Komentáře

Zpět na článek

Návrat rudého trosečníka. Vojtěch Filip odvedl komunisty do zapomnění a teď se pokusí dostat do Senátu

19 komentářů

jerryx
Chcete být režimním novinářem? Je to pohodlný život. Takže vůbec se nezabývejte vládou a prezidentem, který byl v roce 1989 na stejné straně barikády jako Filip. Pište o naprosto vyřízených zoufalcích, na které by už lidi dávno zapomněli.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
STRANA potřebuje muže činu, což Filip nikdy nebyl.😶
Michal Kelner
Ale jo, ať si ten amorální agent Falmer klidně kandiduje. Nechápu, proč se to medializuje. Čeká ho debakl.
Richard Šebesta
@Michal Kelner Snad to tak bude. To bude pro Falmera další ponížení.
jerryx
@Richard Šebesta A co je lepší? Jako Filip se snažil o kariéru ve stále stejné straně, zatímco Pavel se vždy přizpůsobil tomu, co zrovna kariéru umožňovalo.
Michelin
To už aby jsme pomalu vyhlíželi , kdo se v únoru vrátí z Hradu ... 😡🥷🥷🥷👎
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Filip STRANU svým vstřícným postupem k EU přizdisráčům poškodil.😶
lug70
No, mně je sympatičtější komunista, který i po 89 zůstal věrný svým ideálům a kom. straně, než obraceči kabátu, jako je na hradě zelená guma a agent rozvědčík s krycím jménem "Pávek" s manželkou vystudovano kom. politručkou nebo Rychetský, Stříž a další. Není to tak dávno, co na diskusích mně zarytí antikomunisté přesvědčovali, že bývalý komunista je to samé co bývalý černoch, tedy nesmysl. Jednou komunista, navždy komunista. Zajímavé, že dnes ti samí šašci na diskusích jásají nad zvolením bývalého kariérního komunisty na Pražský hrad. Podle nich prej na hradě máme dnes prezidenta, za kterého se oni už konečně nemusí stydět. K smíchu. Jo, ještě říkají, že agent Pávek si prej svou prací v NATO odčinil to malé škobrtnutí za narmalizace. To už teprve řvu smíchy, když tohle někde čtu nebo od někoho slyším.
Miroslav Rys
@lug70 Jdi si stěžovat na nádraží, tatrmane, to je jediné, co můžeš udělat. Toho nad tebou a pod tebou si můžeš vzít s sebou. Když spolčení hlupců, tak ať pořádné 😀😀
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Místo argumenty jen nádavky tatrmane nic jiného neumíš ? Asi ne.
lug70
@Richard Šebesta inteligentní člověk napadne názor, blbec jeho autora. Tyhle arogantní magory, neschopné věcné diskuse, jako je ten mezi tebou a mnou, ignorovat. Jak řekl klasik Jan Werich „Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci. “ Bavit se s takovým nekulturním individuem je naprosto zbytečná ztráta času. Jan Werich taková individua dobře vystihl.
giorgio287
Komouše máme na hradě, v čele ústavního soudu, vrchní prokurátor je taky kovaný komouš a předseda vlády je zelený komouš.

Takže jeden komouš v senátu je proti té bandě bolševiků, která škodí, co může, muška.

Tož tak.
Miloš Hora
No tak když může dělat prezidenta kovanej komouš s politručkou po boku, proč by nemoh sedět komouš v senátu. Příklady táhnou...
Avatar - našinec
našinec
Je to 5ti koalice, která hledá a vymýšlí různé prebendy pro své zkrachovalé politiky. A mám-li parafrázovat Štefka, tak Fiala pochopil, že značka ODS, TOP 09 a KDU-ČSL netáhne a založil SPOLU.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Právo volit a být volen. To vytýkám před závorku a skutečně nebudu řešit jeho rozhodnutí kandidovat. Jen si říkám, jak moc musí dostat člověk přes tlamu, aby pochopil, že ho lidé nechtějí. Nemá šanci postoupit ani do druhého kola, České Budějovice jsou vysloveně pravicovou baštou. Získá nějakých 9 %, zanadává si, jak se proti němu spikla provládní média a zase někam zaleze. Přitom přesně takový kuliferda jako je bolševik Filip by se každý den měl pomodlit ke stávajícímu režimu, který mu umožnil žít vysoce nadstandardní život. V politice vydělal miliony, další miliony vydělal svou advokátní praxí. Kdyby žil dál ve svém reálném socialismu, byl by dál podnikovým právníkem, měl by ojetou Škodovku, dovolenou na Rujáně...
Richard Šebesta
I když komunisty nesnáším jako většina normálních lidí soudruh Filip není první a jistě ne ani poslední zkrachovalý politik,který se chce uhnízdit v senátu. To je jen důkaz který se mezi lidmi povídal už na počátku milénia že totiž senát je odkladiště zkrachovalých politiků a zároveň důkaz jeho zbytečnosti.Jen namatkově vyberu pár takových zkrachovalců .Kroupa zakladatel omylu jménem ODA nebo kandidát na presidenta akademik Drahoš a nyní soudruh Filip. Kdyby senát neexistoval bylo by nám lépe ničemu nepomáhá a těch miliónů za rok co by se ušetřilo pro ty darmošlapy.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
nebudu tě přesvědčovat o opaku. Já Senát považuji za dobrý a naopak bych posílil jeho pravomoci. A v minulosti to byl právě Senát, který nedovolil schválit některé šílenosti. Namátkou třeba to, když v minulém volebním období politici ANO, SPD a KSČM schválili povinné kvóty na prodej tuzemských potravin v supermarketech. Ten zákon byl naprosto šílený a byl to čistokrevný lobbing firem Agrofertu, Madety a dalších. A týkal se PRODEJE, ne nabídky v regálech. Netuším, jak to chtěli ti oslové zajistit (asi by u pokladny byl nějaký inspektor, který by mi vyházel nadbytečné zahraniční potraviny))))). To je jen jeden zákon, na který jsem si vzpomněl, byla jich spousta...
Josef Burianek
Dobrému komunistovi utrhnout nohu a špatného s ní praštit, říkával můj otec a měl pravdu.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Josef Burianek
Za bolševika jsme měli pozdrav:"Ať chcípnou" a všichni věděli, o kom je řeč...