Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Kdo je Kamala Harrisová, Bidenova očekávaná „náhradnice“ v souboji o Bílý dům s Trumpem

31 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
No je to prostě jenom náhradnice a tak nemůže vyhrát😋
bella.
@RASPUTIN
Může, mluvím dnes a denně s Američany.To byste viděl, jak se to mele!
Mají vymyté mozky tak, jak Francouzi a potažmo i u nás Češi.Biden neměl ustupovat, dotlačili ho, aby mohli nastartovat poslední kolo, stejně tak, jak to udělal Macron.Teb si počká a pokud se 3 party v nové vládě nedohodnou, dovoluje mu legislativa ujmout se " autokraticky " vlády sám.
Biden, kdybby zůstal, Trump by to měl jednoduché.Teď za tím stojí nejen Obama, ale i Clintonová a to nedopadne možná vůbec dobře.
Kdysi jsem Obamovi fandila - občan je v Americe NULA.Tedy něco změnil , ale coby demokrat musel být otevřený migrantům a ničit tak svou zemi .
Nevím co je tak šíleného na myšlence, obstavit svou zemi hranicemi a pochytávat migranty a vracet zpět, protože je tohle je holá okupace území, kam nemají mít bez povolení vstup povolen.
Chápu, že miliarda méně chytrých a méně vzdělaných plodí jedno dítě za druhým a je jich tedy víc a víc a neví co s tím, ale takhle si odrovnají i svoje " živitele " , tj. nás všechny.
K tomu, aby byla náprava možná by byla asi nutnázpět kolonizace a tvrdá pravidla, což není možné, takže co?Nakládat a vracet.Nelze ronit slzy nad matkami s dětmi, prostě nelze.Ani ony nemají na cizím území co dělat.Tak to prostě je.Každá země svého štěstí je strůjcem.Ty děsné snahy plést se muslimům do jejich pravidel v jejich zemi je neštěstí a oni to vrací , jak bumerang.Nutit někomu civilizaci jen proto, že tam má nerostné bohatství a " já " ho potřebuji je taky nesmysl. Hroutí se systémy a spíš než " demokracie " je to blíž např. ve Francii k nihilismu. To je tam vidět všude na ulicích Paříže, v USA taky. A co Ukrajina!Ta nikdy nebude jednotná, mohli se rozdělit a byl by pokoj.
bella.
US teď několik let drtí ze všeho nejvíc migranti, Jižní Amerika se hnula a nepřejte si vidět velká města. Děs běs a bezpečí nula.Centra měst obalená migranty , úřady se stěhují jinam.
Tohle je US a proti tomu Tamala radši nemá plán!
Biden otevřel hranici co začal Trump, tak jako kdysi Merkelová .
U nás je časovaná bomba Francie , v Česku nás obsadila Ukrajina, není kam utéct.
Dnes se vyjadřovali bývalí čs. diplomaté Francie Te jeden blábolil klišé, ale Drulák byl v obraze.Zná Francii a i její legislativu ohledně vlády a jasně řekl, že Francie ztratila úplně demokracii v dialogu s lidmi.Ve Francii se zavírá za to, že naštvaní Francouzi odsuzují migranty a migraci.
Jenže to je už i u nás.Stejně tak nesmí se říct nic proti Ukrajincům, ale smí se štvát proti Rusům a to , prosím, není " útok na skupinu obyvatel " nebo jak tomu říkají.
No prostě , padesátá léta !
Dnes jsem četla, jak Ukrajinec s 2 ožralými Ukrajinkami , sám ořralý, jak doga naboural a dostal trest.Žasl a říkal, že chlast za volantem se na Ukrajině neřeší ( a auto nemělo ani techničák).A dnes jsem četla ve zprávách policie , že cca 15 osob ukrajinské národnosti je stíháno v jedné kauze .Denně vyvěšuje web České policie jména těch, kteří si na udané adrese nevyzvedli výzvy !.
Strašné to je.
-------------
Pavel Maleček
Harris je fanatická socialistka s dnes povinným multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním. Proti ní je Biden kovaný pravičák. Pod Harris by USA jen urychlily svůj přechod z demokracie do socialistické totality. Té neosocialistické s neomarx-progres ideologií.
Která stejně jako jiné socialismy, tedy fašismus, nacismus či komunismus společnost, jak nás historie učí, do zmaru, rozvratu, bídy mas, teroru mocných a nakonec do krvavého konfliktu zákonitě zavleče.
Na což Čína, Rusko či islámská "civilizace" netrpělivě čekají. Bez boje si pak dříve demokratický Západ mezi sebe rozdělí.
tomshark
Pokud dojde k diskuzi mezi Trumpem a Harris, tak uvidíte jízdu. Harris je pohotová, vzdělaná a chytrá. Navíc Trumpa nyní odsoudila stát se mastodontem a na jeho odmítání volební prohry si pošušňá.
Řadit ji k levici je omyl, už proto, že levice v USA je zcela ideový obsah, než jaký známe z Evropy
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@tomshark ...máš docela vlhké sny a barevné😀
jerryx
@tomshark Když to američtí soudruzi řekli, tak je to pravda. A kdo tomu nevěří, je pravicový extrémista.
Jozef Kolek
druha “pani” Remisova - tupelo na druhu !
Jan Nowak
Fakt bych nevěřil kolik primitivů se hemží na REFLEXU. To je už nivou Parlamentních Listů a podobných ruských plátků.
bella.
@Jan Nowak
Parlamentní listy jsou ryze česká politika v syrovém pohledu, Reflex je pomlouvačný plátek s nedostatečně erudovanými redaktory a Lukačoviče , který vlastní Seznam.cz je třeba zažalovat za šíření poplašných zpráv .Nevím co z toho má, ale jeho Seznam.cz jakoby zapomněl, že kromě úkáček je i ostatní svět a servíruje nám tady dezinformace naprosto legálně a šílený je, že inteligentní lidé jsou proti tomu bezmocní.
Na jeho alma mater , ČVUT visí vlajka Ukrajiny a uvnitř se to hemží Ukrajinci.50 % studium nedokončí a bude protahovat do 26 let.Nedokončí, protože při přijímání na školu nevítězily vědomosti, ale národnost a příkaz vlády o přednosti v umístění a zvítězila i připosr.tost vedení školy !!
------------------------------------------------------------------------
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Smát se samozřejmě budeme i této multikulturní ženě a ještě více Spojeným státům. Evropu může zachránit, po výměně Putina, už pouze Rusko😐
thomas2
@RASPUTIN - V kazde zemi jsou lide ruznych kultur. Tak jsou vsechny zeme multikulturni. To je pravda i o Rusku, o kterem se zminujete, i kdyz tam nyni vladne diktator Putin.
Spytar
Myslíte Klamala Lhalisová? 👲🏻,🍒🇻🇳
Nevím kdo to je, ale něco mi říká,
že to bude určitě
vědět Brat💰Pit 🥃
Tara-Tara
to je jen figurka levičáckého smýšlení, protože demokraté nemají z čeho vybírat...
thomas2
@Tara-Tara -Demoktate maji ruzne uspesne politiky, vcetne Harrisove. Kdezto republikanstti politici, aby mohli byt uspesni, tak musi chvalit Trumpa, jinak v republikanskych primarkach nemuzou byt uspesni. Tak republikanska strana je strana Trumpa. To je ta nova republikanska strana. Kdyz jsme prisli do USA roku 1969, tak to bylo velmi jine, nebyl moc rozdil mezi republkany a demokraty, v obou stranach byli politici s velmi ruznymi nazory. V zadne strane nebylo nutne chvalit prezidenta te strany.
Tom1122
Snad mají demokraté šanci vyhrát.
Oranžový psychopat s jedním uchem nadělal takové škody za své působení že druhé by bylo naprostá katastrofa...
Navíc,i přes ,,zdravou,, oranžovou barvu je Trump také stařík.
Andrew Shob
@Tom1122 Jake nadelal Trump skody?

Biden: katastrofa v Afghanistanu, katastrofa na Ukrajine, katastrofa v Israeli. Obri inflace v NA a Evrope. 12 milionu ilegalu za 3 roky: pasovani drog, zneuzivani deti po desetitisicich.
reproman
@Andrew Shob Protěžování LGBT, BLM, genderových výmyslů... Vzpomínáte na toho zmalovanýho fousatýho šaška, co kradl kufry?
Tom1122
@Andrew Shob
Nesmyslná zeď u hranice s Mexikem.Naprosto nezvládal vztahy k diktaturám jako je Severní Korea či Irán.Na co ten oranžový děděček sáhl to podělal.
bella.
@Tom1122
Ta zeď měla smysl.Jděte tam bydlet, stačí do LA a pozvracíte se.Zajímavé je, že na podobný zátaras s Běluruskem proti migrantům poslala Merkelová Polákům ostnatý drát.A ostnatý drát v Evropě?To byly koncentráky -A madam Merkel to nevadilo a vám taky ne, koukám, tak co vám vadí Trumpova zeď, kde denně projde deset tisíc migrantů z celé Jižní Ameriky a chce žít zdarma, tak jak Ukrajina u nás.(zanedbatelné procento přínosu pracujících UA u nás, oproti výdajům na ně si spočtěte sám a výhled co s takovými, kteří odmítají vzdělání si aspoň představte!! ) .
Příliš kriminálníků a narkomanů a ště-tek dorazilo a Rakušan by měl přiznat barvu!
Putin v pytli mu nepomůže, s tímhle ne!
------------------------------------
thomas2
@Andrew Shob - Prisel jsem do USA v roce 1969, tak jsem to zazil vsechny prezidenty USA od Nixona az k Bidenovi. No zadny nebvl perfektni, nikdo nemuze byt perfektri, kazdy obcas dela chyby. Ale Trump, na rozdil od tech ostatnich prezidentu, vubec neni moralni. Trump, kdyz ho nejaky politik kritozoval, tak ho hned pomlouvil, ze ten politik je hrozny, vymyslel si pomluvy o nem, tolik o nem lhal. To jsem nezazil takove chovani u zadneho jineho prezidenta USA, to by nedelali, protoze vedeli, ze takove chovani je nemoralni. Oni chteli pomahat americkemu lidu, nechteli amiericky lid rozdelovat, nechteli povzbuzovat nenavist mezi Americany. Kdezto Trump to dela uplne naopak, protoze neni moralni. Proto take ma ty ruzne skandaly, protoze vubec neni moralni. Ale presto ho nekteri republikansti volici miluji, mysli si, ze on byl nejlepsi prezident USA. Nekteri si mysli, ze je vyvolen Bohem, aby byl prezident. Tak spojuji lasku k Trumpovi s laskou k Bohovi. I kdyz Trump rozdelil Americany tak, ze to predtim nebylo. Nenavist je nyni casta v USA, to je kvuli Trumpovi. Politicka nenavist. Je to spatne, skodi to demokracii tady. No snad si demokracii muzeme zachranit.
Saša Krach
Nedovedu si představit že tato paní bude prezidentskou zeměkoule...Ale budiž, pak tu máme další pani za EU...Opravdu sestava.
Paní skoro nikdo,,,,,s paní s velkou fantazii.
Budiž nám osud nakloněn .
Richard Šebesta
@Saša Krach Tedy dejme ženám moc a budeme volat o pomoc ? No uvidíme a to jsem býval dlouho feminista
jerryx
Takže původ, pozitivní diskriminace a povinné levicové názory. Samostatné myšlení zakázáno a jak je vidět, taková víceprezidentka pak nemusí dělat vůbec nic.
bella.
@jerryx
Tohle je už ve Francii.A samostatné myšlení vymýváním mozků chybí.Mocně napomáhají média, např. Seznam.cz, který vlastní ten šílený chlapík ze Smíchova Lukačevič!
giorgio287
To si američtí socani pomohli. Místo senilního socialisty chtějí šílenou komunistkou. Gratulace 🤣👏
Andrew Shob
Harris nema cernossky puvod. Je treba prestat patologicky lhat.
Saša Krach
@Andrew Shob Ale má a také je tom trochu Azie.
Andrew Shob
@Saša Krach Nema. Je potomek Indu a bilych otrokaru z Jamaiky.
thomas2
@Andrew Shob - jeji matka byla imigrantka z Indie, a jeji otec byl imigrant z Jamajky. Videl jsem jeho fotografii, vypada jako docela obycejny cernoch. Ma tmavou plet a vlasy jako maji normalne cernosti. Ovsem take muze mit nejaky belossky puvod, to je dost caste u cernochu i v Jamajce. Cernosi v USA vetsinou take maji castecne belossky puvod. Matka Harrisove je z Indie, je to Indka, ktera ma bilou plet, jako to maji nekteri Indove, u kdyz vetsina to nema. Harrisova ma docela bilou plet, to ma po matce. Tak proto vypada docela belossky, i kdyz jeji otec vypada jako cernoch.
reproman
A trávu hulí?