Rozhovory

Zpět na článek

Někdejší Arcikokot Miroslav Kalousek: Klub kokotů jsme založili z recese, dnes humor v politice chybí

12 komentářů

Georg Waldman
Bez pana Kalouska je politika v naší zemi skutečně nudná a impotentní.
Možná by bylo dobré, vyhlásit pro naše pány politiky novou soutěž s názvem
"Arci*** roku". Adeptů na tuto cenu je v naší zemi dost.
Spytar
Vývoj musel být asi tento:
Když se k@k@t Mirek stal kovaným Svazákem a nestihl pro převrat '89 vstoupit do KSČ, prodral se jako exemplární psychopat úspěšně do politiky, kde se z něj stal arci k@k@t a po té přirozeným vývojem z arci kkta arci zm#d. A není to jediný Mirek, známe dokonce jeho politické dvojče. A oba, ač přímo zodpovědní za rozklad pokusu demokracie v Česku, nyní štěkají na ta nynější prasata u koryt zkorumpovaného rozkradeného a morálně rozloženého ČEZka, které za neadekvátní státní (naše) jim placené 💰💸
sami spolu zavinili, pro ty koryta, kterým nedokázali odolat, když se k nim špinavou politikou prodrali. To je Arci k@k@tcoutkov, to nevymyslíš!!😂
jerryx
To není pravda, doporučuji poslední rozhovor Radka Bartoníčka s Petrem Fialou na Aktuálně. Jelikož jsem tak měsíc před listopadem 1989 šířil na koleji Jakešův projev, mohu srovnávat, více v obraze byl Jakeš.
Jaromír Janka
Kalousek se mi líbí. Není pitomec a má dobré a analytické myšlení. Ale přes tyto klady si o něm myslím že je lump.
jerryx
@Jaromír Janka Tak smysl pro humor určitě má , co se týká domácí politiky má trefné poznámky, ale co se týká zahraničí , je stejně zoufalý jako Nerudová. Přesto chtěl do EP a ne do Senátu, kam by rozhodně patřil spíš .
Uživatel_5851525
Nemohl jste to lépe popsat. Děkuji za Vaše pravdivé příspěvky. Pěkný den přeji všem.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Mě fascinuje, jak si pořád někdo stěžuje a pořád vzpomíná na nějaké "zlaté časy". Já jen doufám, že se mi tohle vyhne a že k stáru nebudu takhle zaprděný. Tahle zaprděnost tu byla, je a bude věčně věků, podobné kecy starších generací poslouchám od nejútlejšího dětství. Byli tukani, co za "zlaté časy" považovali i protektorát. Jinými slovy, jaký si to uděláš, takový to máš, jak zpívají Chinaski...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím ,ale takto se chovají skoro všichni bývali
politici.
jerryx
@Uživatel_5734171 Problém zlatých časů je že je skoro každý dává do doby, kdy byl sám mladý, Ale dejme tomu , že se jednalo o dobu kolem roku 2005. Nemluvilo se o genderu, migraci a progresivismu a nebál jsem se Ruska ani neobolševiků v USA, Britànii a Francii.
Richard Šebesta
@jerryx Ale u nás byli bolševici ve sněmovně v roce 2005. Teď zatím nejsou . To je určitě dobře ale díky této válečné česko-ukrajinské vládě budou bohužel možná opět.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta A co je nejhorší možná půjdou přímo do vlády třeba co gang Stačilo.
jerryx
@Richard Šebesta Tak pro mě osobně je horší třeba Richterová nebo Šimáčkovà-Laurenčíkovà, než Konečná,. S tou se dá aspoň diskutovat zatímco s těma prvníma ne. Nebezpeční bolševici jsou dneska u Zelených nebo Pirátů.