Komentáře

Zpět na článek

Povolejte vojáky na jižní pláže aneb Andrej Babiš fantazíruje, že jeho hnutí bude v Evropě těžkou váhou

78 komentářů

telka Vavrova
Mě by hlavně zajímalo, co by ti vojáci dělali, když jim na tu pláž před nosem přijede gumový člun se 40 migranty včetně nějakých žen a dětí. To by je tam postříleli? Nebo co by podle toho dementa Babise měli dělat?
Uživatel_5279905
No babišky ječí, ale prostým faktem je, že Babise na ty pláže nikdo nepustí a nápad nadchne jenom jeho ovečky.
Lilith Černá
Petr Lavička
Hluboce se mýlíte - sebevražda je v eurosvazu setrvávat!
Gryndýl zničí naši ekonomiku, cenuzura naši demokracii, LGBT propaganda naši morálku a rodinu a imigranti všechno!
Jak můžete za těchto okolností tvrdit, že nás spasí zůstat mezi těmi nebezpečnými psychopaty, kteří hodlají programově zničit Evropu?
Uživatel_5279905
@Lilith Černá asi chcete umřít hlady.
seng
Afričane teď budou mít ráj na zemi ve Francii. Přece jen komunisté a krajní levice nezklame své voliče. A ti co kritizují Babisuv nápad, by měli přijít s lepším nápadem. Zatím jsou to jen kecy které k ničemu nevedou.
Petr Lavička
Pobřeží se dá střežit elektronicky( kamerové systémy, v oblastech s vyšším předpokladem vylodění migrantů drony)v případě, že systém zaznamená pokus o vylodění, dá správu nejbližší četnické či policejní stanici, případně vojenské posádce.Určitě to nebylo myšleno tak, že každý kilometr pobřeží bude střežit po zuby ozbrojená patrola.
Jiri Koudela
Štefku, ty jsi nula i v Reflexu, takže tě poprosím.. Drž hubu 😘
Petr Lavička
Navíc autor tohoto článku jaksi pozapomněl na skutečnost, že Černá Hora, Albánie, Monako a Bosna ( která má navíc asi jen 20 km moře) nejsou členy EU.
Jaroslav Lindner
Babiš má geniální vize, jež musí dopodrobna rozpracovat a zhmotnit jeho tým odborníků na cokoliv. ANO, teprve pak jsou zralé do šmelce.
LUF3
Milion řečí, proč to nejde; Babiš nadhodil návrh aby spustil diskuzi a ten problém se konečně začal řešit. Inspiraci lze hledat v Austrálii. V posledních letech se Austrálii daří poměrně efektivně hlídat hranice a zabraňovat přílivu migrantů na lodích. Od roku 2013, kdy zavedla přísnější migrační politiku, se počet lodí s migranty doplouvajících do Austrálie dramaticky snížil.
Zde je shrnutí situace:
Počet lodí s migranty se snížil: V roce 2019 dorazilo do Austrálie lodí pouze 42 migrantů, oproti 22 000 v roce 2013. To představuje pokles o 99 %.
Vláda využívá různé taktiky: Austrálie k zastavení přílivu lodí s migranty používá řadu strategií, včetně:
Offshore patrol: Australské námořnictvo hlídkuje v indonéských vodách severně od Austrálie, kde se obvykle vydávají lodě s migranty.
Vrácení lodí: Pokud australské úřady zachytí loď s migranty, vrátí ji zpět do země původu nebo do jiného blízkého přístavu.
Zpracování žádostí o azyl mimo Austrálii: Žadatelé o azyl, kteří se dostanou do Austrálie lodí, nejsou automaticky vpuštěni do země. Místo toho jsou zpracováváni v zařízeních na ostrovech Nauru a Manus v Papui Nové Guineji.
Odradit migranty: Australská vláda se snaží odradit migranty od pokusů o cestu lodí do Austrálie informačními kampaněmi a varováním před nebezpečím cesty.
I přes tato opatření se někteří migranti stále pokoušejí dostat do Austrálie lodí. V roce 2023 se například australským úřadům podařilo zachytit několik lodí s migranty.
Austrálie čelí kritice ze strany některých lidskoprávních organizací za svou migrační politiku, která ji označují za krutou a nelidskou. Vláda však hájí svou politiku s tím, že je nezbytná pro ochranu hranic země a zajištění bezpečnosti jejích občanů.
Je důležité poznamenat, že situace ohledně migrace do Austrálie je složitá a neustále se vyvíjí. Informace v tomto shrnutí jsou aktuální k červenci 2024, ale v budoucnu se mohou změnit. ....
Richard Šebesta
@LUF3
Jaroslav Lindner
@LUF3 Stačilo by oficiálně vyhlásit Evropu za ostrov a zbytek okopírovat od Australanů. Patrioti na to zatlačí.
Michal Bednárek
@LUF3 Ona ta Austrálie má trochu jinou geologickou polohu než Evropa. Doplout lodí k pobřeží Austrálie je trochu jiná liga než doplout z Turecka na Lesboos. Ale souhlas se zmáknutou migrací. Určitě inspirace pro EU.
Petr Lavička
Navíc i v té Austrálii to se zvládnutím legálních migrantů není vždy úplně zalité sluncem.Nedavno se ve velkých městech konali poměrně rozsáhlé potyčky mezi migranty z Pandžábu( Sikhy) a ostatními Indy a i zápasy nižších fotbalových lig mezi kluby založeymiŘeky, Makedonci, Srby, Chorvaty nebo Italy občas přinesou policejní manévry při zvládání rozvášněných fandů.Ovsem souhlasím, že proti situaci v Německu, kdy muslimšti ilegalové veřejně požadují vznik chalifatu a ve Francii, kde občas dochází k teroristickým útokům fanatiků, je to víceméně " sranda".
Petr Lavička
Vše co jste napsal, je sice pravda.Bohužel pro Evropu je to z geografického hlediska použitelné málo.1. Austrálie je dosti odlehlá a na gumovém člunu odkudkoliv nedosažitelná.2. Na rozdíl od EU, jde o federativní stát a legislativa je tak rychlejší.3.V žádné zemi v bezprostřední blízkosti Austrálie neprobíhá vojenský konflikt a tak je odmítání migrantů ( většinou z jihovýchodní Asie) snazší.
Pavel Nyklíček
Vždy když komentují Babiše , píši o staré vystřilené pušce.
Myslím, že by tato flinta na pobřeží mohla nahnat spoustu politických bodů....
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček...prý "myslím"😀😁,
Uživatel_5542819
Nie, nebude ! Ale ani žiadny iný politik z ČR . V EÚ rozhodujú Nemci a Francúzsko im kryje chrbát ...
Richard Šebesta
@Uživatel_5542819 WAS IST *** CHRBÁT ?
Lilith Černá
Vstupem do této frakce se stal Babiš volitelným dokonce i pro mne a jsem ochotná zapomenout na jeho covid fašistické manýry.
V této frakci měla být údajně pravicová ODS, zatímco v reálu její předseda podporuje volbu nejzkorumpovanější a nejneschopnější (resp.všeho schopné) euroškůdkyně Lejnové!
Je vidět, že si tento rozpor libtardi dobře uvědomují, protože v diskusích Heute už je řádně nablito! Chápu, že vás to trápí a je to jen dobře. Babiš vypálil blbovi Nutellovi rybník! Nutella je totiž politolog na baterky, nechápe-li, že čas oponou trhnul. Babišovi to pálí mnohem víc.
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
To tu ale máme černých myšlenek, že paní Černá?
Radíme klientům, vždy dostatečný spánek.
Je to taková maličkost, ale při bližším ohledání s tím mají naší klienti vždy zásadni problém.
Vstávat v noci na záchod? Chodíte později spát než ve 22 hod?. Musíte vstávat brzo ráno za tmy? Pracujete na směny?
Nemáte 3 x denně teplou stravu?
Ráda sladké?
Špatný kolektiv zaměstnání?
Alkohol příležitostně a cigárko?
Prášky v pravidelných cyklech?
Tak to je důvod jako hrom a myslím, že dost jsem toho trefil. Dělám to každý den a trefuji se. Bohužel....
Říkáme jim kyselinky. Hezké, že?
Lilith Černá
@Pavel Nyklíček Vidím, že máte tvrdé protiargumenty!
Nutella podporuje Lejnovou! To je hrozná hanba!))))
Michal Bednárek
@Lilith Černá Lilith bude volit Babiše, hip, hip, hurá. A co jako? Množství blbů ve společnosti je vždy vyšší, než množství inteligence. Ten ANOfert je ale silný matroš
Petr Lavička
Lze s vámi souhla­sit.Pr­avde­pidob­ně ve sněmovních volbách to také hodím ANO .Ovšem za premiéra bych si více přál Havlíčka.Dokáže věci lépe vysvětlovat než Babiš a je kulti­vova­nější­.Babiš by mohl bytz dobrým ministrem průmyslu a obchodu nebo financí a určitě by byl vlivný poslanec v příštím europarlamentu
Lilith Černá
@Petr Lavička ANO by přicházelo v úvahu, pokud by tu nebyli jiní. Jelikož se SPS spojilo s Rajchlem a někde kandiduje i se Svobodnými, vezmu ho ještě na milost. O tohle měli usilovat dříve, než padli na hubu. Snad se opozice konečně poučila.
Petr Lavička
SPD bych nevolil v žádném případě.Opustit EU ( i s jejími chybami) by byla pro ČR ekonomická sebevražda.Stačí se podívat na Británii, která má daleko větší a vyspělejší ekonomiku a navíc dobré ekonomické vztahy s bývalými koloniemi a stejně její ekonomika po opuštění EU propadla.
jerryx
Kdyby se na to Babiš vykašlal a šel do penze, o čem by v Reflexu psali? Hlavně že to progresivistické
řešení migrace je velice funkční.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Babiš je kapitola sama pro sebe.
Je nečitelný. Nemá program. Nemá rodinu.
Má ochranku, má dluhy, má soudy, má výslechy, má právníky, má vysoký krevní tlak a rozhozenou imunitu.
Tak nevím. Má radost? Má strach? Co vlastně má?
70 na krku a věčně stání na lavici obžalovaných...
Není to málo Antone Pavlovič?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček ...má z tebe a tobě podobným srandu ?😀
Jaroslav Lindner
@RASPUTIN Spíš má hrůzu. Babiš nesnáší lidi, kteří nesdílejí jeho způsob myšlení. Těch pár tvoří jádro jeho sekty.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
No nevím. Známe se z Babišem tak na půl....
Já ho znám jak zlámanou gresli, ale on mě vůbec.
Ale jinak nám to klape.🙄
jerryx
@Pavel Nyklíček Kdyby nebyl v politice, nikdo by ho nežaloval. Kdyby proti němu stáli politici, porazili by ho politikou a ne kriminalizací. Pamatuji Husáka a Jakeše , oproti Pavlovi a Fialovi nevelký rozdíl.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Je.těžké Babiše porazit politikou. On není politik, nemá klasickou politickou stranu a ani nemá vystředěné politické směřování....
Tudíž jen jako za komančů, kam vítr tam plášť.....laciné.
Opravdu nepočítám, že by nějakým zásadním způsobem vstoupil do vládní politiky s tím co dělá.
Na TIk Toku je dobrý, tak ať tam zůstane.
Obrázky a videa mu jdou. Na to jednoduchý poddaný lid 55+ bez maturité slyší a politiku ať dělaji klasické strany.
Příští rok mám tip na 28% a to není na vítězství.
Čeká ho několik soudů a přijde za pár měsiců nová strana ! To rozhodne.
Petr Lavička
Pavel i Husák byly vzdělaní karieristé.Jakeše bych přirovnal inteligencí nejvíc k Pekarové.Fiala je vzdělaný akademik totálně odtržený od reality
Jozef Kolek
@Pavel Nyklíček aké dlhy?!, si kúpi teba aj celú Moravu!!!
Pavel Nyklíček
@Jozef Kolek
Jenom nemáš přehled.
V roce 2018 nabral 41,3 mld u 35 bank.
Loni koupil na dluh chemickou fabriku za 19,2 mld a za 10 mld musel prvně v životě prodat Mafru, takže se pořád pohybuje v dluhu cca 50 mld.
Teď každý rok je ve ztrátě Agrofert (letos - 83% ! ) v jednotkách mld.
Platí se úroky i čínské bance, ruské bance a dalším 33 bankám.
Připadá ti to málo na člověka na sklonku života?
Soudy a skandály mu snižují rating, takže že by se topil v penězích se říci nedá.
Jakmile by věřitelé cítili, že něco není v pořádku, ceny jeho aktiv jdou do ztráty.
To už i nastalo při jeho prohraných volbách do sněmovny a pokud zásadně nezvitězí za rok, bude jeho dluh ještě vice narůstat.
Petr Lavička
Asi tak, o Slovensko a i nestál, kdo by kupoval " spálenou zem"?
jerryx
@Pavel Nyklíček Napsal jste ,že 55+ a nižší vzdělání mají ti, co nechápou genialitu Fialovy vlády. Jenže Fiala, Stanjura i Pavel jsou taky 55+. Já jsem taky 55+ a mám Univerzitu Karlovu ,jenže se řídím tím, co vidím , ne tím, co vláda říká. Svět je daleko složitější, než propagandu. Je nás už hodně, co nemají rádi Babiše, jen je pro nás přece jen přijatelnější, než Fiala a jeho pirátští přátelé.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Přiznám se, ze jsem to nepočítal já osobně, ale agentura STEM,.jenž vyhodnotila několikrát voliče ANO jako voliče kategorie 55+ bez maturité.
Je to výpočet statistický a má i logiku.
Pokud však z nějakého důvodu někdo do této kategorie nezapadá, je to opět statistická chybovost a dotyčná osoba s vyšším vzdělání může Babise volit jen proto, že hospodaření současné vlády ji nevyhovuje, jelikož díky svému vzdělání má opravněný pocit, že tato vláda není ideální.
Otázkou tedy zůstává, zda vláda Andreje Babiše byla ideální a zda bude ideální pro náš stát třeba v budoucnu.
Vzhledem k tomu, že jsme již všechny od revoluce vystřídali a nikdo nezbyl, je otázkou kde brát...?
Ať se daří. Ono to vždy nějak dopadne.
Saša Krach
Každý kdo se sníží k nálepkování....je politický chudák...
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Teda upřímně. Jestli někdo dokáže v této zemi nálepkovat, tak je to Babiš ve svých blabolech....
Naprostý mistr! Má na to i složké.
pekina
Vždyť je to tak prostinké - ať vyloví Bureš čísla z mobilu na své spřátelené agenty v Maroku, řeč zná, pobýval tam nějaký čas, tak ať to s kamarády domluví a je po problému . A nebo by si mohl na jižní pobřeží Evropy odběhnout hlídkovat (po náležitém ošetření samozřejmě ) z barikády ve Sněmovně, kde hodlá krvácet za koncesionářské poplatky.
Pavel Nyklíček
Poslední dva roky si dělám soukromou diagnostiku nebo spíše kazuistiku, kde jde o myšlenky pana poslance, gestikulace a pohyb těla spojený se čtením tváře a sem tam i náhodné zhlédnutí jazyka, jako bonus a proč v sedmdesáti letech musí dělat to co dělá.
Ledviny jsou zdrojem strachu, strach Babiš má Baniš je člověk chaotický a eho vysoký krevní tlak na ledvinách je přímo závislý.
Ledviny jsou matkou jater. Játra jsou zloba a návaly horké krve což vidíme v přímém přenosu.
Pretížená játra jsou matkou srdce. Srdce Babiše je radost a nebo exces radosti ..
Zde máme vždy doprovázené myšlenky poslance právě tím smíchem. Srdce je matkou sleziny. Slezina vyrábi krev a ta vyživuje orgány.
Slezinu ale Babiš od 15 let nemá....🫤
Následující plíce. Bez saka Babiš krásně tlačí ramínka dopředu jak tchi plic slábne.
No a plíce jsou matkou ledvin z počátku kolotoče a tak pokud vidím červený jazyk poslance, vysoký krevní tlak, přečtu pohled na oční okolí, zuby, vlasy, uši, nezbývá mi doplnit, že se chudák zbytečně trápí.
Nedělal bych si velké plány.
Vést 200 firem, vést hnutí a rozhodovat sám, být vyšetřován a chodit po soudech, vést jednání s právníky, novináři, policisty a v poslanecké sněmovně křepčit, splácet 50 mld v 35 bankách, teď ta nová pseudofrakce, rozvod nemá vyřešen, doma bydlí sám, ochranka ve dne v noci za zadkem, spát jen 3 hodiny, točit tisíce videí na tiktoku, strava u benzinek...
Nevím nevím....To by vol. zabilo.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček ...tak to máš Niklíček štěstí, jinak bys už mezi námi nebyl...😉
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Jáma lálicha?....
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček..máš 😉
jerryx
@Pavel Nyklíček Tak a teď mi ještě vysvětlete, co dělá pan premiér Fiala v politice, když ho vládnutí tak strašně obtěžuje.
Lilith Černá
@jerryx Jede na tygrovi a v současné době vlaje někde na jeho ocase. Nemůže slézt, protože by ho sežral...
Pavel Nyklíček
@jerryx
Pan premiér má na hlavě setinu promile co Andy ....
Tedy klídek a pohoda bez Tik toku.
jerryx
@Pavel Nyklíček Tak si tý jejich propagandě věřte, když chcete, já tu žádného premiéra ani prezidenta nevidím. Nevládne tu Pavel Novotný z Řeporyj?
Lilith Černá
@Pavel Nyklíček Jste fakt takový magor? Babiš nikdy nepřekročil zákon, Nutella bude jednou, doufám, souzen za ohrožení ČR (ekonomické, bezpečnostní, sociální...).
Reálně mu hrozí, že bude stát s Rakušanem, Černochovou a dalšími šmejdy před haagským soudem i za dodávání zakázané kazetové a fosforové munice Ukáčkům!!!
Připomněla bych vám, že tam skončil i vrah Thaci z UCK, s nímž se taky kdysi fotila Krvavá Madla.
Mouřenín posloužil, mouřenín může jít...
A za Babišem rozhodně nezůstávají mrtvoly. Za Rakušanem a Nutellou je jich už minimálně šest!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Kvikot a vystresovanost malostních odpůrců Babiše opravdu naznačuje růst významu hnutí jehož je Babiš za Česko součástí. Tak ať se dál daří.😎
Nommonik
@RASPUTIN Potrefená husa? Jinak mě napadá: Dávám bolševikovi rok, maximálně dva... 🤣
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Nommonik ...než vyhraje ? Já myslím, že to bude dříve.😉
Sylva Sauerova
@RASPUTIN Sněte dál. Momentálně je to 99:101 (ve prospěch slovenského udavače). To není zas až tak mnoho, viďte ?
Pavel Nyklíček
@Nommonik
Vtipné 👍👍.
Na Babiše jak ušité...
Michal Bednárek
@RASPUTIN Význam hnutí. Tak ten je dobrej. Hoď do placu ještě něco dalšího ať se ztrapníš úplně.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Tady někdo ráno vstával prde.í napřed....
Nejdříve na posteli zvednout nohy, pak pomalu tělo, nohy volně spustit z postele, zhluboka se nadechnout a pak pomalu vstát a podívat se do zrcadla....
Nic horšiho tě pak ten den už nepotká...👍
Michal Bednárek
@giorgio287 Tady musí někdo na šichtu do kolbenky, proto je tak nakrknutý na celý svět. Njn ještě vydrž 30 let a pak už jen můžeš čekat na pravidelné valorizace
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Bureš to říká naprosto cíleně. Přesně proto, že ví, že to nikdy neprojde, protože to je kravina. Ale jeho přitroublí voliči tohle přesně chtějí slyšet. Pár takových ve svém okolí znám a tohle bude jejich sluchu lahodit. Jejich základní výbavou je "já bych to střílel". Co na tom, že to je oslovina největšího kalibru, námořní hranice EU má desítky tisíc kilometrů, co na tom, že na nějakou dohodu se zeměmi Afriky vždy musí být dva, je opravdu naivní se domnívat, že si země jako Tunisko, Egypt nebo Maroko udělají na svých územích utečenecké tábory s miliony totálně naštvaných migrantů, většinou navíc navzájem se nesnášejících (sunité versus šíité versus křesťané versus jiná náboženství). Bureš prostě plácne první, co mu slina na jazyk přinese. Pochopitelně, že migrace JE OBROVSKÝ PROBLÉM, ale ten problém se musí řešit systémově a především na základě širokého konsensu. A ano, má se do toho zapojit i armáda a to především na moři, rozhodně ne na plážích...))) A mimořádně komické pak je to, že když Bureš vládl se socany, tak navrhovali řešení, které nyní EU přijala. Tedy aby země místo povinných imigračních kvót mohli nejvíce postiženým zemím (Itálie, Řecko, Francie) pomáhat třeba technicky nebo personálně, abychom tam vyslali třeba pár tisíc policistů, vojáků či sociálních pracovníků. Dnes se Bureš k této politice nehlásí, podobně jako se nehlásí k podpisu Green Dealu...))))
pekina
@Uživatel_5734171 Já bych začala tím, ať se Bureš domluví s Marokem - zná řeč, dlouho tam pobýval, kontakty ze spřátelených tajných policií mu určitě také zůstaly, má na ně v mobilu číslo, času habakuk (pokud tedy zrovna neblábolí v jím dříve vysmívané žvanírně) - tak co mu brání ???
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Někdy chodí k manželce do ordinace takoví ti típci co mi připomínají Andyho.
Už ve futrech melou cosi, rozumí tomu kdosi, kolem letí kosi a v těle třesy....
No a pak mu natočíte EKG a maj ho tam....
A říkám pořád:
je to marný, je to marný , je to Babiš.
Jozef Kolek
keby ste ho nemali, tak by si ho Pätkoleso muselo vymyslieť !!!
Richard Šebesta
@Jozef Kolek Proč tedy odešel z rodného Slovenska ? Co ho k nám táhlo ?
Jozef Kolek
@Richard Šebesta lepšie “peníze”
jerryx
@Jozef Kolek Nechcete za něj Fialu jako náhradu?
Michal Bednárek
@Jozef Kolek Vemte si ho zpátky na Felvidék. Tady už napáchal dost škody. Jo vlastně, vy už tam máte Fiča. Njn 2 kouhouti se na jedné hromadě nesnesou
Richard Šebesta
Pane redaktore Štefku. Jsem poslední kdo by se chtěl zastávat agenta Bureše. Je to většinově lump. Lidé ho ale volí a dennodenně se lze přesvědčovat o staré pravdě, že nic není černobílé . I agent Bureš může mít někdy pravdu. Vy ho sice tvrdě kritizujete ale nikdo v rámci EU zatím nic lepšího na řešení migrační krize nevymyslel.10 let se EU neúspěšně snaží řešit migrační krizi a kde nic tu nic. Jen prázdné kecy a sliby aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Přijalo se plno usnesení a nařízení které jsou slušně řečeno pro kočku. A to co píšete o rekreantech na jihu Evropy je taky pravda až na to že mnoho jich otravuje právě neřešená migrace, kdy hordy nelegálních migrantů dehonestují dovolenková centra na jihu Evropy. Bylo těch případů málo v minulých letech ?
No právě řešení migrace bude EU stát mnoho peněz to je fakt. Válka na Ukrajině by neměla být prioritou EU. Tou je její ukončení co nejdřív a pak to aby se EU konečně věnovala tomu co jí trápí nejvíce, tedy řešení migrace. Agent Bureš má pravdu chce to radikální řešení, neříkám ,že právě jeho je všelék ale nějaké podobné nebo kombinace nápadů s jinými to určitě chce. Kritizovat lze cokoli ale vymyslet něco co bude fungovat (účinně) to je jiná káva, že jo. EU to zatím rozhodně neumí. Proto je třeba hledat vhodný systém.
lug70
@Richard Šebesta ty seš dost chytrý na to abys viděl, že ta tzv. migrační krize nevznikla náhodou spontánně, ale že je to sofistikovaně řízený plán na přesun lidí z cizích kultur do Evropy. Ten proud Brusel zastavit nechce. Kdyby hlavouni v Bruselu opravdu chtěli s migrací něco dělat, tak by rozhodně nepodporovali neziskovky aby je do Evropy vozily. Migranti by taky nedostávali tak štědré dávky. Je evidentní, že za zdmi Bruselské hydry se realizuje zákeřný plán na vyhubení původní bílé populace, pomocí importu lidí z cizích kultur s mnohonásobně vyšší natalitou. Proto taky chtějí migranty z jiných kultur dostat pomocí vnucených kvót všude, do každého koutu EU. Vždyť doslova bije do očí, oč tu jde.
tempter
@lug70 "Je evidentní, že za zdmi Bruselské hydry se realizuje zákeřný plán na vyhubení původní bílé populace..."
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@tempter
když to napíše anonymní internetový tlachal, je to k smíchu, ale oni tohle zcela vážně tvrdí někteří vrcholní politici. Třeba poslanec SNS Huliak zcela vážně tvrdí, že Brusel chce vyhubit Slováky cez medvedě...
Lilith Černá
@tempter Uživatel je asi fakt hlupáček, pokud to nevidí.
Jestliže vám brutálně roste kriminalita, občané se necítí bezpečně a vy přesto neustále dovážíte! kriminální šmejdy z Afriky, má to nejspíš nějaký cíl. A ten je vcelku jasný. Výměna obyvatelstva v plném proudu. Potřebují ten póvl narvat i na východ, aby Evropu zdevastovali celou.
Richard Šebesta
@lug70 Je to možné co jsi napsal. Pokud to je pravda, je to velký PODVOD od EU. Jenže jak lidi přesvědčit ? Je to jako za komančů ta jejich loď se potápěla nejen u nás ale v celém světě ale našlo plno blbů a ještě i jsou co je volí a volit budou. I u nás zatím většina tomu bordelu zvanému EU věří viz. třeba mezi nám debatéry. Temter- dutá hlava !
tempter
@Richard Šebesta Kluci, běžte spolu na pivo. Tam můžete ty zákeřné plány EU na vyhubení bílé populace probrat dopodrobna, aniž byste se museli veřejně ztrapňovat v internetové, veřejně přístupné, diskusi. Jinak šebíku, tvůj obrat "mezi námi debatéry", jak říkám, ty jsi génius hlouposti
lug70
@Richard Šebesta ty "duté hlavy" jsou velmi dobře placené aby na diskusi od nepohodlných otázek odváděly pozornost. Jinak než koncem bílé evropské civilizace to logicky nemůže skončit. Jednou k tomu stoprocentně dojde a docela brzy, že když se migraci z jiných kultur bránit nebude, cizí kultura přečíslí tu naši a potom už nás rychle vymlátí. Ve Švédsku už je skoro vymalováno. O společném soužití tu nebude nikdy řeč, kór s kulturami, kde dominuje islám. Oni ohledy na nás mít nebudou, pokud dosáhnou většiny.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Je zbytečné polemizovat o něčem tak nereálném jako zastavení migrace.
Národy z Evropy po staletí drancovaly Afriku.
Teď se karta obrací a Afrika vydrancuje Eropu.
Zastavit to nelze.
V dávné minulosti zahynuly vyspělé milionové civilizace ze dne na den...obrazně řečeno.
Důvod byl jednoduchý : blahobyt.
Blahobyt, který právě probíhá nás opakovaně vrátí ke kozlu s povozem.