Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Senilní Biden si plete Zelenského a Putina. Připomíná to sovětského führera Brežněva

126 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Fuhrer Biden ?🙄
TCerny
@Bella Leider hat es weder Ihre Mutter noch die insufficiente tschechische Grundschule fertiggebracht Ihnen beizubringen ***s man auch auf Tschechisch fremden Leuten nicht duzt.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@TCerny .......Ty jsi tak inteligentní, a teď to zkus i česky.😎
TCerny
Lilith Černá pise zde kontemplativne pouzivajic slova odporneho Trumpa , ze "Biden vyhral volby podvodne ", ackoli veskere US soudy proto nemaji jediny dukaz :
"Vy, mainstreamoví pisálci, máte ale hroší kůži!
Ještě před dvěma týdny jste nad geniálním Bidetem všichni onanovali (včetně amerického mainstreamu) a najednou vidíte, že je to dementní senila?
Je zvláštní, že my, dezinformátoři a dezoláti, to říkáme už od chvíle, kdy byl podvodně zvolen.)))"

Lilith Cerna je velmi jednoduse strukturovana , ackoli nad " genialnim Bidenem sama nemasturbuje" a pri sve ipsaci ma extaticke predstavy jineho druhu.

Ja mam Bidena sice rad , ale coby 80 lety chirurg s 58 letou praxi povazuji jeho pokracovani ve funkci presidenta USA za absurdum non plus ultra.
Jsem stejne stary jako on , a delam porad soudni posudky v Nemecku pri podezreni na pochybeni lekaru ( Behan­dlun­gsfeh­lergu­tachten ) , ale musim si jit nekolikrat denne lehnout coz urad US presidenta jiste neumoznuje .
Je absurdni i abstrusni ze vubec nekdo v USA vubec polemisuje o tom,
zda 82 lety Biden bude zpusobily coby president do svych 86 let!
Lilith Černá
@TCerny Milý pane, pokud nevíte, že v USA volily i desítky let uleželé mrtvoly a ve volebních místnostech se po uzavření děly věci (viz mnohá videa kolující na internetu), o pošťácích vyhazujících stovky volebních lístků pro Trumpa nemluvě, tak jste asi velmi, eufemisticky řečeno, naivní.
Jestliže v USA může volit každý imigrantský jouda bez jakéhokoliv doložení totožnosti kolikrát se mu zachce, nelze mluvit o regulérních volbách.
A proto chce taky ta vaše zločinecká Pětidemolice prosadit korespondenční volby. Dají se pěkně falšovat.
Mimochodem, Trump není můj favorit, ačkoliv je určitě lepší variantou nežli ten senilní kašpárek, jehož tahá "dýpstejt" za nitky. Kdybych si mohla vybrat, beru Kennedyho jun. - ten se osvědčil už za covid fašismu a s demokraty nemá naštěstí ,krom členství ve straně, nic společného.
Ale Trump zase na*** víc lidí, včetně soudruhů v ČT!)))
TCerny
@Lilith Černá Lilith Cerna,Vase informace prameni z nejakych informovanych zdroju Vaseho Niveau a toho udesneho napomadovaneho seladona Trump , protoze zadny soud v USA o tomnevi.
Ale Vase informace jsou jiste zarucene ze zdroju Vasich anticovidfasistu, pro kterouzto bandu hlupaku ja coby chirurg s 58 letou praxi naprosto zadne pochopeni nemam.
Poslednich 50 let ziji v Nemecku , kde volim kazdy rok , ale nikdy jsem ve volebni mistnosti nebyl, neb se u nas v 84 mil. Nemecku uz 60 let voli korespondencne, coz v malickem Cesku jiste neni realisovatelne .

Protoze je Biden stejne stary jako ja , povazuji ho za naprosto nevhodneho kandidata na post US presidenta , ackoli ho jako cloveka mam rad.
Mimochodem vas spoluobcan nejsem a nikdy jsem nebyl takze Vase oznaceni " me petidemolice" neni zutreffend.
Avatar - našinec
našinec
@TCerny Ty poslední prezidentské volby v USA byly eufemisticky řečeno hodně zajímavé. Ve stejném roce se konaly prezidentské volby v Bělorusku a k těm volbám bylo méně připomínek než u těch amerických. A zatímco ty cinknuté volby v USA nikdo v zahraničí nezpochybňoval, tak v případě Běloruska mohl "demokratický" svět zešílet.
TCerny
@Lilith Černá Vas nahled, ze ty 2 miliardy muslimu z 8 miliard obyvatel nasi planety je "odporna ideologie" v tom se jiste shodnete a 99% svych ceskych spoluobcanu k nimz ja nastesti nepatrim.
je stejne odporna jako ideologie krestanstvi ci jinych nabozenstvi.
A co si tech 10 milionu Cechu o 2 miliardach muslimu mysli, je jiste absolutne irrelevantni.Ja jsem velky sympatisant mutikulturelni spolecnosti z jednoducheho
duvodu: nejsem obcan tohoto Ceska.
Moc se mi libi ten nadherny melting pot vsech ras, nabozenstvi a barev kuze USA,Francie ,GB,Spanelska i naseho Nemecka.
S tim , ze moji otazku jaka je Vase profese zodpovite jsem samozrejme nepocital , neb jste pathognomonicka obacanka Ceska a Vase nejfrektovanejsi slova jsou eo ipso " cmoudi, Mohamed je pedofil, musime si zaminovat hranice proti priprchlikum etc." Frankly speaking,zadneho obcana tohoto Ceska s jinymi nahled nez jsou ty Vase , Lilith Cerna ,bohuzel neznam.
Nicmene ja znam sve pappenheimske ale tak konsekventni jako Kundera bohuzel byt nesvedu ani v mych 80 letech.
Lec shnit pod zemi v Cesku bych zcela jiste nechtel.
bella.
@TCerny
bella.
@TCerny
-----------------

Chirurgu s 58 letou praxí, vzhledem k tomu, že podvědomí neokecáš , jsi dle mého sexuálně frustrován, chabě masturbuješ sám a já soudím, že , jsa unaven absencí vyvrcholení jsi si sem v mezičasu odskočil pustit páru!
Zanech své samochvály a jdi provozovat dál!
Je dost nechutný zmiňovat tady posedle masturbování, onanii , a protože tady na diskuzi onanuješ pomalu v každé řádce budeš asi lékař z bordelu.
Mně ses tady předvedl jako " jednoduše strukturovaný " vejtaha!
A pro tvou informaci:
funkce prezidenta hravě dovolí si dáchnout několikrát za den a dokonce i stary Svoboda měl na Hradě svoje kanape v pracovně.
Takže " chirurgu s 58 letou praxí" , abych to zkrátila, jsi lehce o p l z l ý !
A to nesnáším!
Čus!
-------------------------------------------------------------------------
TCerny
@bella. Bella , Ihre Auffassung ist durchaus legitim und bleibt Ihnen somit zweifelsohne unbenommen auch dann wenn Sie es nicht ertragen.
bella.
@TCerny
---------
Nech těch frází!
" Chirurgu s 58 letou praxí " 🔨
chci důůrazně vypíchnout v tvém myšlení toto:
jestli si myslíš, že Bidenovi by pomohl v jeho boji s demencí sem tam v průběhu dne " short nap " tak jako tobě , pak to podlož klinickými studiemi :
Nobelovka tě za " léčbu demence " nemine!
Jinak požádej školu, ať ti vrátí školný, neb tě nic nenaučila.
Můj názor je : s tvým doktorským titulem to asi nebude tak horký a NEZKOUŠEJ to na mě !
---------------------------------------------------------------- lol
Lilith Černá
@TCerny No, jestli jste vážně nikdy neslyšel o tom, jak probíhají volby v USA (bez jakéhokoliv prokázání totožnosti) a jak otřesně probíhaly ty poslední ( o volících mrtvolách se psalo i v USA) , pak asi žijete na jiné planetě. Spěte sladce!
Možná dožijete v chalifátu!
TCerny
@Lilith Černá Neziji na jine planete ale poslednich 50 let neziji v Cesku , jen mam 30 let zkusenosti z CSR nicmene narodil jsem se v Praze 1943 a do 1.tridy jsem sel v r.48 v Praze 8 na Rokosku, poprve promoval v r. 66 na FVLKU a podruhe v Hannoveru v r. 85.a jsem traumatolog uz 58 let.V Nemecku volim uz skoro 50 let korespondencne a ani jednou jsem nebyl ve volebni mistnosti.A co se tyce kalifatu- jsem explicitni sympatisant multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi jko je ten nadherny melting pot USA,Francie, GB, Nmecko etc. coz implikuje , verohodne ze nemohu byt Vas spoluobcan.Na Allaha veri z 8 miliard lidi na nasi planete jenom 2 miliardy jako na nejakeho Krista , vedle 3 miliard vericich na nejakeho Budhu a zbytek na nejake Bohy a Buzky.Nicmene mne muze byt nejaky Kristus stejne ukraden jako nejaky Allah, Budha ci vsichni ti bozi.
Co delate Vy profesne ?
Lilith Černá
@TCerny Ve vašem pokročilém věku vám asi ušlo, co se v Německu a ve Francii děje. Že židi ve velkém prchají z Evropy do Lat.Ameriky, resp. kamkoliv mimo islamizovaný západ. Že se evropské ženy, děti, ale ani muži, nemohou cítit bezpečně. Že už jsou války mohamedánských gangů nejen ve Švédsku (tam to vypadá jako někde v Afghanistánu - viz bombové útoky), ale dokonce i v Rakousku.
Islám není náboženství, je to odporná ideologie. Kristus i Buddha vám může být ukradený, ale pedofilní prorok Mohamed jen stěží - ovlivňuje totiž veškerý život v Německu. Doufám, že se eurosvaz rozpadne dřív, než sem to Makrelino obohacení stihne dotéct. A že my stihneme zaminovat hranice a každého přičmoudlého připrchlíka budou pohraničníci řešit jako se invazní druhy řešily dříve.
Nevím, proč vás zajímá mé zaměstnání, ale je ryze intelektuální povahy.
Jaroslav Lindner
Senilita je výsadou stáří a časem postihne i autory komentářů. Jestli je včas nesrazí vozidlo na přechodu pro chodce.
bella.
@Jaroslav Lindner
-------------------

Nevím, jak vnímáte češtinu, ale " výsada " je výhoda, privilégium".
Pokud se domníváte, že senilita je výhodou pro stáří, že jako může všechno ten senila a vše je omluveno , pak asi ano, ale privilégium to rozhodně není.
Takže senilita není " výsadou " stáří, je negativním příznakem stáří.
....­....­....­....­....­....­...
Jaroslav Lindner
@bella. Pokud jste přesvědčena, že senilita může postihnout i juniory, pak máte pravdu. V češtině se docela orientuji. Za sedmdesát let mám načteno, ale senilitu jsem si dosud nediagnostikoval.
TCerny
@Jaroslav Lindner se 70 lety jste jeste mladik( ein junger Hüpfer, fast Rotznase, snutty boy)-ja jsem rocnik 43 a i kdyz poslednich 50 let neziji v Cesku orientuji se v cestine take docela. Nicmene cely svuj 81 lety zivot jsem se intensivne ucil angl.,franc,rusky, spanelsky a samozrejme nemecky( neb mam i nemecky doktorat mediciny ) a porad jeste pracuji.Co delate profesne Vy?
Jaroslav Lindner
@TCerny. Začínal jsem na elektronice, pak jsem zběhl k ajťákům a teď na penzi jsem to zkombinoval. Hraju si s mikroprocesory. Obrana proti demenci.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Buďme pisálku přesní, připomíná to Ukrajince Brežněva, generálního tajemníka UV KSSS v době kdy dal v roce 1968 rozkaz obsadit Československo. A že jako první přijeli na tancích, pod praporem SSSR a většinově Ukrajinští vojáci, je jenom takové dokreslení ukrajinské nátury a jejich vztahu k nám.😉
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Ale tó už píšeš po několikáté...
Něco čerstvých nápadů by tam nebylo?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček ....pravda je stále čerstvá😉
Pavel Nyklíček
PUTIN
Také se říká, ze opakovaný vtip přestává být vtipem...
TCerny
@RASPUTIN Rasputine , Mate naprosto pravdu- v srpnu 68 jsem zazil coby mlady chirurg na Bulovce vpad ruskych , ukrajinskych , polskych etc. invasoru jako jeden z prvnich behem nocni sluzby.
V nasledujicih dnech jsem osetroval co se tyce tech invasoru jen
8 Ukrajincu co se prevrhli v aute , ale zadne rusy.A pres moji tehdejsi nenavist k tem ukrajincum jsem je samozrejme osetril lege artis.
Jan Kalisek
V této sérii článků je poněkud podrobnější rozbor toho, proč volby POTUS 2024 dospěly k tomu neuvěřitelnému panoptiku: http­s://ww­w.kon­zerva­tivni­novi­ny.cz­/biden-a-trump-dva-sampioni/
Lilith Černá
Vy, mainstreamoví pisálci, máte ale hroší kůži!
Ještě před dvěma týdny jste nad geniálním Bidetem všichni onanovali (včetně amerického mainstreamu) a najednou vidíte, že je to dementní senila?
Je zvláštní, že my, dezinformátoři a dezoláti, to říkáme už od chvíle, kdy byl podvodně zvolen.)))
lug70
@Lilith Černá stejné to bylo s Václavem Klausem. Kdysi na něj pisálci pěli jen samé oslavné ódy. Při interview s Klausem v televizi redaktorky dole vlhly a redaktorům topořily údy. Všichni pisálci i redaktoři byli tehdy pravicoví až za hrob. Si to dobře pamatuji. A teď? Nejradši by ho za jeho názory na EU a odpor k úchylnému liberálnímu progresivismu sežrali. Už ho dokonce nálepkují za proruského dezoláta. Banda bezpáteřních pokrytců.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@lug70............ Proč používat dlouhé názvy, je to zbytečné. Místo "banda bezpáteřních pokrytců" stačí napsat "novináři Reflexu"😉
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
No a vidíš, jak ti ten plátek sedí a každý den něco do mlýna přispěješ....
Kdyby kupříkladu mě Reflwx štval, tak sem nepíšu...
Tak kde je zakopaný Babiš?
Richard Šebesta
@lug70 100 % souhlas
Lilith Černá
@lug70 Přesně tak! U těch presstitutů platí - koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Není pokleslejšího řemesla...
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Ty Máňo už jsem ti psal....
Vidím tě jako nespokojeného jedince co se trápí a vše je jako ty černé.
Nalij do svých žil něco gativniho...
Uvidíš, že i ten svět bude bělejší 👍
Třeba nějakou pozitivni zprávičku ve stylu Babiš uklouzl na slupce od banánů a přerazil si jezulátko v kapse...🤣
Lilith Černá
@Pavel Nyklíček K věci něco nemáte?
Není snad pravdou, že toho dementa ještě před měsícem pisálci opěvovali, jak to Donaldovi natře?
Z toho vyplývá, že jsou to buď taky dementi, anebo neskuteční pokrytci! Jo, jsou strašně překvapení, že je král nahý!
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Říká se tomu politika.
Té je těžké zcela porozumět...
bella.
@Lilith Černá
No já nevím kolik lidí opěvovalo v Česku Bidena , ale nemyslím, že houfně.Zmagořené USA není problém chápat.
Kdo ho zejména volil?!
Miliony "black lives matter " a desítky tisíc migrantů z Jižní Ameriky dnes a denně čekajících u mexických hranic.
Biden otevřel a má hlasy!
U nás Fiala otevřel a než budou volby migranti z Uktrajiny budou mít občansví a co budou volit ?
No přece " my jsme tu doma " 👎️ děkujeme vládě Fialy! 👎️
bella.
@Pavel Nyklíček
Pozitivní zpráva by byla, že Pavel Nyklíček podstoupil lobotomii
( A byl by pokoj).
----------------------------------------
Avatar - našinec
našinec
Před 2.500 lety v Číně říkal Konfucius, že slova by měla mít odpovídající smysl. Tzn., že slovo "demokratická" by neměla mít v názvu totalitářská strana(ODS), že Olympijskými hrami by se neměly nazývat hry bez olympijské myšlenky, že teroristé by se neměli označovat jako obránci(ISR), atd. Bohužel, současná vláda dotáhla dezinformace téměř k dokonalosti.
King I
@našinec
Confuse v angličtině znamená zmatek. Korfucius byl zmatený. Ty jsi zmatený. To je případ vás všech komunistů. Neumíte žít na svobodě. Potřebujete mít všechno "správně" pojmenované. Potřebujete ohradu. Osud.
bella.
@King I
--------------
Angličtinu zná skoro každý, ale původ confuse hledej jinde a měnící se význam taky!
Málokteré slovo je tak složité ve významu a svém vývoji.
Uč se, než něco řekneš:
http­s://ww­w.ety­monli­ne.co­m/se­arch?­q=con­fusi­on

-----------------------------------------
TCerny
@King njen v anglictine - i v cestine ci nemcine se rika " konfus"
Ad Vami zmineny " osud" :
kdyz byl admiral Nelson u Trafalgaru smrtelne zranen, zaseptal svemu dustojnikovi " Kismet!"
No a pozdejsi interpreti tohoto zasuskani atestovali Nelsonovi ze byl gay a septal pred smrti ne "Kismet " ale " kiss me!"
tempter
@našinec Přesně, slova by měl mít odpovídající smysl a proto nezaměňuj dezinformaci s dezorientací, ve které se tady už docela dlouho potácíš a kupíš jeden nesmysl za druhým. A taky symboly mají svůj význam a smysl, tak si laskavě uprav tu vlajku, barvy sedí, ale ta tvoje je pruhovaná, na klín nemáš nárok.
Richard Šebesta
@tempter Tvoje slova nedávají smysl skoro nikdy a plácáš bludy permanentně.
Avatar - našinec
našinec
@tempter Ale kuš ty bělodomče! Vy jste s Bidenem intelektuální dvojčata.
bella.
@tempter
podívej,
vyvěš svou žlutou a modrou.Nestyď se!
bella.
@tempter
-----------------
Nechápu !
( Všechno vědět nemusím a dekódovat myšlenku 2 pruhů vlajky nemám čas )
Pokud vím, Slovensko odpadlo, má to být Morava !
Jinak mě zaujalo, že v ukrajinské vlajce chybí rudá barva, ale dnes už to chápu.Za národ až tak krev neprolévají, zdrhají jak krysy z potápějící se lodi !
Klín na naší vlajce za 1 generaci bude modrý pro Ukrajinu, se vsadím.
Mimochodem , dorazili i do naší exkluzivní čtvrti a mohu říct, že tak, jak tady řvou a obtěžují okolí 👎s tím se smířit nedá, máme snad taky svoje práva! Samozřejmě, že až takové oběti v šílené pomoci snášet nemusíme, zejména, když my pracovat musíme! A i chceme!!!!Jenže ví tohle Fiala a lázeňský cestovatel z Hradu?👎

-------------------------------------------------------------------------------
(Státní barvy jsou jeden ze státních symbolů České republiky. Jsou to bílá, červená a modrá v uvedeném pořadí. Nazývají se trikolóra a podle neoficiální interpretace symbolizuje bílá barva čistotu, červená krev prolitou vlastenci za svobodu vlasti a modrá bezmračnou oblohu.)
Richard Šebesta
@našinec Souhlasím a dokonce se vyrovnává normalizátorum ze 70.let. Vyhození profesora a diplomata Druláka z UMV je toho důkaz. Máš jiné názory tak táhni k čertu. To jsou komunistické manýry. Drulák se odvolal a vyhrál soud z MZ. Aspoň že soudy jsou ještě někdy férové.
Pavel Nyklíček
@našinec
Nemám pocit, že vláda předchozí nějak vyčnivala v pozitivech..?
U každých voleb za cca 13 let vždy více jak 4 000 000 lidi Babiše nevolilo 💪, což není zrovna vizitka obliby a to jistě nemůžeš rozporovat.
Avatar - našinec
našinec
@Pavel Nyklíček Úplně nerozumím vaší reakci. Nikdy jsem netvrdil, že vláda hnutí ANO se mi líbila a hnutí ve svém názvu nemá název "demokratická". Ale ten název ANO je celkem i odpovídající, protože nakonec, aby získalo hnutí podporu, tak říkalo "ano" na různé nesmysly od svých konkurentů.
Pavel Nyklíček
@našinec
Akce Nespokojených Občanů je vlastně z části ukradená.
Máme tu ten milon a.kousek jeho voličů pravidelně, ale politika je v tomto sdružení přeletavá.
Moto strany.je protikorupční, takže málokdo překoná soudní tahanice hlavního aktéra.
Perspektiva hnuti je jako jemu příbuzná slova.
Zahnutí, prahnutí, uhnutí, nahnutí, přehnutí, dohnutí, tuhnutí, pohnutí a nehnutí.
V každé příbuzném slovu vidíme, že je něco špatně.
Frantisek Najman
Pan Buchert tím srovnáním Brežněva s Bídenem nám vlastně tvrdí, že Bidena považuje za fuhrera USA. Ale v demokracii má na to plné právo.
King I
@Frantisek Najman Pseu­doin­telek­tuálo­vé nemají brzdy. Buchert patří mezi flastence, jen to nechce přiznat – dopadl by na stará kolena jako Stoniš.
Richard Šebesta
@King I Kam patříš ty ? Mezi krále idiotů ?
bella.
Pane Bucherte,
myslím, že motat do toho Brežněva je mimo mísu! Proboha proč vy v Reflexu hned vylovíte nějaký příměr k Rusku !
-------------------------------
Já a myslím chytří lidé začínáme mít fakt strach, ne z Putina, že by k nám vlítnul, jak se mi snaží nacpat do hlavy lázeňský švihák z Hradu, anebo učitel Fiala, my máme obavy ze Západu momentálně.
Senila Biden to tlačí směr Studená válka " a to není stranda.Kdyby nebylo tehdy R.F. Kennedyho byla by!
Nyní se mají soustřeďovat nové rakety do Německa a Francie a jistě nebude pozadu " nová " Anglie. Ny jsme v pozici, že je máme za zády a přes naše hlavy.Co bude následovat u nás se neví.
Jedno je jisté:
Brežněv tady dávno, pane Bucherte, není, Zeman je odklizen a je klid, máme ale pana učitele Fialu a pana učitele Rakušana a takové ty nedouky jako Pekarovou, Černochovou a slavnou Mirku Němcovou a ruku na srdce, pane Bucherte , s tímhle materiálem si výskat radostí nemůžeme.
Ve Francii vždycky zvítězí " bližší košile, než kabát", tedy Francouz má Unii jen ve svůj prospěch, proto opět volil socialisty.Anglie, ta z Unie vypadla 5 min. po dvanáctý , ale Starmer, jejich nový premiér je taky socialista jako bejk .A slibuje, že na bohatství dosáhnou všichni --- atd. Nikoli Brežněv, ale premiér Starmer mě zajímá.Vypadá to, že má Alzheimera taky. A co řekl o Bidenovi, tak to jste měl zde říct a né sem motat Brežněva!

---Aglie - nový premiér Starmer k Bidenovi poté co byl na summitu ( to nevymyslíš ) --

" Sir Keir Starmer has described the US president as being "on really good form" after meeting Joe Biden at the Nato summit in Washington DC.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@bella. ...No on Brežněv byl Ukrajinec😀😉
bella.
@RASPUTIN
No ano, ale ukažte mi jedinéhoČecha, který by bral Brežněva jinak, než jako Rusáka !
Ostatně vedl Ruskou federaci.
V každém případě - oni ti Ukrajinci všichni na tu sou zem kašlu, jak Brežněv, který je mohl trochu z jejich jimi zaviněné bídy pozdvihnout , anebo Chruščov.Oba na svou Ukrajinu kašlali.
A ten hladomor , to bylo něco !
------------------------------------------------
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@bella. ...např. já😉
bella.
@RASPUTIN
Ukažte mi na jediného Čecha, který Brežněva nebral jako Rusáka!
Ale to je jedno .Zajímá mě teď momentálně co mně/nám hrozí,
pinkkk
@RASPUTIN Klasická hloupost, nebyl Ukrajinec, jen se tam narodil.
King I
@bella. Strach a z Putina, že by k nám vlítnul, nemůže mít nikdo - po tom, co předvádí na Ukrajině. Má co dělat, aby dobyl vesnici. Jak by takovÿ smeták mohl dobýt Evropu?
bella.
@King I
----------------
myslím, že nechce rozputat 3. světovou, protože Ukrajinu by si Putin, kdyby chtěl namazal na chleba.Jak on, tak Západ to mají na hraně a snaží se , aby to nepřekročilo ten moment .
Bohužel Biden posílil další zbrojení a normální lidi zvrací při pomyšlení, že hochštapleři z NATO, jeden jak druhej se bojí do toho rýpnout a všichni budou kejvat , Ukrajina musí bojovat.
Náš hochštapler na Hradě Pávek plácá na souhlas oběma rukama a pomalu drancuje vlastní zemi, kterou jak se zdá ani tak za vlastní nebere!
Tahají nás do války, kterou by si měla vyřídit sama Ukrajina s Ruskem.Proč?
Podstatná otáz­ka!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
Protože nám nikdo nedal na stůl pravé důvody, proč tam Rusko vlítlo !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------
Pavel Nyklíček
@bella.
Pokud bychom ale trochu rýpli i do vlády bývalé, tak se jistě nemýlím, když jen pro připomínku vzpomenu ministry zdravotnictví a jiné profese, kde s odborným personálem měl Babiš velké problémy a ve volbách se 4 miliony lidí s hlasem pro Babise ani neobtězovalo.
Od revoluce si sttěžujeme, ale berme to jako fakt, že už lidi došli.
Sám jistě nedokážete nyní vymyslet spolehlivou odbornou vládu. Pokud ano, sem s ní.
Proto pořád říkám, že stačí
,.když ten co vládne bude především slušný....Zbytek udělají neviditelni úředníci.
bella.
@Pavel Nyklíček
Zcela zodpovědně říkám, protože to vím:
lékaři, jak umělci všichni nenáviděli Babiše.
Jo a pak začali říkat : Babiš byl blbej, ale co je tam teď je šílený.Nemáme na to, nemáme lidi a solíme do Ukrajiců.
A pro Vás. udělejte i průzkum u lékařů! Uvidíte sám.Mmají to z první ruky už 2,5 roku!
Pavel Nyklíček
@bella. Na každé válce je dobřé, že po ní přijde mír..
bella.
@Pavel Nyklíček
Hlavě, abyste se ho ve zdraví dožil !
Karel Prochazka
No Alzheimer jako vyšitý, ale proti tomu co bylo u nás na hradě je Biden lázeňský švihák.
bella.
@Karel Prochazka
To sotva! Zeman zpočátku silně kopal ve světě za naše barvy.Poté, co ho složila choroba, měl bý odvolán.
Biden se blíží "Studené válce" a ten současný náš rozvědčík na Hradě co pojal svou funkci jako "Cestu kolem světa " za 4 roky v tom přicmrduje taky a soustavně rozdává z cizího!
Te´d momentálně okologické paciety děti, jakobychom měli dost míst, vybavení, lékařů a léků na ty české!
Ať si je vezme Biden a léčí!
----------------------------------
Karel Prochazka
@bella. Miloš vždycky kopal jen za rudý šmejdy ať z RuSSka nebo Činy, protože mu slíbili prachy na jeho pochybnej kanál O.L.D. nakonec mu stejně na...li. Tak se začal chovat jako kanál sám.
bella.
@Karel Prochazka
No hlavně, že po nás Západ, hlavně Merkelová žádala embargo na Rusko i Čínu a sama lítala k Putinovi žebrat plyn.A úkáčka taky, a Ukrajina Rusku dodones dluží a za dodávky nezaplatila!
Volila jsem do prvního voleb. období Zemana, protože Schwarzenber na to neměl.Jednak jeho lesnické učiliště proti mozkovně Zemana bylo málo a jednak by si čechral svoje peří a za Čechy nekopal, navíc pak s tou štět-kou Vopěnkovou to dědek dorazil! Jako ministr zahr. věcí za nás nic neudělal
Je třeba věci vidět z pohledu " co mi to jejich hospodaření " vynáší jako občanovi!
A vykašlat se na vznešené cíle!
-----------------------------------------------------
Pavel Nyklíček
@Karel Prochazka
Nechme na hlavě.
Pokud by se Babiš dostal k moci bylo by mu o 2 roky více než Zemanovi, když začal prasedentovat.
Pokud bereme slabost ledvin podpořenou prášky na tlak , chybějící slezinu Babiše s neodvratným oslabením tchi mozku, tak já osobně vždy při jeho vystupování bedlivě sleduji tvář, ale i projevy těla a tak mohu s klidem prohlásit, že ho čeká ve velmi krátké době obdoba těch co o nich píšete.
Ba víně je střech, negativní myšlení a každodenní soustředění záporného dění v hlavách rádoby tvůrců národa.
Avatar - našinec
našinec
Na UA se komik stal prezidentem, v USA se prezident stal komikem.
Pavel Nyklíček
@našinec
Pamatuji, jak vždy při volbě prezidenta v Rusku se říkalo v českých hospůdkách, že prezidentem bude ten, kdo přejde Rudé náměstí v Moskvě.
King I
Semilitu má 75% diskutujících Reflexu
Saša Krach
@King I Neboj,,,ty jsi jednička v poradi😛😂😂
Luboš Hanus
@King I Co je to ta "semilita"?
bella.
@King I
Hele , k semilitě! Nečteš ty právě teď : Rytíř Smil ze Semil?
Pavel Nyklíček
@King I
Hele to bych úplně nepodepsal...
Senilita na Reflexu je spíše určitý druh překyselení.
K manželce do ordinace tento materiál chodí.
Pacient je překyselený, neboli slabší probíhající zánětlivých proces.
V těle probíhá vnitřní horkost orgánů a to dlouhodobě.
Únava, špatný spánek a kyselá strava.
No a v poslední době to umocnilo očkování.
Tak se vše urychlilo a nebyl tu ani jeden, který by řekl dal bych to žihadlo znova....
Pak taková kyselinka otevře stránky Reflexu a hurá do nich.
Je jim jedno koho a co budou kritizovat, ale jejich negace jim ještě více přitíží.
Pak už čteme.jen vulgarismy a pak se kyselinka diví, že ho někdo ustřihl za "pravdu".
Pravda se dá psáti i slušně, ale to kyselinka nechce. Je jí horko, orgány topí a tak chrlí....
bella.
@Pavel Nyklíček
Hm, pokud má vaše žena stejné smýšlení, nikdy by mě u sebe neviděla.
A jsem 100 % pro očkování.

-----------------------------------------------------------
Petr Minář
Jako Biden postižený Buchert si často plete, zda píše do Reflexu nebo do PL.
Použít stejné přídavné jméno jako Buchert se obávám, byl bych pro urážku asi zablokován, výsady Bucherta nemaje.
Petr Lavička
Kdyby teď nebyla tak vážná mezinárodně politická situace hrozící přerůst v e světovou válku, tak by to bylo spíše k smichu
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Ukrajinec Brežňev byl nepochybně alkoholik, ale i v tomto stádiu byl myšlením o parník před dnešním Bidenem.😉
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Pokus projdeme tyto dva státniky v pár desetiletích na zpět, tak bych o parníku moc nepsal.
Skoro by to i mohlo pro neznalé vypadat, jako kdyby Brežněv byl rodilým mírotvůrcem....
Biden má věk a jistě odstoupí, což strach Brežněvovi nedovolil.
bella.
@Pavel Nyklíček
----------------------
Biden má věk a jistě odstoupí?
Blbost!
------------
Biden ani nebude vědět, že už skončil a měl by znova nastoupit.
Biden je stejná figurka, jako náš rozvědčík z Hradu, nyní cestovatel kolem světa, lázeňský švihák se zádumčivými spadlými víčky , motorkář a manžel kádrovačky.
Kam ho pošlou to udělá, přesně jak v US montujou Bidena.
Rozdíl mezi nimi je ten, že Biden si myslí, že velí , zatímco Pavel ví,že jen poslouchá a je mu to jedno, protože poslouchat musí .Od toho ( a za něco ) ho tam dosadili!
----------------------------------------------------------------------------------------
pinkkk
...Zajímavé je, že Bidena podporují převážně mladší lidé, u kterých by člověk spíše čekal, že budou podporovat kandidáta, který nemá problémy s pamětí. Jenže tito lidé patologicky nenávidí Trumpa...
Tento průzkum nijak nezpochybňuji. Otázkou zůstavá, kteří mladí lidé Bidena podporují. Tedy, vzdělanost, prostředí, imigrace, rasové rozdělení...
Petr Lavička
No, jestli Biden porazí Trumpa, tak jen díky své energetické viceprezidentce Kamale Harris.
Pavel Nyklíček
@pinkkk
Mladý člověk má jiný pohled na svět a ví, že je "nesmrtelný".
Dle tohoto kladného pocitu není schopen přijmou myšlenku, že Biden je na sklonku svého života a tak ho klidně bude volit.
pinkkk
@Pavel Nyklíček To se mi zdá dost slabomyslnné, tací snad ti mladí přece jen nejsou.
Pavel Nyklíček
@pinkkk
Kdo žere hamburgery, zapiji je colou, kouří trávu a je obézní, tak jistě má problém s čimkoli, hlavně s myšlením...
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jerryx
@Keltský Šaman Ale stát se senilním, to dokáže každý z nás, stačí se toho dožít.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Senilni není sprosté slovo a holt jen ta mysl degraduje.
V poslednich letech jsou dost významě na vzestupu onemocnění mozku a trend nebude lepší.
Jsou to již statisíce občanů u nás, co sami nepřežijí.
Problém trošku je, že i ti pokud nedostanou papír na hlavu, mohou jít volit a i kdyby ho dostali, nikdo je neeviduje u voleb, takže I takový Babiš může vyhodit svůj hlas do urny.
lug70
S americkými impériem to už musí být hodně špatné, když nedokáže vygenerovat schopné a energické mladé kádry a musí vzít za vděk starými dědky nad hrobem. Aby i USA nepostihl nakonec stejný osud, jako sovětské impérium.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Nyklíček
@Keltský Šaman
Hele Šámo. To vypadá , že tě kovbojove od Reflexu definitivně odkrouhli...⛔️
bella.
@lug70
No teď momentálně to je hodně špatné s Francií. která nedokáže odhadnou situaci a dává hlas socialistům ( ostatně tak, jak vždy).A zase budou rok stávkovat a zase " Unie, dej, nemáme ! "
---------------------------------------------------------------------------
Pavel Nyklíček
@lug70
Tito dva starci je opravdu prohra Ameriky
Saša Krach
Začíná to zde být osobní...
Janci ztrácí nervy ...Začínají onanovat . A u toho vykřikují hesla. Přeji dobré Keltské vyvrcholení .....💩Asi tak.
bella.
@Saša Krach
Hele, tyhle věci co tady meleš do diskuze nepatří.
Jsi nechutnej a zalez!
------------------------------------- !!!!!!!!!!!!!!
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@Keltský Šaman sám jsi asi vyblitý !
tempter
@Richard Šebesta Šebíku, znáš to o té potrefené huse?
Saša Krach
@tempter Nekejhej ocásku.
Saša Krach
@Keltský Šaman Ale nikdo tě nenutí....to žrát ..😂😂😂
Saša Krach
Já bych kdybych mohl,,,jak nemůžu...dal otázku.
Kde leží Gaza a co se tam děje.😝
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
@Keltský Šaman No ...sraby určitě ne⊂⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠つ😝😝🐂
Saša Krach
Doufám že mu už vzali ,,,kufřík,,,
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
@Keltský Šaman nech si to oslovení domů...a pro kamarády...🐂
giorgio287
Tento neschopný senilní děda byl dotlačen do Bílého domu zfalšováním voleb s masivním zneužitím korespondenční volby.

Proto chce hnus fialovej umožnit stejný volební podvod i u nás.
Luboš Hanus
@giorgio287 Ty máš v tý palici hodně vymleto...
Lilith Černá
@Luboš Hanus A proto jezdí Lipánek, Pekari a spol. po zahraničí a dělá si u emigrantů předvolební kampaň, viďte?
Asi neznáte projev vašeho Péti, když ještě nebyl premiérem. To tvrdil, že je korespondenční volba rizikem pro demokracii.
To jsou paradoxy, pane Vaněk?
Takhle se z demokratů rodí fašounci, co zválcují ústavní soud, ústavu, zákon a pak udělají z bolševických politruků cenzory.
A nikdo ani nemukne.
jerryx
A Británie má premiéra, který pak prohlásí, že Biden je ve skvělé kondici. Nevím jak komu, ale mně současní britští neobolševici v EU nechybí.
Uživatel_1339522
Prezident USA Joe Biden vyzval prezidenta Velké Británie Edvarda Beneše k okamžitému stažení izerailských vojsk z jižního Vietnamu. Prezidentu severního Vietnamu Volodymyru Zelenskému vyjádřil plnou podporu v jeho statečném boji s americkým imperialismem. Poté zmáčkl červené tlačítko na jaderném kufříku v domění, že je to ovladač klimatizace.
giorgio287
@petrsmacho
🤣🤣🤣
jerryx
@petrsmacho A je zcela připraven Nixona v prezidentských volbách porazit.
Richard Šebesta
@petrsmacho Super skvěle jsem se pobavil ! Palec nahoru !
bella.
@petrsmacho
--------------
giorgio287
Ráčil by nám soudruh Bucherte sdělit, koho "masový vrah Putin" zamordovali?

Volyňští Češi to nebyli. Ty zamordovali banderovci, kterým fašistické ovád z Kyjeva staví pomníky a pojmenovává po nich ulice a náměstí.

To jen pro pořádek, fialový propagandisto!!
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
Autor má pravdu. Je to podobné s Brežněvem v SSSR byl ale tehdy diktátorský režim. V USA je ale demokracie a přesto se Biden chová podobně.. Celá situace okolo obou presidentů v USA jen dokazuje celkovou krizi západního světa,který ztrácí pozice a nechce si to přiznat.To že v Americe neumí vybrat někoho lepší­ho,mlad­šího,­kdo si nebude plést jména politiků i zemí je velmi vypovídající.Kdyby se něco podobného stalo v Číně v Rusku či jinde v zemích BRISC bude o tom západní tisk sáhodlouze psát a zesměšňovat tyto politiky. V USA to tak nevadí.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
giorgio287
@Keltský Šaman
Putin porážkami získal 1/5 Ukrajiny. Voni jsou hlava!
Richard Šebesta
@Keltský Šaman Asi neumíš číst PARDE. To tvrdí i sám autor pan Buchert,který je na rozdíl od tebe objektivnější ač to je stoupenec mainstreamu. No a jinak mi laskavě neraď budu psát o kom chci i bez tvých pindů. Jovan ?
jerryx
@Richard Šebesta Nemyslím si , že pánové z FBI, CIA a jim podobní mají respekt k demokracii. Biden je jednoznačně loutkou, pak je otázkou, kdo vlastně vládne , ale rozhodně to není žádný demokrat.
Richard Šebesta
@jerryx To je téma do diskuse . Možná to tak je.