Komentáře

Zpět na článek

Hlas samospráv, nebo hlas Nejedlého? Zemanovci se pokoušejí udržet vliv a založili nové hnutí

10 komentářů

Jaroslav Lindner
Celý Ústřední výbor nové politické sekty se vejde do osobního automobilu. Jen na program už nezbylo místo. Vesměs Stalinovi pohrobci. Co na Klaus?
Miroslav Kašpar
Jakože Hnutí Miloškových střev?
Tomáš Kostelecký
Emanova peris­talti­ka.@M­iros­lav Kašpar
Jan Nowak
Když už ty ksichty vidím je mě zlé !
Frank51482
Osobně si myslím, že ta parta nestojí ani za komentář.
Zdeněk Mravčík
@Frank51482 Na jedné straně máte pravdu, na druhé straně je třeba mít tu špínu pod kontrolou.
jerryx
Pár kamarádů se sejde u piva, vína nebo něčeho ostřejšího, nudí se a tak plácnou nějakou blbost a pan Sezemský má hned o obživu postaráno.
Tak znova- Zeman je pryč, Babiš zrovna nevládne a opravdu nás neovlivňují ani Fico nebo Orbán. Naopak vládne tragický Fiala ,který se bojí špatné nálady každé pubertální Pirátky, co se jí zrovna zaběhla kočička. Na Hradě máme sice fešáka a možná dobrého instruktora přežití v divočině, ale rozhodně ne prezidenta. A rozkazují nám naprostí mimoni z Bruselu, že máme věřit v nějaké zelené a genderové šílenosti, tedy být blbý a zbabělý. Tak tohle mě třeba ve škole neučili.
Richard Šebesta
@jerryx Souhlasím až na to,že všechno v čem má prsty ten alkoholik a lhář je na dvě věci. Jako důkaz uvedu jeho stranu SPOZ. Dnes po nich neštěkne ani pes !
jerryx
@Richard Šebesta Ale naštěstí je už pryč. Jenže tihle novináři ví, že když budou chválit Fialu a Pavla, budou k smíchu. Tak si jako komouši vybírají lidi, které je kritizovat dovoleno a ve snobské společnosti se to sluší. Zeman na Hrad nepatřil už svým buranským chováním a negativními lidskými vlastnostmi. Když ho ale jako už neškodného důchodce kritizují ti, co mlčí k Pavlu Novotnému, je to pokrytecké. Nevyžaduje se slušnost, ale servilita k režimu. Ale na rozdíl od pana Sezemského my za to placeni nejsme.
Richard Šebesta
@jerryx Tak nějak to bude.