Komentáře
Zpět na článek
Hlas samospráv, nebo hlas Nejedlého? Zemanovci se pokoušejí udržet vliv a založili nové hnutí
10 komentářů
Jan Nowak
5
Když už ty ksichty vidím je mě zlé !
Přejít do diskuze
Zdeněk Mravčík
@Frank51482 Na jedné straně máte pravdu, na druhé straně je třeba mít tu špínu pod kontrolou.
Richard Šebesta
@jerryx Souhlasím až na to,že všechno v čem má prsty ten alkoholik a lhář je na dvě věci. Jako důkaz uvedu jeho stranu SPOZ. Dnes po nich neštěkne ani pes !
Jaroslav Lindner
Celý Ústřední výbor nové politické sekty se vejde do osobního automobilu. Jen na program už nezbylo místo. Vesměs Stalinovi pohrobci. Co na Klaus?
jerryx
Pár kamarádů se sejde u piva, vína nebo něčeho ostřejšího, nudí se a tak plácnou nějakou blbost a pan Sezemský má hned o obživu postaráno.
Tak znova- Zeman je pryč, Babiš zrovna nevládne a opravdu nás neovlivňují ani Fico nebo Orbán. Naopak vládne tragický Fiala ,který se bojí špatné nálady každé pubertální Pirátky, co se jí zrovna zaběhla kočička. Na Hradě máme sice fešáka a možná dobrého instruktora přežití v divočině, ale rozhodně ne prezidenta. A rozkazují nám naprostí mimoni z Bruselu, že máme věřit v nějaké zelené a genderové šílenosti, tedy být blbý a zbabělý. Tak tohle mě třeba ve škole neučili.
Tak znova- Zeman je pryč, Babiš zrovna nevládne a opravdu nás neovlivňují ani Fico nebo Orbán. Naopak vládne tragický Fiala ,který se bojí špatné nálady každé pubertální Pirátky, co se jí zrovna zaběhla kočička. Na Hradě máme sice fešáka a možná dobrého instruktora přežití v divočině, ale rozhodně ne prezidenta. A rozkazují nám naprostí mimoni z Bruselu, že máme věřit v nějaké zelené a genderové šílenosti, tedy být blbý a zbabělý. Tak tohle mě třeba ve škole neučili.
jerryx
@Richard Šebesta Ale naštěstí je už pryč. Jenže tihle novináři ví, že když budou chválit Fialu a Pavla, budou k smíchu. Tak si jako komouši vybírají lidi, které je kritizovat dovoleno a ve snobské společnosti se to sluší. Zeman na Hrad nepatřil už svým buranským chováním a negativními lidskými vlastnostmi. Když ho ale jako už neškodného důchodce kritizují ti, co mlčí k Pavlu Novotnému, je to pokrytecké. Nevyžaduje se slušnost, ale servilita k režimu. Ale na rozdíl od pana Sezemského my za to placeni nejsme.