Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Přináší Trumpův viceprezident více strachu, nebo více nepochopení?

29 komentářů

VlastiX
Tady je důvod proč byl Vance nominován: http­s://m­.you­tube­.com/w­atch?­si=ih_­zvLtx5­kFu5T5­A&v=Xj­yWaL­wiXZ4&­featu­re=y­outu­.be
Lilith Černá
Zdejší chciválkové, zejména ti vládní, musí mít docela bobky! Jakmile USA pustí Ukrajinu, zůstane jim na krku. Eurosvaz se ze svých slibů vykroutí a my poneseme díky této protinárodní a zločinecké vládě veškeré náklady cizí! války, na níž si chtěl Nutella s Černochovou a Rakušanem vysloužit ostruhy "světového lídra".))) Jsou jenom k smíchu a pevně doufám, že skončí v kriminále! Už jen za to, že porušují zákony této země (viz nezákonná smlouva s Ukrajinou - vyjádření Payna) a paktují se s nácky s AZOVu.
VlastiX
@Lilith Černá Ukrajina bude rozparcelována jako kdysi Jugoslávie.
Uživatel_5851367
Světovládné ambice Putina, to bude nejspíše hloupost. Mír na Ukrajině bych s tím nespojoval. Rusko má samo se sebou dost starostí aby uvítalo možnost z války vycouvat aniž by ztratilo tvář zcela. No a Ukrajina by se nad svým vztahem k menšinám také mohla zamyslet. Takže prostor k vzájemným ústupkům tam nepochybně je. A když tomu Trump pomůže, může z toho klidně mír být.🤓☘️
Saša Krach
Já doufám že nový prezident nakrmí ten hladomor v Gaze. Bude lidský.
King I
@Saša Krach Osobně bude rozdávat polévku. Už je to domluveno.
VlastiX
@King I a postaví tam rekreační rezort
Uživatel_5542819
Najviac som sa nasmial, keď sa autor označil za znalca ...
King I
@Uživatel_5542819 Označil se prokazatelně za zastánce proukrajinského postoje.
Avatar - denisz
denisz
Senátor J. D. Vance (39) byl v mládí i rebel a Trump není žádné neviňátko, takže to od něj také schytal. Pak porovnal Trumpovi kvality s jinými. To vše popsal ve své knize, která se stala v USA a v zahraničí bestselerem, tedy zajímavá a věcná. Pochází ze skromných poměru a není fanda bohaté zhýčkané smetánky, vystupuje proti nadnárodním korporacím, investičním fondům a mezinárodnímu kapitálu. To je na něm sympatické. Trump si k sobě vybral protiklad sama sebe. Je to moudré rozhodnutí státníka.
jerryx
@denisz Přesně, mě Trump nijak neoslňuje a Vance rozhodně nemá podobné názory jako já, ale pro příznivce občanských svobod jsou jedinou možností. Protože progresivisti, krytí senilním Bidenem, nesouhlas nestrpí.
PEtr Tobes
@denisz no hlavne J.D. Vance docela casto papouskuje kremelskou propagandu, a ze te se neda verit je nad slunce jasne, sice ne uplne vsem, ale je to fakt. to samo o sobe uz je dost velka ostuda USA, stejne jako psychous Trumpeta, ale pokud jim to nevadi, jejich volba...doplati na to, posledni sance je to,ze to Biden zabali, ale na to se neda sazet
King I
Půl roku zadržovaná pomoc Spojených států Ukrajině byla odsouhlasena až po tom, co ji podpořil Trump. Mohl to udělat daleko dřív. Teď má plnou držku nevinně trpících rodin a spousty zbytečně mrtvých.
Richard Šebesta
@King I To máš i ty a jsi mnohem falešnější než Trump. Válkou trpí nejvíce ukrajinští civilisté ale to tebe a tobě podobné nezajímá ani v nejmenším. Hlavně že válka pokračuje a možná někdy v daleké budoucnosti bude Rus poražen, ale možná taky nebude. Spíše to vypadá že ani jedna strana vyhrát nemůže. Ty jsi skvělý " humanista a demokrat ".
King I
@Richard Šebesta To je zase blábol. Přestaň mě prosím už s těmi tvými ***vinami otravovat.
malylibor
@King I Tenhle proruSSácký kolaborant je na všech diskusích a všude pořád dokola jen opakujete nepřátelskou ruSSáckou propagandu a lži. Otázka je, jestli to dělá proto, že je za to placenej, nebo jestli sledováním ruSSákam placených a řízených konspiračních a dezinformačních webů úplně zblbnul a uvěřil tomu. Ale ve svém důsledku je to jedno. Šíří tady propagandu nepřátelské mocnosti, je ted kolaborant a vlastizrádce. A kecy o tom, že jen vyjadřuje svůj názor si všichni proruSSáčtí kolaboranti mohou nechat na koledy. Lež není názor, šíření nepřátelské propagandy taky ne.
King I
V roce 2019 byla finanční a vojenská pomoc Spojených států Ukrajině dočasně zadržena. Administrativa prezidenta Donalda Trumpa pozastavila tuto pomoc, což vedlo k obviněním, že Trump použil pomoc jako páku na Ukrajinu, aby ji přiměl k vyšetřování Joe Bidena a jeho syna Huntera Bidena. Tento krok byl jedním z klíčových bodů prvního impeachmentu Donalda Trumpa. Nakonec byla pomoc po několika týdnech uvolněna, ale až po silné kritice a nátlaku ze strany obou politických stran v Kongresu a dalších představitelů USA.
Saša Krach
Je mi úplně jedno co a jak ..Pokud bych mohl mít přání....
Čekal bych, vyřešení v Gaze.
Ale toho se asi nedočkáme.
Akorát jsem pochopil, že nejsou děti jako děti . 🤮 A hlad se dá chápat také s dvojím metrem.
Uživatel_5542819
@Saša Krach O deti nejde, ide o záujmy USA ! A tie majú prednosť pred ľudskými životami ! Ostatne politici nepôjdu bojovať a zomierať . Samozrejme ani ich deti a blízkí. A platí to pre politikov na obidvoch stranách ...
King I
@Saša Krach Tvoje empatie je tak trochu emocionální potřeba být středem pozornosti.
King I
Dohodu o stažení amerických vojáků z Afghánistánu vyjednal Trump. V únoru 2020 jeho administrativa uzavřela dohodu s Tálibánem, která stanovila podmínky pro úplné stažení amerických sil z Afghánistánu do května 2021.
Uživatel_5542819
@King I To síce áno, ale k sťahovaniu napokon nedošlo a USA a ich spojenci museli z Afganistanu hanebne utekať ..
King I
@Uživatel_5542819 Ano, špatné plánování, špatná strategie. Spojenci nepočítali s tak rychlým kolapsem protitalibánských afgánských ozbrojených sil. To je na triko Bdena.
Richard Šebesta
@King I To je od tebe nečekaná objektivita. Ale jde spíše o vyjímku,že ?
Milan Cech
další Fištejnův mentální výplod na téma "můj milovaný Trump není tak špatný jak všichni říkají" číst nebudu, ale předpokládám že ta stará konzerva dala zase průchod svým představám, které nereflektují ani to že oranžáda s přehazovačkou byla schopná spustit něco jako útok na Zimní palác a zrušit demokracii, teď by se utrhl z řetězu zcela, má přece od svých ústavních soudců posvěceno že může cokoliv.....holt když je někdo zamilovaný a starý a umanutý nevidí objekt svojí lásky reálně ........ třeba to že dokonce Trump (jeho poradci) ví jak teď musí hrát něco jiného než narcistického psychopata ochotného zničit svět a to prostě proto aby k jeho hrůzovládě mohlo dojít a byl vůbec zvolen.... Tihle starci s nevyřešenou psychikou by měli už jít někam, místo vládnutí nebo psaní o světě, kterému nerozumí
starypc
@Milan Cech Že vy jste to nečetl!
Jana Václavíková
@Milan Cech Trefil jste to přesně. Asi nikdy nepochopím, jak můžou lidi na stará kolena takhle zblbnout. A jak se z dřívějších bojovníků za demokracii stávají apologeti těch, co ji chtějí zničit, jen aby uchvátili moc.
Milan Cech
@Jana Václavíková on byl vždycky republikan a jako narcisticka konzerva to nedovede zmenit ....no a tak zbyva jen využiti mozkových zavitu k vytvoření odůvodnění proc je ten Trump vlastne super..
Avatar - Pavel Mikel
Pavel Mikel
🤠👋🏻