Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Zaťatá pěst krvácejícího Trumpa mu pomůže vyhrát volby. Atentát využije i zneužije

38 komentářů

Leonard
Nic nevíte dokud neproběhnou volby. Zajíci se taky sčítají až po lovu.
jiridufka
.. Fico a Trump.. jeden za 18 a druhý!?.. nemají ani tolik slušnosti nechat se zastřelit a tak rozdělují společnost
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
I Ukrajinci smutní, nepovedlo se😥
Leonard
@RASPUTIN lituji člověka, který ti uvěří trolle
giorgio287
...nebo se naopak Amíci semknou kolem Trumpa a vymetou socanského senila.

Kecama o zneužití atentátu Trumpem chcete naznačit, že si to Donald objednal?!? Tak to jste blbej jak neumínic Fiala...
Leonard
@giorgio287 Demokraté jsou středový, fakt nejsou levice podle českého metru
Saša Krach
Slabé povahy zasažené politickou masážní a hnusný nálepkováním prostě to nevydrží a jdou vraždit.
Stalo se to také na Slovensku,,,a pokud naši politici budou nálepkováním prohánět své odpůrce, jen proto aby se zviditelnili, je možné že i u nás se najde slabý jedinec.
A pak budou politici jak hejno hus ....to se nemělo stát...😂
A druhý den................
King I
@Saša Krach Taková kritika do vlastních řad se jen tak nevidí. Rosteš, kluku nebo holko.
Richard Šebesta
@King I Za to ty klesáš níž a níž to je tvá potíž .
King I
@Richard Šebesta Tvoje nedostatečná inteligence není můj problém.
Saša Krach
@King I A pochopil 😂 a jako kačer otevřel zobák..😝😝😝😝
King I
@Saša Krach Nestyď se za ni. Je tvoje.
jir-ka
Dnes ti ostřelovači nejsou to co dříve . V USA a ani na Slovensku .
giorgio287
@jir-ka
Ty bys zasloužil kulku, hovadoune. Že ti není stydno.
Uživatel_5847612
@giorgio287 pomátl ses, soudruhu? Kdo seje vítr, sklidí bouři💩
giorgio287
@Uživatel_5847612
Dle tvého názoru soudruhu by se chciválek Fialenko měl už dávno houpat na větvi?
jir-ka
@giorgio287 Stydno mi není . A ty mě můžeš víš co 😎
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Troufám si tvrdit, že posledním NEVINNÝM demokratickým politikem, na kterého byl spáchán (bohužel úspěšný) atentát, byl Olof Palme. Lidé jako Fico nebo Trump ZÁMĚRNĚ vyvolávají ty nejhorší emoce, které v člověku jsou. Pro ně jsou negativní emoce přímo pracovní nástroj. Tím nechci říct, že si ten atentát zaslouží, aby mi někdo nepodsouval něco, co jsem nenapsal. Ten problém je v tom, že 99,99 % těch záměrně "pěstovaných" negativních emocí využívají tito politici ve svůj prospěch a pak se najde nějaký magor, kterému rupne v kouli a provede tohle. Já jen doufám, že si z toho vezmou ponaučení naši politici a uberou plyn ve svých vyjádřeních. Na všech frontách, u všech stran. Politika by se měla vrátit ke kořenům, politici by měli představovat svoje řešení, svoje vize a ne všechen čas a energii věnovat pomlouvání a očerňování konkurence. A znovu a polopatě. Na všech frontách a u všech stran...
jir-ka
@Uživatel_5734171 To , co jste napsal je pravda , ale politici po tom , co byl u moci u nás sprosťák a prochlastanej Lihoš Zemanů a jeho příznivec Bureš 25085 se ta korektní politika asi těžko vrátí do slušných kolejí . Viz třeba premier Fiala , tomu ta slušnost je prd platná . Člověk může být slušný ale také musí být tvrdý , nekompromisní a nenechat na sebe házet špínu a ihned jít do protiútoku . Takový má šanci i u lidí .
Marusska
@jir-ka Fiala a slušný? to je vtip dne...
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jerryx
@Marusska Slabost a zbabělost není slušnost. Fiala je člověk, který měl vznešené řeči, když o nic nešlo, a pak pod sebemenším tlakem všechno odvolal a dnes se bojí i Olgy Richterové, aby se na něj náhodou nezamračila. A o etiketu se stará Pavel Novotný ve stylu - kdo urazí i nemocné příbuzné (!) těch, co se fotí s odpůrci vlády, je dnes slušným člověkem. Takový styl padesátých let, ale od zakomplexovaných zbabělců.
Avatar - denisz
denisz
@jir-ka Poznatek ze života : Když je na mně cizí člověk moc hodný a usmívá se na mně, zpozorním jestli nepůjde z jeho strany o levotu, zmanipulovat mně v jeho prospěch, vnutit mně něco na čem prodělám . . . . Upřímnost hodnotím výše než hranou slušnost.
reproman
@Uživatel_5734171 Vraždu Palmeho si pamatuji. Ale nějak se mi vybavuje, že úplně nevinný nebyl. Jeden z prvních levicových, genderových a propalestinských progresivistů...
Uživatel_5542819
Akože si strelil do ucha sám ? Buchert, nechaj tie bláboly !
lug70
@Uživatel_5542819 To jsem čekal už včera, těsně po té střelbě na Trumpa, že liberální média se jednotně přepnou do módu, známého pod názvem "Vrtěti psem" a budou se znažit odvrátit pozornost od skutečného pozadí atentátu.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Trump je 4 roky na válečné stezce. Tohle je jen kamínek do mozaiky, v USA reálně hrozí určitá forma občanské války. Pořád si mohu hlavu ukroutit, jak je možné, že nejsilnější demokracie světa vygeneruje do finále prezidentské volby senilního tukana Bidena a regulérního magora Trumpa...navíc oba ve věku, kdy prostě a jednoduše by prezidenta dělat neměli. Na konci mandátu bude Trumpovi 83 let...
Uživatel_5542819
@Uživatel_5734171 Je to tak dnes predsa všade a ČR nie je výnimkou ! Po vyše 30 rokoch budovania " demokracie " ste si zvolili na čelo štátu komunistu . To sa fakt nikto lepší v celom štáte nenašiel ?
Richard Šebesta
@Uživatel_5542819 Souhlasím v tom je taky kus pravdy.
jerryx
@Richard Šebesta Nějací pánové v pozadí potřebovali nemyslící loutku, i když to poněkud přehnali. Jsem naštvaný na Babiše, že do toho šel, i když funkci prezidenta ani nechápe, jen proto, že nesnese, když se někdy nemluví o něm. Zasloužili jsme si totiž souboj myšlenkových gigantů Pavel- Nerudová.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Uživatel_5542819
Pavel vyhrál přesně a právě proto, že do toho šel Bureš. Kdyby nekandidoval tenhle slovenský estébák, finále by bylo jiné. Já bych třeba volil Fischera, ale takhle mi nic jiného nezbylo. Představa, že mým prezidentem bude gauner, co si navíc myslí, že Měsíc a Slunce jsou planety a co netuší, kdo to byl Karel Čapek, mě skutečně děsila. Jinými slovy, na výběr jsme měli, ale prostě a jednoduše jsme se museli "bránit" před tím šmejdem Burešem...
jir-ka
@Uživatel_5542819 Co to trepeš ? Jen vzpomeň na vaši republiku RAD , a následně klerofašistický Slovenský štát . Společně s Němci jste napadli Sovětský svaz . A když dostávali Němci na *** , tak zázrakem jste otočili o 360 stupňů a z nácků se stali partizáni SNP , a bojovali proti Němcům , vy jste fakt národ k blití . Neříkám že jsme lepší , ale aspoń něco oproti vám . Polovina vašich lidí to dokázalo ve volbách . Nácek předseda a prezident *** . Pavel byl v KSČ 2 roky a nikdo nemůže říct že by na někoho donášel a ponižoval . Klaus a Zeman byly komouši a splupracovali s STB . Prognostický ústav , takže museli . A ten váš čobol Bureš 25085 , komouš a STBák . U vás paní Čaputová kterou jste si nezasloužili a nechali na ní plivat .Ty budeš mluvit o demokracii ? Vy , Slováci jste nás nikdy neměli rádi , ale peníze u nás vydělané byly dobré . Vždy jste měli holé ***e a jenom díky roku 1968 a následně když prezidentoval váš Husák , tak se u vás konečně něco začalo dít . Trvalo hodně dlouho než jste se naučili poctivě pracovat a varábět , protože vše , co se u vás vyrábělo , nebo přesunulo z Čech , tak ta kvalita stála za *** . Tak se moc nevychvaluj a sklapni . Zkušenost s vámi mám už od dětství . Když jsem byl na vojně , tak někteří slováci jeli poprvé vlakem a doma neměli elektřinu a chovali se jako když příjde buran do města . Aspoň že uměli čítať a písať .
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@jir-ka
psal jsem to v jiném tématu, Slováci jsou nejza­komple­xova­nější národ v Evropě. To není pomluva, ale popis situace. Před potupou prohry ve druhé světové válce je zachránilo pár tisíc statečných lidí na Horehroní. Přesně proto jsou Slováci tak hákliví na to, když někdo chce o SNP napsat pravdu. V tom je třeba rozdíl mezi Slovenskem a Francií. Francouzi si bez problémů dělají ze sebe a z kolaborace s fašisty srandu, desítky filmů na toto téma ( Velký flám, Sedmá rota za úplňku, seriál Haló, haló atd.). Na Slovensku je tohle téma tabu. A jdou ještě dál a po zmetcích jako byl Tiso nebo Hlinka se pojmenovávají ulice. Troufám si tvrdit, že skutečných demokratů žije na Slovensku tak čtvrtina. U nás je to o něco lepší, ale i u nás žije obrovská masa oslů a jantarů, co se slzou v oku vzpomínají na okupaci CCCP...
Uživatel_5847612
@Uživatel_5542819 Brat! Ty se opravdu opovažuješ komentovat cokoliv se u nás děje? Buď rád, že ti ještě nevypli internet a šoupej nohama!
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Třeba je to tím ,že svět není černobílý a ani ta proklamovaná demokracie západního typu není samospasitelná a má mnoho chyb. Navíc nejen u nás v EU ale i v USA se ukazuje,že má své limity. I zločinec může vykonávat nejvyšší post u nás třeba Bureš v USA zase skoro dementní Biden.Podle mne nejlepší formou vlády by byl diktátorský režim ale s omezenou dobou vládnutí. Na jak dlouho to je na diskusi. Taková zlatá střední cesta něco mezi diktaturou a demokracii.
King I
@Richard Šebesta Polodiktatuře se říká „autoritářský režim“. Tímto termínem se označují politické systémy, kde existují určité prvky demokracie, jako jsou například volby, ale kde vládní moc vykonává silný vliv na občanské svobody a politickou opozici.
Jsi jasný příznivec Ruska a Číny. To není na dlouhou debatu. Nepatříš do Evropy. Patříš do Asie. Jsi Maďar.
tempter
@Richard Šebesta Souhlas! Diktátorský režim s omezenou dobou vládnutí! To je ono, že na to ještě nikdo nepřišel! A ty bys to, jako hlupáků všech král a dostatečně omezený, mohl vést! Máš můj hlas, šebo!!!
King I
@tempter On se demokracie dovolává pouze tehdy, když potřebuje tolerovat ty svoje ***viny.