Komentáře

Zpět na článek

Babišův boj s totalitou. Vadí mu vyrovnání s érou komunismu a hodlá ovládnout veřejnoprávní média

59 komentářů

Vlastislav Troják
Slovenský stbák Babiš je lhář a podvodník.
Jaroslav Netopil
Reflex jsem odebíral několik let. Dal jsem 8 Ročníků do sběru. Musím souhlasit s názorem že pokud by nepsali ó Babišovi mohli by psát články o Pávkovi Rycheckém Fialoví a Rakušanovi a já bych mohl tento časopis zařadit k objektivnímu tisku.
Pavel Nyklíček
A proč u každých voleb cca 4 milióny lidí Babise nevolilo?
Zajímavé, že?
On má přes milon hlasů, ale není to málo Antone Pavloviči?
Pavel Nyklíček
Již 13 let píši to samé ale je to marné, je to marné, je to Babiš....
Ten člověk nebo spíše přelud ví, že média rozhodují volby.
Ideál je je vlastnit a psát svou "pravdu" nebo je vlastnit a psát svou "pravdu" ...👌
Dokázal to v minulosti mnohokrát a teď mu svitla naděje v kamarádech Fico a Orbán.
Oni dělaji jeho vytouzenou "politiku". Babiš potřebuje vrátit úder a hlavně urychleně splácet 50 miliardový úvěr u 35 bank vč. ruské i čínské.
Prostě si půjcoval a půjčoval a Agronefért je ve ztrátě v řádech jednotek miliard, ale kdyz se povede kasovni trhák a vstoupit do vlády tak vám čehúni moji milí poddaní hukážem co su já zač....
A tomu mi dopomáhej jezulátké v kapsé.
PEtr Tobes
agent StB 25085 nam tady bude vykladat neco o totalite, ktere slouzil a nakradl si diky kolaboraci na PZO v Maroku, aby pak mohl nepratelsky prevzit a ovladnout agrofert, kdyz komousi padli, na cemz on nema vubec zadnou zasluhu, prave naopak, on cekal jako krysa v Maroku, coz sam priznal...co k tomu dodat, je to podle a nechutne, ale k nemu to presne pasuje
Pavel Molík
Prodejné žurnalistické potvory ve službách bruselské věrchušky se přemnožily. Lidé jsou stále víc obtěžováni překrucovanými zprávami z center demagogie (seznam.cz atd.) v intencích eurohujerské politické korektnosti. Lidé chtějí objektivní informace a ne předžvýkaný ideologický sajrajt od vládní pětikoalice a dalších nepřátel demokracie. Proto Babiš na tuto tristní situaci náležitě reaguje.
Jaroslav Herman
Hlouposti od Sezemského jsou samá lež.
martin simunek
90% jeho voličů má jím vypláchnuté mozky. Pokud je tedy vůbec mají...
Jaroslav Netopil
@martin simunek
Na takovou pitomost se nedá odpovídat .Na všechny PZO jsem služebně jezdil .Junek ředitel Chemapolu a syn komunistického minstra nikomu nevadil on dal Havlovi 900 miliónů a ten je od super agenta a komunisty přijal Proto by se měl vyvarovat hodnocení voličů Babiše tak hloupí pán Šimůnek.
Pavel bendl
Reflex by se mohl přejmenovat na Antibabis.
Je to taková tištěná forma na Seznam.cz
Pavel Nyklíček
@Pavel bendl
Babiš by se mohl přejmenovat na Antivláda.
Stejné. Nebo se mýlim?
Richard Šebesta
Není pochyb že agent Stb Bureš je gauner ale i minulost pana presidenta by zasluhovala drobnohled. Je rovněž komunistická. Ale Herr Pavel je nyní na správné straně tak to nevadí, že jo ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Tak komunistů jsme měli na prezidentskem křesle už poměrně dost, takže zvyk je železná košile.
Jen ten poslední mi připadá slušnějsi, zvláště když v době normalizace byl ještě dvacetileté ucho.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Lepší spravedlivá totalita kde se stát stará o své občany, než bezedná žumpa demokracie, kde není místo pro slušné lidi.😎
starypc
@RASPUTIN
pojem "spravedlivá totalita" je oxymoron, který může myslet vážně jen blb
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Spravedlivá totalita...
No tak to je fakt silná káva. Kam na to brachu chodíš?
Babiš v kostele. Tak bych asi tu tvou totalitu přirovnal.
lug70
Vyrovnání s érou komunismu dopadlo tak, že na hradě máme zase zpět Husákova normalizačního kádra, kariérního komunistu a agenta rozvědčíka, s krycím jménem "Pávek". A to za velkého jásotu zarytých antikomunistů a tvrdých pravičáků. Člověk si tu fakt připadá, jako v blázinci. Takový Karel Kryl, od jehož úmrtí letos uplynulo 30 let se musí v hrobě obracet.
Richard Šebesta
@lug70 Přesně vystiženo.
Pavel Nyklíček
@lug70
Ale božinku. A koho bys tam chtěl 30 let po revoluci?
Jako že by všichni včetně Babiše zahodili
rudé knížky a vybiralo by se už jen podle ksichtu?
Ostatně pokud porovnám aristokratickou tvář tvého Pávka a odstáte uši starce Bureš, tak není co řešit.
Představme si, že by se ve školách houpal Babiš nad tabulí...🫤
Asatin
Stb mela veskere agenty pod vedenim KGB a proto Burese mela celou dobu jako sveho agenta.Bures ma pocit ze je dobre chranen.Proste ruskej svet ho drzi na opratich a je mu jedno, jestli nas zradi..Doufejme,ze to neprezije.
Pavel Nyklíček
@Asatin
Ani Budeš to nepřeúije...mládí v zadeli a nemoci se koupí stejně jako soudy.
Uživatel_5850006
Pořád přemýšlím, kde se stále bere 30 procent voličů pana Bureše. Už to vím, stačí číst hrozné diskuze. Pane Bože, chraň nás. Před nevzdělaností, dezinformacemi a hlavně před celým ANO. Jsme fakt nepoučitelní...
Martina Hajek
@Uživatel_5850006 a kdo mohl volit agenta Pávka ??? Jo a NATO koupilo do výboru i německé nacisty
jerryx
@Uživatel_5850006 Máte lepší nápad, koho volit? Já při svém univerzitním vzdělání a o 20 bodů vyšším IQ, než má prezident, ne . Ale té směšné vládní propagandě nevěřím. Ano, Babiš je hrozný, ale Fiala a jeho kamarádi doslova příšerní. Místo vládnutí jen fňukají, jak se nic nedá dělat. A nikdo jiný tu není. Nemáme teď prostě volbu mezi Kennedym a Nixonem nebo mezi Havlem a Klausem.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Lidi došli. Bože, nové pošli...
jerryx
@Pavel Nyklíček Ale rozumíte mi, ne? Babiš pro mě jako voliče nic nemá, není to strana mého vkusu, prostě si myslím, že Fiala nás žene do katastrofy Jako umírněný, středový volič nevidím jinou možnost, než volit Babiše. Pak už máte jen Okamuru nebo komouše. Normálně bych volil ODS, takže to beru jako Fialovu zradu.
jerryx
ČT je dobrá na sport, umění , dokumenty a občas tam i něco natočí, na co se dá koukat. Zpravodajství je nesledovatelné a odpovídá tak roku 1988. Ale pan Sezemský tam zřejmě bude chtít zaměstnat ,až Reflex zkrachuje, i díky jemu. Tady se Babišovi divím, že mu to stojí za to, na ČT24 se stejně nikdo nedívá a pokud ano, už mu není pomoci.
Avatar - našinec
našinec
@jerryx Občas se podívám na sport, ale i tam neustále cpou politiku. A je to samá reklama.
Sylva Sauerova
@jerryx Na ČT se stejně nikdo nedívá ? Jste si jist ?
ČT je stále naší nejsledovanější televizí, jak dokládá kolář sledovanosti, viz
http­s://ww­w.ces­kate­levi­ze.cz­/vse-o-ct/sledovanost-a-data-o-vysilani/grafy/
Račte se laskavě podívat.
jerryx
@Sylva Sauerova ČT24 jsem myslel.
King I
@jerryx Nemysli, ČT24 jedním z nejsledovanějších zpravodajství v Evropě.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Je to o egu a ješitnosti.
Babiše párkrát na ČT sestřelili v OTM a Babiš neodpouští.
Proto by jeho první cesta byla stejná jako Ficova. Likvidace médií a pak už by si dosadit své lidi a všichni bychom sledovali každý večer bujnou kariéru poslance Babiše. Takové Putin show.
Co je ale dobře, tak na ČT neteče krev jako kupříkladu na zprávách televize Nova.
Babiš Mafru prodal, protože neměl 19,2 mld na fabriku v Rakousku a cca 10 mld utruil.
Stejně mu dluh opět od roku 2018 narostl na cca 50 mld. a Agronefért má za loňský rok ztrátu 83% a prodělal.
Bez státní kasy a vlády by už takto velký dluh nesplatil.
Forem ale je, že mu to nevyjde, tak jak by si predstavoval a spletl bych se u něj zcela poprvé....
jerryx
@Pavel Nyklíček Babiše znám tak trochu osobně, tím se nechlubím. On má paměť na lidi, takže u mě ví, kdo jsem, když mu občas napíšu. Je fakt, že s tou ČT dělá blbost, kdyby si jí nevšímal, udělal by líp. A taky dobře vím, že za covidu měl hlavní slovo on a za odborníky se schovával, jen když se mu to hodilo. A to jak vyhodil docenta Blatného , nejslušnějšího člověka v posledních několika vládách, mám doteď v paměti. Takže Babiš je skutečně lhář a podrazák. Čím se liší od Fialy? Je s ním možná nějaká dohoda, on bude vládnout a nám dá pokoj s tím, co nechceme. To Fiala nikdy nepochopí, on lidi dole vůbec nevnímá.
lug70
Veřejnoprávní média zrušit bez náhrady. To je jednostranná propagandistická žumpa ve službách Bruselské totalitní hydry a její zvrhlé liberálně progresivní ideologie. Však už někdy v únoru 2015 na zasedání rady ČT, naplno řekl radní Michal Jankovec, že "ČT má určen úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení". Tu nemůže být o veřejnoprávnosti řeč a o nezávislosti už vůlbec ne.
Uživatel_5847612
@lug70 Kolik rublíků dávají soudruzi za příspěvek? Úkolovka, nebo klasicky 8,5h? Fuj, soudruhu!
Martina Hajek
@Uživatel_5847612 dej si Nutellu a dluhopisy za 2 mega
King I
@lug70 Chceš se nechat krmit ruskou a čínskou diskriminací a tupě do sebe cpát bláboly?
Martina Hajek
@King I dej si Nutellu
Avatar - našinec
našinec
Veřejná média dlouhodobě patří 5ti koalici. Platit se je však 5ti koalice ze svého nechce.
jerryx
@našinec V poslední době jsem tam sledoval hokej, fotbal, Mirka Vladyku, jak obchází republiku, Plesla , jak představuje zámky a hrady a Czendlika, jak cestuje po Polsku. O 5kolce tam nepadlo ani slovo.
Avatar - našinec
našinec
@jerryx No vidíte, a kvůli tomu musí být ta média veřejnoprávní?
jerryx
@našinec Musí. Pokud někdo sleduje Ulici, nechce seriál o Boženě Němcové, solidní detektivku , nechodí do divadla a nepěstuje turistiku. Nic proti němu, ale jsou i ti druzí. Nepotřebné je veřejnoprávní zpravodajství.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Bureš má jeden jediný zájem. A to je ochránit svůj svět. Ochránit svůj byznys, ochránit svoji osobu před trestním stíháním. Tomu podřídí VŠECHNO. On léta letoucí uplácel politiky, familie Grosse si dodnes užívá luxusu právě z úplatků od kuního ksichta a jemu podobných vejlupků (např. Chrenka). Pak ale Bureš pochopil, že existuje snazší cesta a tou se vydal. Vstoupil do politiky, koupil si pár známých tváří (Stropnický, Komárek, Lorencová a další) a dostal se k lizu. A pak udělal "geniální tah" a sice zkorumpoval určité sociální skupiny obyvatelstva (část státních úředníků, důchodce) ZA STÁTNÍ PENÍZE. A zjistil, že to skvěle funguje. Nedělejme si iluze, o nějakou minulost, o nějakou historii, nedej bože o nějaké vyrovnání s minulostí, mu nikdy nešlo, nejde a nikdy nepůjde. Ostatně jeho voliče nic takového nezajímá. Pro ně svět zkarikoval do podoby normalizačních seriálů. Část demokratické veřejnosti dělá tu chybu, že hodnotí svět podle svého žebříčku hodnot. Drtivá většina přitroublých Burešových voličů žádný žebříček hodnot nemá. Jejich svět funguje na principu podmíněných reflexů. Vysvětlovat těmto lidem podstatu věci, vysvětlovat jim souvislosti mezi příčinou a následkem, vysvětlovat jim cokoli složitějšího, je ztráta času. A Bureš přesně tyto lidi oslovil. Těmto lidem nevadí, že Bureš nezná Čapka, Haška a že si myslí, že Měsíc a Slunce jsou planety. Oni ani netuší, že nějaký Čapek existuje. Právě naopak, jim ten ignorant imponuje, protože ukazuje, že i takhle vypatlaný a nevzdělaný tukan může být bohatý. A těmto lidem je zároveň jedno, jak k tomu majetku přišel. Že okrádá EU berou naopak jako skvělou zprávu. Toho Jánošíka mají v sobě i někteří tuzemští prosťáčci.
Jinými slovy, nesnažme se s Burešem bojovat politicky, nesnažme se přesvědčovat jeho voliče. Bureše je třeba prostě a jednoduše izolovat. Pokud vyhraje příští volby, NESMÍ s ním žádná demokratická strana jít do koalice. A pokud půjde, musí voliči této strany jít do ulic...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Nevím zda si Koupil Komárka a Stropnického ale Lorencovou určitě ne. Ta byla spíše naivní a myslela si jako mnoho lidí u nás,že kdo je velmi bohatý nemá důvod krást. Bohužel je to falešná iluze. Lorencová to taky hned pochopila a odešla z politiky (2017)
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
Ruská pátá kolona tu opětně hlásá své nesmysly. Tady v komentářích.
Pavel Menger
Byl to grázl, je to grázl a jako grázl zdechne.
Doufám jen že to bude brzy.
Uživatel_5542819
Bože, čo to trepe ! Ako sa vyrovnala ČR s komunistickou minulosťou ? Po vyše 30 rokoch si zvolila do čela štátu komunistu a to z tých najodpornejších - lampasáka a predsedu organizácie na útvare. A spiklenecké teórie ?Veď Národnú triedu pripravili komunisti z ministerstva vnútra , tak to zistila komisia z Federálneho zhromaždenia a študenti . Havel ani nebol v ten piatok v Prahe, trávil víkend na Hrádečku ...
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
@Uživatel_5542819 Prezident Pavel za 30 let svého působení v silách NATO svou reputaci víc než silně napravil. A teď to je po dlouhé době prezident, za kterého se nemusíme stydět.
lug70
@Uživatel_5347832 no, já jsem celé roky na dskusích od takových jako vy slýchával argument, že bývalý komunista je to samé co bývalý černoch. Jednou komunista, navždy komunista. A najednou se objeví zelený gumový panák, s perfektně nažehlenou uniformou a zastřiženými vousy a je všechno jinak. Dokonce i lepšolidi z řad umělců a kavárenských inteletuálů, kteří kdysi ve velkém podepisovali výzvu "S komunisty se nemluví", najednou nad bývalým komunistou a agentem rozvědčíkem, s krycím jménem "Pávek" i jeho manželkou, vystudovanou kom. politručkou hýkají blahem. To nevymyslíš. Člověk žasne, jak správně vedená propaganda dokáže oblbnout lidi, že uvěří, že černá je bílá nebo že hov...voní po fialkách. Vidím to tak, že kdyby mediální propaganda tolik protlačovala za prezidentského kandidáta místo Petra Pavla třeba paviána s červenou zádelí, že by se našlo dost hlupáků, kteří by ho zvolili.
Anonym
@lug70 A ty jsi určitě volič agenta StB Bureše
Avatar - našinec
našinec
@lug70 Dobře napsáno.
Uživatel_5847612
@lug70 No vidíš to...Taková hrůza podle tebe, ale pořád lepší než odporný šišlavý komunistický egoista a oportunista, agent stb Bureš, který neváhá zneužít i členy vlastní rodiny, když jde do tuhého 😉
jhomolka
@Uživatel_5542819 Běž řešit svoje Slovensko, experte.
King I
Česká televize a Český rozhlas patří výhradně vám, občané. To Čuně vám je chce sebrat.
giorgio287
@King I
Jestli si myslíš, že prolhaná hlásná trouba vlastizrádné vlády ti patří, tak se nech vyšetřit. Je to vážné!🤣😉
King I
@giorgio287 Odpověz si na jednu jedinou jednoduchou otázku: byly to hlásné trouby i Babiše? Nebo už roky dělají to samé? Pak si odpověz na otázku, jestli se nemáš léčit ty. Nerozumíš sám sobě.
King I
@giorgio287 Víš co? Kašli na to. Nezvládneš to.
giorgio287
To je tedy blábol. Přestaň to hulit, vole!
Saša Krach
Haha....🥵 údajně jsou už obsažené....ty média 😂😂😂😂