Colours of Ostrava

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Dezinfoscéně se nelíbí demokratický systém, útočí na základy právního státu

15 komentářů

Petros1
To je opravdu plnohodnotný o...
Martin Kopecký
Šéfredaktor Bartkovsky jezdí na "barvy" rozdávat rozumy? A tedy čí rozumy?Nevěděl jsem , že hned na úvod se lidí, kteří se jdou bavit muzikou a se svými známými, budou či mohou poslouchat politického agitky z typů hudebních festivalů politické písně v Sokolově z dob komousu. A za docela slušné peníze. Byl jsem na "barvách" jen jednou, když začínaly kolem Stodolní a bylo to výhradně o muzice a zábavě. Není to dnes jinak, tedy prioritně o byznysu, protořitne o politice, a teprve pak o muzice ?
giorgio287
Pobočník vrchního dezinformatora Foltýna Bartkovský vykládá o dezinfoscéně. Tedy o vládních politicích 👏👍🤣
King I
Dávám přednost tištěné verzi před touto. Mám pak jistotu, že až dočtu článek, nevyskočí na mě senilní a dementní komunista,
hlavou zamrzlý v minulém století. Nejvíc na světě mě uráží hloupost - a že si jí tu přímo pěstujete... Reflex je blog s největšími hlupáky v diskuzích v celém českém internetu. Bezkonkurenčně.
Karel Kočner
@King I
Jasně, proč se otravovat diskusemi, když se můžu zavřít s neekologickou papírovou verzí na trůnu záchodu, kam na mě nikdo nemůže, a užívat si svoji názorovou převahu v bublině s mně podobnými zaslepenými ignoranty, kteří namísto mozkem volí srdíčkem, že jo, pane králi?
Gratuluji, svým prohlášením jste jen potvrdil pravdivost Vašeho líbivého a do sebe zahleděného příspěvku. Bezkonkurenčně!
jerryx
@King I No do minulého století patří i lidé jako Gándhí, M.L.King, Kennedy, Reagan, Havel... Dokázal byste jako člověk, který je tak povznesen nad diskuse, definovat, co je na dnešní době tak skvělého? Podle mě demokracie a blahobyt přetrvávají z konce minulého století a novodobí bolševici( progresivisti) se to pokoušejí zničit.
jerryx
Takže Reflex se neprodává? A není to náhodou vina nového šéfredaktora?😃
lug70
Vždyť mezi tu dezinformační scénu sami patříte spolu se Seznamem, ČT atd. Jednostranný proud lží a manipulací v zájmu Fialova zločineckého režimu a bruselské totalitní hydry.
King I
@lug70 typický blábol komunisty
Karel Kočner
@King I
Typický výplod ignoranta, který ničím vlastním ani hlubším nepřispívá a nezmůže se na víc než na (zpravidla mylné) osočování oponentů. Tomu se říká promarněná příležitost.
Jindřich Žižka
@lug70 Je vláda zločinecká jen proto, že není bolševická? King 1 se vyjadřil zcela jasně.
Lubomír Oršulík
Tak Masaryk říkal, že demokracie je diskuze. Evidentně se ten výrok mnohým novinářům mejstrýmu nelíbí.
Uživatel_5851367
Nevadí že možná bude omezen tištěný Reflex. Já si po odchodu pana Stoniše kupuju jeho nový časopis TO. Myslím že Reflex plně nahradil.🤓☘️
PEtr Tobes
@Uživatel_5851367 TO je stoka frustrata Stonise a dalsich ruskych svabu..ale svuj k svemu
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Komunista Tobes se ozval. Kdo má jiný názor než on je hned ruský šváb. Inu kdo nejde s nám i jde proti nám,že soudruhu ? Dobře jsi se to naučil od tvých soudruhů. Ano máš pravdu svůj k svému.