Historie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePřed 55 lety přistál modul Apollo 11 na Měsíci. Stále jsou mezi námi lidé, kteří tomu nevěří. Proč se mýlí?
6 komentářů
Frank51482
0
Jsou mezi námi stále takoví, kteří také lži o přistání stále věří. Ostatně je to jejich věc.
Vladimír Veselý
Já bych možná ještě konspirátorům připomenul, že s lety do vesmíru se začalo ještě v ranném stadiu studené války. Hlavní protivníci SSSR a USA se snažili nejenom zbrojit (informace byly samozřejmě tajné), ale i dokázat veřejnosti svůj technický náskok před protivníkem. V tomto souboji zaskočili Rusové tím, ze začali dříve dobývat vesmír- první družice, první zvíře, první muž, první žena a první výstup do volného prostoru. To naštvalo J.F.K. a vyhlásil pro USA další možmý ambiciozní cíl, kterým byl Měsíc. Nutno dodat, že se obě soupeřící strany po všech stránkách hlídaly všemi dostupnými prostředky, špionáží i monitorongem, který postupně přešel z letadel až na špionážní družice. Pokud by jedna ze soupeřících stran použila při této "soutěži" podvod, určitě by to druhá strana zjistila a pěkně by jí to dala celisvětově "sežrat". Což se nestalo. Pak už zbývá pro konspirátory jadiné možně vysvětleni, že jsou USA a Rusko domluvení a skoro 70 let z nás všech trvale dělají hlupáky. No to už je taková hloupost, že jí snad nemůže věřit ani konspirátor.
@Vladimír Veselý Ano, také pro mě je reakce SSSR na přistání Apolla 11 na Měsíci nejsilnějším argumentem na podporu tvrzení, že USA na Měsíci skutečně byli a zatím žádný konspirátor mi tento fakt nedokázal vyvrátit 🤣
Bruno Ferari
..a je Mesic taky placaty?
@Bruno Ferari Skvělá otázka.
On placatý je, takže by se po něm mohol dát chodit. Jenže všichni noc jsou noc vidíme, že ta placka je otočená kolem vodorovné osy o 90 stupňů, takže by z ní každý spadl. Američané na Měsíci logicky nikdy nebyli.
On placatý je, takže by se po něm mohol dát chodit. Jenže všichni noc jsou noc vidíme, že ta placka je otočená kolem vodorovné osy o 90 stupňů, takže by z ní každý spadl. Američané na Měsíci logicky nikdy nebyli.