Reportáže

Zpět na článek

Výtržnictví, šíření poplašných zpráv i podpora terorismu. Za co se čeští „vlastenci“ dostali k soudům?

7 komentářů

giorgio287
Soudci, kteří soudí lidí za názor, by měli jít sedět na 10 let a sdílet celu s těmi, které odsoudili.

Z takových soudců je na blití.
Avatar - našinec
našinec
A jaký je rozdíl mezi redaktory Reflexu či Forum24 a těmito? Akorát ten, že někdo vsadil na pochlebování mocným a druhý činí naopak.
Radfie Raddie
Dobytek patří do stáje.
reproman
Vymaštěnost sama o sobě trestná není...
Josef Galaciny
Nebudeme nakonec povinně platit i za Reflex i když ho nekupujeme?
lug70
Je úplně jedno, jak ty lidi onálepkujete a odsoudíte na základě účelovově vytvořených a velmi gumových zákonů, ale v podstatě to jsou novodobí politicky pronásledovaní lidé. Stejným stylem se psalo v Rudém právu i o lidech pronásledovaných kom. režimem, které režim zavíral za jásotu ideologicky zmanipulovaných lidí. Dnes taky slyšet jásot současným zločineckým režimem zmanipulovaných lidí, kteří si nevidí ani na špičku vlastního nosu, natož aby přemýšleli v souvislostech a uměli číst mezi řádky. Dnes jsou lidi bohužel ještě blbější a zaslepenější než kdysi. Neumí poznat diktaturu. Ono ta historie se s malými změnami furt opakuje.
reproman
@lug70 Já teda nikde žádnej jásot neslyším. Žádné rozhořčené dopisy podepsané pracovními kolektivy. Zato vy byste někdy v osmdesátém asi sotva podobně komentoval články z Rudého Práva takto veřejně. Rovněž u soudu by nikdo nevykřikoval nic o gestapu. A v tom je ten rozdíl.
Tihle si za to můžou opravdu sami.