Zprávy

Zpět na článek

Joe Biden odstupuje z kampaně. Podpořil prezidentskou kandidaturu viceprezidentky Kamaly Harrisové

15 komentářů

giorgio287
Dědu senila nahra­dí.,­....vel­blou­dice z Indonésie.
Hurá!
jerryx
Rozhodně bych nebyl optimistou. Voliči strany, která se nějakým nedopatřením stále jmenuje Demokratická ,zvolí kohokoliv, jen ne normálního člověka.
lug70
Tak to může být Trump v klidu. Kamala moc oblíbená u voličů není. To je taková Markéta Pekarová-svetrová v americkém vydání. Horší pro Trumpa by bylo, kdyby kandidaturu přijala Obamova manželka Michelle.
PEtr Tobes
@lug70 to sice neni, ale porad ma vetsi sanci nez Biden, to je asi jasne..trump je natolik kontroverzni, ze by ho mel porazit v podstate "kdokoliv" krome stareho Joea, jestli to tak bude doopravdy se uvidi, ale Trump jiste neni nadseny ani z te Kamaly, natoz kdyby tam byla Michelle, to by uz mel sanci jen velmi malou
Frank51482
@PEtr Tobes Kecáte nesmysly.
Richard Šebesta
@lug70 No pozor já bych jí nepodceňoval. I Trump má plno nepřátel mezi americkými voliči. Viděl bych to tak 50 na 50.
reproman
Takže to bude WOKELGBTBLM versus Rednecks. To bude sranda.
PEtr Tobes
pozde ale prece..tak snad to dopadne a mocichtivy psychopat a podvodnik se k moci nedostane..je silene uz to, ze od toho neni zas tak daleko
Avatar - našinec
našinec
@PEtr Tobes Mocechtivý psychopat a podvodník nevyhlásil žádnou válku, ale naopak. Avšak zlegimitizoval zabrání anektovaného území Izraelem. Zatímco nositel Nobelovy ceny míru demokrat Obama napadal cizí státy na potkání. Za jeho vlády USA zřejmě vedly nejvíce válek v historii USA.
PEtr Tobes
@našinec tak urcite..trump nastoupi a bude vsude mir haja..hlavne na ukrajine ze, putler ji sezere a bude...tak na to si nechte zajit chut kolaboranti, russko nakonec na svou agresi dojede, uz se to blizi, ani oni nejsou bezedni
Avatar - našinec
našinec
@PEtr Tobes Njn, u tebe je na prvém místě UA, u mne ČR a EU. EU a NATO v současné době na svou agresi na UA již výrazně doplácí. EU se pomalu propadá na mocnost třetího řádu. V době, kdy ČR žádala o vstup do EU, tak se EU pohybovala na hraně mezi mocností prvního a druhého řádu. USA byla jasná velmoc.
Avatar - epr3
epr3
@PEtr Tobes Tobesi, kam chodíš na PŠM? Tvůj politruk by měl dostat medaili za vynikající práci.😂
Richard Šebesta
@PEtr Tobes No vidíš a ty a tobě podobni vzhlížíte k USA jako kdysi za totáče soudruzi k SSSR a jak vidno ani tam v USA není vše zdaleka takové jak nám to servirují meenstreamové media.
giorgio287
@PEtr Tobes
Ale mocichtivý psychopat už u moci je. Bohužel u nás...
Avatar - našinec
našinec
Při posledních prezidentských volbách v USA jsem se domníval, že přes záda Bidena chtějí protlačit do prezidentského křesla ženu, pokud možno barevnou.