Zprávy

Zpět na článek

Video: Trumpa postřelil mladý republikán. Evakuovali ho se zraněním ucha, útočník nepřežil

50 komentářů

Petr Fiala
Střelec nebyl republikán, ale liberál, jeden z těch, které Demokratická strana navedla, aby se zaregistrovali jako republikáni a pomohli v republikanských primárkách zvolit konkurenty Donalda Trumpa. Píší některá americká média.
Pavel Nyklíček
Být Babisem, zvážil bych určitě agresivní vstupy do politiky.
Má sice ochranku dennodenně i v koupelně, ale je tu nějaký trend, kde těm kdo zlo káže .....až se ucho utrhne.
Tak Andy bacha aby ti nepraskly kšandy. Jsi stár, ne příliš zdrav, rodina tě opustila a na sklonku života nebude na škodu zvážit postupný odchod z politiky.
Národ jsi už rozdělil, kasu vybral a u každých voleb tě minimálně 4 miliony voličů nevolili !
4 miliony není málo a je to 3 x více než tě volilo a ti jsou ještě paradoxně placení státem..
Děkujeme. Odejdi.
Čekali by nás s tebou jen čistky jak na Ficoslovensku.
Uživatel_5842986
@Pavel Nyklíček Jaké to je , udělat ze sebe pořádný koště, Fialův pucfleku ?🤣🤡
Uživatel_5542819
Tvrdí kto, CNN ? Tí boli vždy na strane demokratov !
King I
@Uživatel_5542819 FBI
Richard Šebesta
Střílení na americké presidenty a kandidáty na presidenta je v USA skoro normální věc. Lincol­n,Ro­osevel­t,Ken­nedy,­jeho bratr Robert,nyní Trump. čím to asi bude ?
King I
@Richard Šebesta Vodou?
Richard Šebesta
@King I Ty už nepij nebo neber ty drogy , nebo obojí ? Už nevíš co mluvíš a píšeš.
reproman
@Richard Šebesta Zapomněl jste na Reagana.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta reproman. Omyl chlape. Já jsem nejmenoval všechny těch atentátů a pokusů bylo jistě více. Uvedl jsem ty hlavní proto taky znovu připomínám ,že střílení na americké presidenty či kandidáty je v USA skoro národní sport.
Petr Procházka
Úrovní demokracie, pistolníci ještě nepochopili, že menšina se podřizuje většině.
@Richard Šebesta
Richard Šebesta
@Petr Procházka Já to vím.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Fico, Babiš to samé.
Na Fica vystřelili a Babiš už střelenej je.
Uživatel_5842986
@Pavel Nyklíček A co na to tvůj psychiatr?Svěř se,lulínku
Avatar - fero52
fero52
Zaujal mě hlavně propastný rozdíl mezí činností americké a slovenské ochranky - nebe a dudy, profíci verzus parta zmatených amatérů. Komentovat níže uvedené bláboly hnědo-rudé žumpy nemá smysl ... co nevidět se tu objeví "důkazy" z Kremlu, že atentátník byl agent Zelenského, illuminátů nebo von der Leynové a Fialy
Uživatel_5842986
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5542819
@fero52 Ty si čo videl ? Zlyhali rovnako ! Koľko im trvalo než dali Thrumpa na zem ? A to ho ešte zpredu chránila najmenšia agentka ! Rovnako pri Reaganovi, atentátnik vypálil 7 x ! Slávna Secret servis ...
Avatar - fero52
fero52
@Uživatel_5542819 --- Ano, jako přes kopírák, arogantní žlučovitý grázl-oligarcha verzus naštvaný zoufalec s výcvikem z pouťové střelnice .... Zaujal mě hlavně propastný rozdíl mezí činností americké a slovenské ochranky - nebe a dudy, profíci verzus parta zmatených amatérů (přestože jim střelený psychopat Trump sabotoval jejich záchrannou operaci, když vystrkoval hlavu a mával lidem, zatímco se jej bodyguardi snažili zakrýt svými těly a odvléct). Komentovat bláboly hnědo-rudé žumpy nemá smysl ... však co nevidět se tu objeví "důkazy" z Kremlu, že atentátník byl agent Zelenského, illuminátů nebo von der Leynové, Šimečky a Fialy 🙂
Uživatel_5842986
@fero52 Hahahaha
Uživatel_5542819
@fero52 Profíci ? V USA to označili ako zlyhanie tajnej služby !
King I
Republikán? Komunisté v diskuzi opět ze sebe udělali hňupy. Jako ostatně den co den.
Milan Čech
@King Stejně jako v případě Fica střílel pravičák, zde dokonce mladý republikán. Trump i Fico šíří nenávist a tohle je výsledek. Ale výsledkem je ještě větší šíření nenávisti...
Uživatel_5842986
@Milan Čech Lžeš jak Fiala, fašounku
RTVSAT
To je teda hrdina zakrvácen od ucha k uchu a ještě má sílu dále vzněcovat nenávist a vyhrožovat pěstí . Je mi z toho zkorumpovaného pána opravdu k blití 🤮
reproman
@RTVSAT Je-li Vám z někoho na blití, neznamená to rozhodně, že to je narozdíl od Vás zlý člověk.
Buď jste něco špatného snědl, nebo jste prostě hysterka.
Uživatel_5842986
@reproman Nebo tupý volič Fialy a Pávka 🤣
jir-ka
@reproman Trumpa jsem kdysi podporoval , ale časem jsem poznal že je to big mouth . Jeho aféry , ať s ženami nebo podvody a v neposlewdní řadě navádění k násilnostem v Kapitolu - bude to divoké , bojujte . Jeho chvástání že ukončí válku na Ukrajině . Prostě je to nácek jak vyšitej a bohužel většina těch kteří ho volí jsou stejní . USA je už dávno v ***i . To ví i mí přátelé , kteří tam žijí už od r. 1968 . A ano , Trump je je zlý člověk a magor .
Uživatel_5842986
@jir-ka Zbytečně kňouráš, fašounku 🤣
Uživatel_5542819
@RTVSAT Mne zase z teba ...
Uživatel_5842986
Liberantským fašounkům teče evidentně do bot🤣
Milan Čech
@Uživatel_5842986 Fica postřelil pravičák.
Uživatel_5842986
@Milan Čech Tak tomu může věřit leda liberantský fašounek,nebo volič Fialy a Pávka
jir-ka
@Milan Čech Stejně jako Trumpa .
Milan Čech
@Uživatel_5842986 Fica i Trumpa postřelil pravičák. Jak typické - oba rozdmýchávají nenávist u svých příznivců a tohle je výsledek. Jenže ani jeden si nedá pokoj a výsledkem je ještě větší šíření nenávisti včetně jejich pohůnků, viďte?
Uživatel_5842986
@Milan Čech Lžeš, Fialův pohunku
lug70
A zase atentát ve jménu liberálně progresivní ideologie. Už dlouho tvrdím, že je to zločinecká ideologie, která je jen jinou formou nenávistného fašismu. Jinak očekávám, že celý liberálně progresivní mainstream se jednotně přepne do módu "Vrtěti psem", bude ten odporný čin zlehčovat, že si za to může Trump sám nebo dokola omílat, že to bylo naaranžováno Trumpovými lidmi apod. Možná vytáhnou i jejich tolik oblíbenou ruskou stopu. Hlavně od sebe odvést pozornost jinam. Po atentátu na Fica taky mainstream zkoušel odvést pozornost od progresivních fašistů, kteří stáli za nenávistnou kampaní proti Ficovi, která nakonec vyburcovala jednoho fanatického příznivce progresivistů k atentátu. .
Milan Čech
@lug70 Fica postřelil pravičák a v případě Trumpa o tom nic nevíme. Je mi z vás, pravicových tlučhubů, šířících lži a nenávist, naprosto zle.
Uživatel_5842986
@Milan Čech Nekňuč, Fialův pucfleku 🤣🤡
reproman
@Milan Čech Hele, já jsem pravičák, ale nikdy bych takovou pitomost netvrdil.
Zato Lug70 není vůbec pravičák. Je tu vyhlášený jako proruský a vlastenecký mamlas.
Uživatel_5842986
@reproman Ty nejsi pravičák ale jen Fialův poskoku, kolaborante 🤣🤡
lug70
@Milan Čech Fica postřelil příznivec Progresívného Slovenska. To je pravičák asi jako já Číňan. Progresivní znamená pokrokový a to je slovník ultralevice. A že prej Trumpa postřelil republikán, taky naprosto nelogická konstrukce, kterou jsem čekal, že se v mainstreamu bude šířit. Republikán střílel po svém vlastním kandidátovi Trumpovi asi z lásky. K smíchu. S tím, co píšou ve zkompromitovaném dezinformačním liberálním mainstreamu se můžete vyfotit a hned nato použít k vytření zádele. V samotných USA se šíří, že Trumpa postřelil příznivec Antify, který až velmi často účastnil akcí zločinecké Antify. V USA je Antifa vedena jako teroristická organizace.
Uživatel_5842986
@lug70 přesně tak.Liberanti lžou jak když tiskne
reproman
@lug70 Byl to republikán.
Uživatel_5842986
@reproman Ne nebyl
Milan Čech
@Uživatel_5842986 Štěkáním fakta nezměníte.
Milan Čech
@lug70 Tak už to víme. Jak Trumpa, tak Fica postřelil pravičák. Oba šíří nenávist a na její vlně se nechají zvolit. Pak se diví, když je vlastní volič postřelí. A aby toho nebylo málo, oba reagují ještě větším šířením nenávisti... a jejich fanoušci dělají to samé. Chybí vám rozum, víte to?
Uživatel_5842986
@Milan Čech Jen knuciš , fašounku
jir-ka
@lug70 Chudáku .
Uživatel_5842986
@jir-ka Ty nebudeš nejostřejší tužka v penálu,co Fialův pucfleku?🤣