Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Plán na ukončení války aneb Lukáš Pollert jako ruský bájný pták

39 komentářů

Uživatel_5188590
Pqn Mertlík opět skvělý. A těm pablbům prorusským ať praskne cévka. Pollert je komik Xka a každému jeho postu se z plna hrdla zasměji. Papa russáčci.
Papanikula
@Uživatel_5188590 Lukáš je na rozdíl od Mertlíka vzdělaný člověk , Mertlík je dělník co píše nesmysly
Richard Šebesta
Vítězové OH a vůbec sportovci kteří něco dokázali mají u některých lidí zvuk a proto se někteří politicky angažují a vyjadřují. Viz.Lukaš Pollert jehož názor je podle mne rozumný. Dominik Hašek se taky vyjadřoval ale úplně jinak. Jeho názory považují za špatné a falešné ale žijeme snad v demosystému , takže to je dobře,každý má právo se vyjádřit.
Jaroslav Herman
@Richard Šebesta Takze vy rozhodujete co je dobry a spatny nazor, hm takze demokraticky...
Avatar - našinec
našinec
1) Vojska v Maďarsku byla nasazena z Ukrajiny a poslal je tam Ukrajinec.
2) Olympijská myšlenka se mohla po více než 2000 letech použít v praxi v souvislosti s válkou na UA. Jenže USA se tak bálo, že by za tu dobu klidu zbraní mohly ruské státy dostat rozum, že to zatrhly.
simeklubor
@našinec Jasně, debile, celej Sovětskej svaz byl vlastně jen ukrajinskej projekt na ovládnutí nebohejch rusáků a půlky světa s nimi. Proč každej flastenec s českou vlaječkou musí bejt zároveň vylízanej ***?
Avatar - našinec
našinec
@simeklubor Jj, 5ti koalice se opírá o agresivní nevzdělané blby. Ty jsi toho důkazem.
Uživatel_5670215
@našinec Našinec!! co sem pleteš 5ti koalici!?! ...to už nemáš všech 2 pohromadě?
kosmos kosmos
@našinec russký našinec 😂😂😂
Tomas Urban
@našinec Ty jsi našinec okdkud přibližně? Z russký fašistický zemljanky asi....🤮🤮🤮
Jaroslav Herman
@našinec Vy nasince, takze za bolsevika mohli pouze jen slovaci, slovensti predstavitele v cele CSSR, nenapadejte kohokoli do blbu. Tudiz nestujte pred zcadlem.
jerryx
A jaký recept na ukončení války má renomovaný vojenský odborník Mertlík? A jelikož je už starší pán, poslal by tam svého vnuka? A snad se doktor Pollert může vyjadřovat stejně tak jako pan Mertlík, o tom byl Václavák v roce 1989, už na to zapomněl? Od takových pánů Mertlíků jsem neslyšel jediný rozumný návrh, jak válku ukončit.
Richard Šebesta
@jerryx To podepisuji.
Tomas Urban
@jerryx Na to se musíte ptát kremelských fašistů, nejlépe přímo nejvyššího fašouna Putina. Jinak Dr. Pollert se vyjadřuje pořád, ale rozumný názor z něj nevypadne a nevypadne, protože předat Ukrajinu russákům není názor ale kolaborace
jerryx
@Tomas Urban Takže Vy máte recept na ukrajinské vítězství? Sem s ním. A Vy byste byl ochoten bojovat? Ono totiž válku nerozhodují vznešené gaučové řeči.
Saša Krach
Vezměte si klacky a běžte bojovat...Mertlíka pasují na frajtra a bude velet. Budete šťastní...
Radek Kocvelda
Za mě Sláma u kravina!
Josef Mařík
Válka obvykle končí buď kapitulaci jedné strany (poraženého) nebo mírovou smlouvou.
Problém je, že Putin i Zelenskyj stanovili nějaké podmínky, ale vyjednávání neexistuje.
A je otázka kdo bude vyjednávat o míru a jaké bude ochota obou stran jednat.
Fakt, že evropské státy či USA, jsou hospodářsky na výši, ale státy, které při hlasování v OSN zachovávají neutralitu (Čína, Indie, Brazílie, JAR, Pákistán a další) mají polovinu obyvatel této planety a s Ruskem čile obchodují.
Bohužel představa, že dojde k osvobození Ukrajiny v původních hranicích je vzhledem ke stavu armád a vybavení čím dál více vzdálena realitě. Leda by došlo k nasazení armád NATO, což bude velmi složité.
PEtr Tobes
@Josef Mařík ano, je to docela mozne, nicmene urcite by to byl velice spatny precedent, kdyby si russko mohlo ukrast cizi uzemi, protoze nic jineho nez sprosta loupez a pri tom vrazdeni to neni. ale s tim musi souhlasit predevsim ukrajinci, nase povinnost je podporovat je, jak dlouho to bude potreba, russak se netaji tim, ze by sel klidne dal, kdyby uspel na ukrajine, jen co by se dozbrojili tak by zase nekde utocili, je to agresivni stat ktery zije snad v predminulem stoleti a je treba jim dat naprosto nekompromisne najevo, ze na to si maji nechat zajit chut, jaderne zbrane mame totiz taky, nejen oni
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Řeknu ti soudruhu ve lžích držíš basu s Konečnou. Jsi její člověk , i když sorry tvoje pětidemolice lže stejně jako Konečná tak sorry ještě jednou pokud jsem tě přirovnal ke Konečné a ne k Fialovi.Tvoje bláboly nemá ani cenu vyvracet. Je to stejný nesmyl jako bych řekl,že Paraguay chce napadnou USA.
PEtr Tobes
@Richard Šebesta tak urcite ty jsi fakt blazen, muze se ti to nelibit, protoze jsi klasicky "chcimir" ktery je pro putinuv "mir", to ti nikdo nebere, ale jinak jsi smesny, protoze jsem nenapsal zadnou lez, ale pravdu...jak rikam, tobe se to nelibi, ale to je jen tvuj problem
Tomas Urban
@Richard Šebesta Co to tu melete Šebesto? Zapomněl jste si vzít léky?
Frank51482
Je to dávno jasné, že kdo chce mír je proruský dezolát. Předpokládám, že všichni váleční štváči mají nachystanou plnou polní připravenou k narukování na frontu aby konečně ukojili svoji válkychtivost. Akorát marně přemítám, jestli by Mertlík uběhl s plnou polní alespoň 100 metrů. Mám pravdu předsedo?
King I
@Frank51482 Nikdo ti nebrání kapitulovat za druhé od rána do večera. Roztoč globus, zapichni prst a dej jim vědět.
Holy James
@Frank51482 skoro každý chce mír.
Tedy, aby okupanti odtáhli z ciziho státu, který bezdůvodně napadli.
Kdo si přeje "ruský mír", tedy aby se napadený nebránil a okupantům odevzdal své území a obyvatelstvo nechal okupanty mučit a vrazdit, je opravdu dezolát.
Neraďte ostatním, co mají dělat a
jestli chcete "ruský mír", můžete jít příkladem, letí vám to přes Srbsko, Turecko, nebo Emiráty.
Kanonenfutr z užitečných idiotů bere Putler všema deseti. Aspoň nebude muset pozůstalým posílat pytel řepy, nebo sadu ručníkú.
Ale já vás tam neposílám, je to jen návrh, když uz tady plácáte rusacké nesmysly. Plácejte je dál, je mi to jedno, pár pomatenců přejících zlu je asi všude.
I Putinův vzor, Hitlera dodnes někteří obdivují.
Radek Kocvelda
@Holy James ano třeba taková kyjevská chunta, to je samej nácek!
Saša Krach
Pan doktor ví své. Nakonec pracuje s lidmi a zachraňuje zdraví a životy. Určitě záslužná práce a prospěšná.
A určitě má nárok na svobodný názor....zrovna tak i pan Mertlík. I když pan Mertlík spíše léčí lidi rulíkem. No každý dělá co umí.
Samo sebou by válka okamžitě skončila kdyby se proti sobě postavili strůjci .....Ono v ní nejde o gaučové kecy ale o život. 😂😂😂😛😛😛😛
A to ví i malé děcko.😂😂😂😂
Saša Krach
@Saša Krach A na konec. Pan Mertlík asi nezná nálady v Kyjevě...a prohlášení jeho šéfa...Tak zjistit a vynadat. 😛😂😂😂
King I
@Saša Krach Nálady obyvatel Kyjeva jsou únava, odhodlání vyhrát válku a nasranost na Spojené státy. Mám to z první ruky; co ještě potřebuješ vědět?
Saša Krach
@King I Janek který si neumí sehnat informace,,,o náladách v Kyjevě. Ale kecá do všeho...🤮
King I
@Saša Krach Pollertův proxy boj za mír? Posílá na Ukrajinu finger hearts?
King I
Konečně jsem pochopil, proč jsme váleční štváči a oni chcimíři.

Ti klauni to mají vypálené v hlavě ještě z komunistických plakátů "Světu mír", "Varšavská smlouva – záruka míru" a podobných ***vin.

Ti největší exoti zkusili ty plakáty obohatit o vlastní myšlenky a vznikly z toho ***viny v internetových diskuzich.
Saša Krach
@King I A zapomněl jsi dodat že v té době Evropě nehrozilo zničení...A jankum co o tom přemýšleli se vždy včas na jedné či druhé znepřátelených stran nakopala prde.....Jo byli to chcimiři. Divné že.😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
@King I To je dobře že sem tam něco pochopíš !
PEtr Tobes
@King I jo maji..bohuzel v tomhle komousi meli uspech a vidime to tu jeste dnes a jeste nejakou dobu bohuzel budeme
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Občas čtu názory doktora Pollerta na Twitteru... Děs... V přímém přenosu lze sledovat přerod respektované osobnosti na regulérního dezoláta. Ten člověk přebírá ruskou propagandu zcela bez skrupulí, občas ji ještě trochu vyšperkuje o nějaký ten svůj postřeh. Když rusáci vybombardovali tu dětskou nemocnici, nestačil jsem valit bulvy, co byl DOKTOR A MNOHONÁSOBNÝ OTEC schopen napsat... Už mi ho není ani líto, z těchto lidí se stali šašci...
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 je to tak..ale je to jeho ostuda, tento clanek je mimochodem velmi trefny, jermanova, cela anosekta, fasoun turek, komousi atd jsou odpad, o mnohych jsme to vedeli, ale ted tomu dali stempl a uz se z toho nevylzou..kdyby nebyli pokrytci, tak by aspon priznali, ze ukrajinu podporovat nechteji, ze radsi "russky mir" ale ani na to nemaji..ubozaci
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Vy dva jste taky oba trefni dezoláti !
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Mě je zase líto těch, kdo věří tomu, že dětskou nemocnici vybombardovali Rusové.....