Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Sport je v Putinově říši zla pod tlakem a ve velkých problémech. Může to trvat léta

10 komentářů

Avatar - našinec
našinec
Koalice nás přesvědčovala, že je nemorální, aby občané RF a BLR startovali na sportovních akcích, když ukrajinští sportovci umírají na frontě. Zeptám se vás jednoduše - pamatujete, že by v mezinárodních soutěžích a závodech bylo někdy v minulosti tolik Ukrajinců?!
Avatar - našinec
našinec
Tohle nejsou žádné OH, jelikož jim chybí olympijská myšlenka. To již se více OH podobaly nedávno skončené Brics Games 2024. Ono je to i logické - řecké městské státy byly docela podobné ruským státům, řecká civilizace je blízká ruské a ruský car byl oficiálním následníkem Byzantského císaře.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
"Říše zla" kam ten novinářský nádeník na ty příprckové nálepky jako z Rudého Práva chodí ?😀
Bruno Ferari
@RASPUTIN Co je to Rude pravo?
misazak
@RASPUTIN slysel jste nekdy o R.Reaganovi?????
giorgio287
Ráčil by nám redaktor sdělit, kde má Putin tu říši zla?

Ono to totiž vypadá, že říší zla je eurosojuz, vedený uršulou z lejna, který nám za vydatné pomoci zastupujícího říšského protektora Reinharda Fialy neustále ztěžuje a zdražuje náš život. Od "zlého" Putina jsme donedávna mívali levnou ropu a levný plyn. To bejvaly časy...
Bruno Ferari
@giorgio287 Co presne je ve VASEM zivote horsi? Jestli si neumite vydelat slusne penize, je to jen vas problem.
Richard Šebesta
Pane redaktore Bucherte to co píšete je dejme tomu pravda a sport je v Rusku v problémech ale u nás snad není ? Protože to nemohu porovnávat neb mi o Rusku chybí objektivní informace , vím ovšem jak je na tom sport u nás. A rozhodně už za Bureše i nyní to žádná radost nebo důvod k oslavám se zisku medaili není. Když vezmu naše dva nejpopulárnější sporty tak v hokeji máme zlato po dlouhých 14 létech a dlouhé roky končili naši bez medaile a fotbal ?
Tam to je ještě horší. Poslední medaile je skoro 30 let stará a letos na euru to byl vyloženě pro..pa..dák. Ostatní sporty nic moc taky.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta No a to jsem zapomněl ony známe kauzy o korupci a rozkrádáni jak z tenisu (Kaderka) tak z kopané (Pelta a Berbr). Je to spíše katastrofa.
giorgio287
@Richard Šebesta
Ale jděte! Naši hrdinní fotbalisté svými výkony rozesmáli celou Evropu. A vo tom to je!