Komentáře

Zpět na článek

Do vězení za ukrajinskou vlajku? Stát nemá trestat aktivisty, ale konfiskovat ruský majetek

11 komentářů

Tomáš Kostelecký
Když nám tady morálku ordinuje morální kreatura Babiš a v parlamentu zasedá žačka justičního vraha Válková, tak už jenom čekám kdy vyhlásíme 20tý duben jako státní svátek. Jsme jelita, která si jako národ, nezaslouží demokracii a svobodu. Je to k zblití.
arbitr
Spravedlnost má měřit všem stejně:
je snad jedno, kdo komu poškodí majetek, pokud je čin spáchán, vždy jde o přestupek či trestný čin- podle výše škody.
Nedotknutelnost majetku je základem i amerického práva.
Proto má spravedlnost zavázané oči, když váží lidské skutky!
Anatolij Přivratsky
Ukrainska vlajka na to I hodi ani po ní šlapali nohama plivali na ni, a pejskové na ni čurali.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Každý kdo v Česku mává vlajkou Ukrajiny by měl být potrestán za vyvolávání nepokojů😎
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
A jak s ruskou vlajkou...?
Rád bych šel městem se srpen a kladivem...
Mám šanci?
Avatar - našinec
našinec
Takže Sezemský schvaluje porušování zákona, je-li správně ideologicky odůvodněno. Zkrátka, Sezemský je typický "demokrat".
Jaroslav Herman
@Sezemský je obyčejný mazal za mrzký peníz.
jerryx
Ale že díky tomu statečnému činu ukrajinští vojáci určitě postoupili o 10 kilometrů, ne? A pan Sezemský může být v klidu, pokud se bude zabavovat ruský majetek, jemu ani za jeho statečné psaní z něj určitě nic nekápne.
Jaroslav Herman
@jerryx Ano o 10 km., ale na západ.
Patrik Beranek
Ať si malují ukrajinský hnus doma na dvorku a neotravují...
lug70
Hmmm, Kaputin. Ještě nedávno to byli chráněnci US ambasády. Svého času byl vedoucí skupiny Kaputin Michal Majzner často viděn v doprovodu s US ambasadorem Schapiro. Že by je US ambasáda hodila přes palubu? Skupina Kaputin (ač to tak na první pohled nevypadá) vznikla na okopávání kotníků prezidentu Zemanovi a později i Babišovi, Okamurovi a byla placená US ambasádou. Oficiálně jsou však proti Putinovi. Táhli se za Zemanem všude jako smrad, vybaveni profesionálně vyrobenými transparenty v češtině a zvlášť zvýrazněné angličtině aby to potom mohli ukazovat v západních médiích, jak tu byl prezident Zeman lidmi nenáviděn. Schapiro se totiž snažil Zemanovi spatra rozkazovat a vyhrožovat aby ho donutil skákat, jak on píská. Jenže Zeman se z něj nepokakal, jako většina ostatních českých politiků a poslal Schapira do zádele, respektive jej z hradu vyhodil. To si dovolil hodně vůči zástupci amerického protektora. Později bylo vytvořeno několik dalších odnoží s názvy od "Pulse of Europe", "Jsmetu", "Sláva Ukrajině, hanba Putinovi" atd a ž po neziskovku Milion chvilek, která přebrala většinu dehonestačních aktivit proti prezidentu Zemanovi. Jinak furt se tam motá stejná banda profesionálních aktivistů.