Komentáře

Zpět na článek

Do vězení za ukrajinskou vlajku? Stát nemá trestat aktivisty, ale konfiskovat ruský majetek

11 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Každý kdo v Česku mává vlajkou Ukrajiny by měl být potrestán za vyvolávání nepokojů😎
Avatar - našinec
našinec
Takže Sezemský schvaluje porušování zákona, je-li správně ideologicky odůvodněno. Zkrátka, Sezemský je typický "demokrat".
Patrik Beranek
Ať si malují ukrajinský hnus doma na dvorku a neotravují...
lug70
Hmmm, Kaputin. Ještě nedávno to byli chráněnci US ambasády. Svého času byl vedoucí skupiny Kaputin Michal Majzner často viděn v doprovodu s US ambasadorem Schapiro. Že by je US ambasáda hodila přes palubu? Skupina Kaputin (ač to tak na první pohled nevypadá) vznikla na okopávání kotníků prezidentu Zemanovi a později i Babišovi, Okamurovi a byla placená US ambasádou. Oficiálně jsou však proti Putinovi. Táhli se za Zemanem všude jako smrad, vybaveni profesionálně vyrobenými transparenty v češtině a zvlášť zvýrazněné angličtině aby to potom mohli ukazovat v západních médiích, jak tu byl prezident Zeman lidmi nenáviděn. Schapiro se totiž snažil Zemanovi spatra rozkazovat a vyhrožovat aby ho donutil skákat, jak on píská. Jenže Zeman se z něj nepokakal, jako většina ostatních českých politiků a poslal Schapira do zádele, respektive jej z hradu vyhodil. To si dovolil hodně vůči zástupci amerického protektora. Později bylo vytvořeno několik dalších odnoží s názvy od "Pulse of Europe", "Jsmetu", "Sláva Ukrajině, hanba Putinovi" atd a ž po neziskovku Milion chvilek, která přebrala většinu dehonestačních aktivit proti prezidentu Zemanovi. Jinak furt se tam motá stejná banda profesionálních aktivistů.
jerryx
Ale že díky tomu statečnému činu ukrajinští vojáci určitě postoupili o 10 kilometrů, ne? A pan Sezemský může být v klidu, pokud se bude zabavovat ruský majetek, jemu ani za jeho statečné psaní z něj určitě nic nekápne.
Tomáš Kostelecký
Když nám tady morálku ordinuje morální kreatura Babiš a v parlamentu zasedá žačka justičního vraha Válková, tak už jenom čekám kdy vyhlásíme 20tý duben jako státní svátek. Jsme jelita, která si jako národ, nezaslouží demokracii a svobodu. Je to k zblití.
arbitr
Spravedlnost má měřit všem stejně:
je snad jedno, kdo komu poškodí majetek, pokud je čin spáchán, vždy jde o přestupek či trestný čin- podle výše škody.
Nedotknutelnost majetku je základem i amerického práva.
Proto má spravedlnost zavázané oči, když váží lidské skutky!
Jaroslav Herman
@jerryx Ano o 10 km., ale na západ.
Jaroslav Herman
@Sezemský je obyčejný mazal za mrzký peníz.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
A jak s ruskou vlajkou...?
Rád bych šel městem se srpen a kladivem...
Mám šanci?
Anatolij Přivratsky
Ukrainska vlajka na to I hodi ani po ní šlapali nohama plivali na ni, a pejskové na ni čurali.