Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Putinův vlhký sen o turistice na Krymu se rozplývá. Lidí ubývá, obavy i ceny rostou

21 komentářů

Lilith Černá
Buchert tu propagnu pojede az do horkeho konce jako nackove v 45.?
Jozef Kolek
Buchert?!, bla bla bla, odkial to všetko tak podrobne poznáš ?! z Bandera press?!
kosmos kosmos
@Jozef Kolek co je Fiko?jsi normální???😂
JiriToscana
@Jozef Kolek z orbanpress to nebude, z krimoficopress asi taky ne. V ČR není zakázaná tv ani rádio jako je to na východě a jihovýchodě od Moravy. Jojo, užijte si to soudruzi.
TCerny
zcela neinformovany, jednoduse strukturovany asatin pise:
23. července 2024 • 17:27
"Valecni zlocinci se raduji, ze ukradli uzemi ciziho statu a pak se z vlajkou koupou v mori,kde povrazdili Ukrajince.To muzou schvalovat jen putinovi coklove a teroristi."
Ten truhlik Asatin ani nevi , ze Krym byl od r. 1793 Katerinou Velikou zavzaty do CarskehoRuska sestavajicicho tehdy z Velke Rusi s Moskvou, Kyjevske Rusi s Kyjevem a Bile Rusi s Minskem.Po vzniku SSSR v r. 1917 se stal soucasti Ruske federace SSSR az do r. 1954 , kdy jej opilec a ukrajinec predseda neivyssiho Sovetu SSSR Chruscov prepsal do teritoria Ukrajinske socialisticke rep.neb s rozpadem SSSR tehdy jeste nikdo nepocital. Po r. 1990 presel Krym s 70% rusu a jen 16% Ukrajincu do teritoria Ukrajiny a Ukrajinci chteli , bay se tech 70% rusu prizpusobilo te hrstce na Krymu zijicich ukrajincu.Dnes zije na Krymu 90% rusu a jen ten usmrkany 35 lety cesyk ministr zahranici , baculaty pirat z Karibiku se tesi, jak " se brzy bude na Krymu slunit" jak ho ukazovali jako exota v nasi tv v Nemecku.Ja bych na Krym nikdy nejel i kdyz to neni aktualni , neb tam nejsou pisecne plaze.Ve vsech hotelech v Turecku , Egypte,Maledivach , Ceylonu etc. je vsude starsna spousta ruskych turistu, kteri nepotrebuji jezdit na nehostinny Krym.
Frank51482
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jozef Kolek
@Frank51482 ten si ju rýchlo nájde!
kosmos kosmos
@Jozef Kolek zalez na čobolsko Fikovi někde 😀😀😀
Uživatel_5542819
Krym sa militarizoval ? Veď tam bola aj pred vojnou najväčšia ruská vojenská základňa v tejto oblasti !
Asatin
Valecni zlocinci se raduji, ze ukradli uzemi ciziho statu a pak se z vlajkou koupou v mori,kde povrazdili Ukrajince.To muzou schvalovat jen putinovi coklove a teroristi.
Uživatel_5542819
@Asatin Kto čo ukradol ? Myslíš Stalin časť Rumunska a vytvoril Moldavskú SSR ? Poliakom celý východ a Podkarpatská Rus sa zmenila na Zakarpatskú Ukrajinu . V roku 1991 sa rozpadol ZSSR a konštituovali sa nové štáty . Vieš, čo urobila Ukrajina ako prvé ? Zrušila zákonom platnosť všetkých zákonov a vyhlášok ZSSR na svojom území ! Tým bolo zrušené aj pričlenenie Krymu k Ukrajinskej SSR . Toľko k tým zlodejom ...
Saša Krach
Plné... práz­dné.­...rá­no,,,od­poled­ne..­.večer. A co,,,,no nic.
Nějak nám chybí plyn...Ráno odpoledne večer.
TCerny
@Saša Krach dulezitejsi je, ze plyny dobre odchazi.
Mark Mark
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tom1122
@Mark Mark
Podívej Kašpárku.To je dobře že přeješ Ukrajině po válce pěkné tržby na ukrajinském Krymu.Rusko bude mít v dohledné době úplně jiné starosti než dovolené Nastěnky a Ivánka.
A když nebude vyhovovat Krym,může Ivan do Severní Koreje))
Lilith Černá
@Tom1122 No vy jste asi hodne mimo!Chapu, ze ve vas svete Ukacka hrdinne vitezi a ukr.baby sestreluji drony zavarovackami, ale skutecnost je ponekud jina!
Richard Šebesta
Pane Bucherte je to předčasná radost od vás a od všech co každý neúspěch Rusů hned blahořečí. Až skončí válka a situace se normalizuje kdo ví třeba tam začnou jezdit a lítat i Evropane zejména ti z východní části Evropy nebo ze střední ale nevylučoval bych ani ty ze západu.Jednak proto že budou zvědaví na místní úroveň služeb a třeba i proto,že to bude levnější než jinde. Možná to to skončí fiaskem ale možná taky ne. Uvidíme po vojně.
lug70
To mně připomnělo jednu tak 5-6 let starou reportáž ČT z ruského letoviska v Soči, kde tehdejší zpravodaj ČT Miroslav Karas nám ukazoval prázdné pláže s tím, že k vůli protiruským sankcím o letovisko v Soči není u turistů zájem a to upadá a krachuje. Tehdy na natočení reportáže s prázdnými plážemi televizní štáb snad čekal dobré tři týdny. Čekal totiž na déšť. Však taky Karas mluvil do kamery pod deštníkem, když lilo jako z konve. Nevím, jestli zaměstnanci ČT mají svoje diváky za blbce, nebo co. Tak průhledná manipulace to byla.
Avatar - epr3
epr3
Tady to sliboval Lipánek, že tam pojede na dovolenou, a nakonec hrdinsky nejel....
Tom1122
@epr3
,,Lipánek,, posílá další munici.To smradlavou Moskvu jistě potěší))
No snad bude mít Bureš kam zase poslat syna))
A pro ostatní.
http­s://ww­w.mi­nusrus­.com/en
Avatar - epr3
epr3
@Tom1122 Tomášku tisí­cístod­vacá­týdru­hý, Lipánek tam posílá úplné kulové ve srovnání s tím, kolik toho s Pávkem a Nutelenkem, nakecali a naslibovali. Podle jejich blouznění tam měly být už miliony milodarových nábojů, místo toho jich tam jedou tisíce a rusáci je nejspíš trefí ještě po cestě na frontu.
Jedna věc jsou sliby a válečná rétorika, druhá pak vyndat z kapsy peníze a všechno zorganizovat, nakoupit, odvézt. A to je na rozdíl od těch keců dost problém.
http­s://ww­w.ar­madny­maga­zin.sk­/2024/­07/23/­87398/