Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Sport je v Putinově říši zla pod tlakem a ve velkých problémech. Může to trvat léta

10 komentářů

Richard Šebesta
@Richard Šebesta No a to jsem zapomněl ony známe kauzy o korupci a rozkrádáni jak z tenisu (Kaderka) tak z kopané (Pelta a Berbr). Je to spíše katastrofa.
misazak
@RASPUTIN slysel jste nekdy o R.Reaganovi?????
Avatar - našinec
našinec
Koalice nás přesvědčovala, že je nemorální, aby občané RF a BLR startovali na sportovních akcích, když ukrajinští sportovci umírají na frontě. Zeptám se vás jednoduše - pamatujete, že by v mezinárodních soutěžích a závodech bylo někdy v minulosti tolik Ukrajinců?!
Avatar - našinec
našinec
Tohle nejsou žádné OH, jelikož jim chybí olympijská myšlenka. To již se více OH podobaly nedávno skončené Brics Games 2024. Ono je to i logické - řecké městské státy byly docela podobné ruským státům, řecká civilizace je blízká ruské a ruský car byl oficiálním následníkem Byzantského císaře.
Bruno Ferari
@RASPUTIN Co je to Rude pravo?
Bruno Ferari
@giorgio287 Co presne je ve VASEM zivote horsi? Jestli si neumite vydelat slusne penize, je to jen vas problem.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
"Říše zla" kam ten novinářský nádeník na ty příprckové nálepky jako z Rudého Práva chodí ?😀
giorgio287
@Richard Šebesta
Ale jděte! Naši hrdinní fotbalisté svými výkony rozesmáli celou Evropu. A vo tom to je!
giorgio287
Ráčil by nám redaktor sdělit, kde má Putin tu říši zla?

Ono to totiž vypadá, že říší zla je eurosojuz, vedený uršulou z lejna, který nám za vydatné pomoci zastupujícího říšského protektora Reinharda Fialy neustále ztěžuje a zdražuje náš život. Od "zlého" Putina jsme donedávna mívali levnou ropu a levný plyn. To bejvaly časy...
Richard Šebesta
Pane redaktore Bucherte to co píšete je dejme tomu pravda a sport je v Rusku v problémech ale u nás snad není ? Protože to nemohu porovnávat neb mi o Rusku chybí objektivní informace , vím ovšem jak je na tom sport u nás. A rozhodně už za Bureše i nyní to žádná radost nebo důvod k oslavám se zisku medaili není. Když vezmu naše dva nejpopulárnější sporty tak v hokeji máme zlato po dlouhých 14 létech a dlouhé roky končili naši bez medaile a fotbal ?
Tam to je ještě horší. Poslední medaile je skoro 30 let stará a letos na euru to byl vyloženě pro..pa..dák. Ostatní sporty nic moc taky.