrčí propagaci socialistické kultury, on má už takový zadaný doživotní neměnný cejch,tvořit stále"­norma­lizač­ní"u­mění 70.a 80.let minulého století které je líbivé pro bohužel většinovou jednodušší "levicovou" část národa.
King I
Pošle decibely lásky, armády zteplají a bude mír.
Frank51482
Normální Ukrajinci jsou velice pracovití a také jsou na našem trhu ceněni. Bohužel jsou také často využívaní a málo placeni. Osobně znám jednu Ukrajinku, která se živí obšíváním volantů a dalších autodoplňků do kůže a její práce je precizní a na zakázky si nemůže stěžovat. Na rozdíl od nějakého pisálka Landsmana, který ani netuší, co je to práce a ten by se rukama asi nikdy neuživil. On jen zavře hubu a vercajk má sbalený. Mimochodem, už se někdo zamyslel, jak si Ukrajinci za těch 30 let samostatnosti polepšili? Ví kdejaký škrabálek z redakce u kafíčka a cigaretky, kolik měli průměrnou mzdu ještě před válkou? Byl někdo z nich na Ukrajině, aby to viděl a slyšel?
Michal Pinc
"Podle odborníků budou následující měsíce rozhodující." je tak krásná floskule, že ji asi začnu přidávat na konec všech svých mailů 😁
Pavel Vlček
A nejlepší jsou ZaKarpatky ... ty jsou nejpracovitější a znají z vyprávění prarodičů Československou První republiku 1918 - 1939 !!!