Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Jak se mohou demokraté zbavit Bidena. Co se může v USA dál odehrát?

12 komentářů

Lilith Černá
Doufám, že se odehraje to, co se mělo odehrát už před cinknutými volbami v USA, kdy média cenzurovala veškeré zprávy o povedeném synáčkovi Bideta a jeho firmě Burisma, které Bidet podporoval v jejich korupční činnosti na Ukrajině. Pamatuju si ty žvásty zdejších libodemo, že jde o "dezinfo".)))
King I
@Lilith Černá Ono už se to už ale odehrálo, Princezno. Žádné úplatky prokázány nebyly a ten, kdo s nimi přišel, je teď sám obžalován za lhaní. Doufej dál.
Richard Šebesta
@King I Nechval dne před večerem. Není to tak jasné jak tvrdíš.
Lilith Černá
@King I Lžete jako když Reflex tiskne!
Bidet senior vydíral Ukáčka, aby nemluvila o kšeftech jeho synáčka. Dokumenty byly v počítači toho feťáka. Všichni to věděli už před volbami a přesto to nikdo nesměl zveřejnit.
Teď uvidíte, co se bude dít, protože libtardi už senilu odepsali a bude rituálně obětován.
Stejný osud čeká Alzáka, ale jeho konec nebude tak libový!
King I
@Lilith Černá Ale no tak, tam byl informace o potenciálním konfliktu zájmu, žádné přímé usvědčující důkazy o korupci z Ukrajiny a zneužívání vlivu fotra.
Lilith Černá
@King I Aha a firma Burisma je přelud jako podnikání Balkánské řeznice v Kosovu s jejím mobilním operátorem, jenž měl monopolní postavení. A teď tu o Karkulce!
Mimochodem, celou Ukrajinu už rozkradl Black Rock, takže Ukáčkům už tam nic nepatří. Je od nich hezké, že umírají s takovým nasazením za zájmy USA.
King I
@Lilith Černá Burisma je jako Agrofert a potenciální střet zájmů je tam i tam. Tak jednoduché to je.

Biden tam neměl co dělat, jako Bureš v Agrofertu anebo politice. Protože už jen potenciální střed zájmů...

Jsi dobrá hysterka, To se mi líbí. Jako vážně.
jerryx
Jednoduše, stačí mu namluvit, že mu končí druhé volební období a znovu už kandidovat nemůže.
Saša Krach
A dám návrh....Co kdyby se něco málo pozitivního událo u nás...Něco pro Čechy...Moravu a Slezsko...😛😛😛😛
stoura
@Saša Krach Něco pro Čechy Moravu a Slezsko? Ne málo ale hodně pozitivní by bylo se konečně zbavit Fialy!!
giorgio287
Nebo mohou na dědu Bidena poslat chlápka s flintou, když jim to u Trumpa nevyšlo, že...
lug70
Ještě nedávno byl Biden médii prezentován jako švihák a ideální kandidát na prezidenta pro další období. Jeho četné úlety, když podával ruce duchům nebo mluvil z cesty atd. byly médii omlouvány nebo zakrývány. Přitom v tzv. alternativních médiích i mezi lidmi se už dlouho mluví, prakticky od začátku prezidentování Bidena, že je dementní. Je opravdu smutné se dívat na upadající impérium, které už ani není schopné najít mladého nebo aspoň mladšího a schopného kádra do svého čela a rozhoduje se mezi dvěma dědky, z nichž jeden (Biden) vypadá, že už je jednou nohou v hrobě. Sice Trump je oproti Bidena ještě tělem i myslí švihák, ale taky už má příliš moc let.