Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Biden, Trump, Zeman, Klaus… Nesnesitelná těžkost odchodu na vrcholu

24 komentářů

Pavel Nyklíček
Jak říká klasic : drží se zuby nehty a někdy jako Babiš už jen těma nehty....
Do našich sněmovních voleb i náš Babiš zestárne ještě více a budeme to sledovat v přímém přenosu.
Čtvero voleb v řadě prohrál, na podzim další pátá prohra tutovka a pak za rok ta šestá.
Je velmi těžké se vrátit na trůn, zvláště když žádný premiér za posledni 30 let se do premiérskeho kresla nevrátil a to byli jiní kadeti a hlavně mladší!
Věk se nadá ošálit a i Trumpa dožene u podzimních voleb kde prohraje.
Babiš příliš tlačí na pilu a nebere v potaz, že volič si pamatuje poslední 3 měsíce před volbami, takže se z Babiše stává stará vystřilená puška...
Tou už nevystřelíte ale můžete s ní ještě chvíli mávat....papá...
jerryx
A taky je velikost člověka v tom, že nevezme něco , na co nemá, např. místo šéfredaktora.
Uživatel_5670215
@jerryx ....no ty aby sis neotřel o někoho ty svoje "ušmudlané" boty!!!👎
jerryx
@Uživatel_5670215 No tak je dospělý, může se bránit, ne? Normální postoj, dřív jsem kupoval Reflex , teď ne. Reflex se změnil, já ne.
Richard Šebesta
Ano souhlasím s autorem. Umění včas odejít je opravdu umění a netýká se jen politiků a sportovců ale i obyčejných lidí. Třeba si představme úplnou banalitu oproti odchodu politiků či sportovců. Třeba umět včas odejít z návštěvy byť jsme u nejlepších přátel. Ale zpět k tématu . Protože se již 56 let zajímám o fotbal a již 50 let jsem věrný fanoušek německé fotbalové reprezentace pamatuji na jeden velmi dobře načasovaný odchod. Právě před 50 léty se mistry světa stali fotbalisté NSR. V jejich středu hrál útočník Gerd Müller. Dlouhou dobu vedl tabulku střelců na MS. Dal 14 branek na dvou šampionátech. Ten odešel právě po skončení šampionátu před 50 léty. Bylo mu 30 a odešel jako mistr světa.V klubu( Bayern Mnichov) hrál jistě dál ale v repre skončil.Jinak nesouhlasím s autorem . Věk politiků a podle mne i řidičů by měl být omezen. Je otázka kde je ta hranice 75 let či 80 ? To by bylo na diskusi zejména pro lékaře. Ale je naivní si myslet že že politici odejdou sami. Tedy někteří. Na Zemanovi to je vidět krásně. Kdyby nemusel zůstal by ten opilec v politice dodnes.
Jiří Trochta
Je mi záhadou, proč všichni, v uvozovkách, opoziční čtenáři, Reflex, potažmo Martina Bartkovského nesnášejí, ale přesto čtou publikované články.
Mimo jiné, napsáno naprosto přesně.
Richard Šebesta
@Jiří Trochta .Je dobré číst i názory žurnalistů s nimiž většinově nesouhlasím a porovnávat jejich závěry a hlášky s jinými a tím získávám obecnější přehled a mohu porovnávat. Navíc protože svět není černobílý mohu i s redaktorem s nímž často nesouhlasím někdy souhlasit. Jak prosté milý Watsone !
Jan Macharacek
@Jiří Trochta Nečtou,jsou to automačtí hnojníci, v "lidské",nebo automatické podobě.
Uživatel_5670215
@Jiří Trochta Co na tom nechápeš!?...to je trollí farma😉
Lilith Černá
Mě vážně fascinuje licoměrnost libtardů! Všichni příčetní lidé viděli už před čtyřmi lety, že je Bidet naprosto neschopný vykonávat úřad! Pletl si mrtvé příbuzné s živými, z jeho pádů kolovala na internetu celá videa, byl zmatený, jednoznačná senilní demence. Ještě před pár týdny jeho příznivci tvrdili, že jsou zvěsti o jeho mizerném zdravotním (fyzickém i duševním) stavu "konspirace a dezinformace". A ejhle, znenadání změnili názor a bodli mu, jak je jejich dobrým zvykem, kudlu do zad.
Mimochodem, srovnávat duševně zcela zdravého Zemana, jemuž fyzická nemoc nijak neubrala na jeho schopnosti myslet a inteligentně se vyjadřovat, s tímhle senilou, je docela drzost. A zrovna tak je drzost ho srovnávat s Trumpem, který projevil ve svém věku takovou odvahu. Prokázal, že je opravdovým lídrem Ameriky. Doufám, že ty volby vyhraje a Nutellovi z toho praskne žilka!
Frank51482
Bartkovský by měl sdělit, co Biden udělal pro USA a potažmo okolní svět dobrého? A jestli by měli všichni zvolit ten pravý čas odejít, tak v tom případě by musela odejít většina pisálků z Reflexu. A jen tak na okraj, kdo je to Biden­.::htt­ps://k­onec­na.cz­/vyro­ci-bombardovani-jugoslavie-1999/
Miloš Hora
No pan Bartkovský taky nevidí, že táhne Respekt cugrunt a píše a píše...
Avatar - našinec
našinec
Jj, Havel - vyhodili ho dveřmi a vrátil se oknem. A opakovaně.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jak správně Martin Bartkovský naznačuje, Trump zvítězí navzdory nenávistným demokratům😎
Miroslav Rys
@RASPUTIN To fakt nenaznačuje. To jen tobě břinkla první mozková buňka o tu druhou z celých dvou, jež máš v kebuli. Elementary 😀
Pavel Nyklíček
Dle mého ho Harris převálcuje!
Je ideální čas před volbami.
Počet ženské populace je vyšší než tě mužské a tady kandiduje ženská...
Vrána k vráně sedá.
Miroslav Rys
Hezký článek 👏
LUF3
"Dvojice bývalých prezidentů – Václav Klaus a Miloš Zeman nedokázali z veřejného života odejít doteď." - Pokud si je redaktoři zvou do studií, tak protože tyto mediální platformy mají díky nim zisky ze sledovanosti. Lidi se stále zajímají o jejich názory, bývalí prezidenti stále mají co říct. Což tenhle sprostý pisálek, Bartkovský, který jim nesahá po kotníky nedokáže docenit
Miroslav Rys
@LUF3 O jejich názory se zajímají jen stejná jelita, jako jsou ti dva. Naštěstí je příroda brzy vyřeší...
LUF3
@Miroslav Rys
Jak jste na to přišel?
Miroslav Rys
@LUF3 Jak jsem na to přišel? Oba dva vypadají jako něco, co kočka přitáhla z popelnice. A nechala uležet dva roky v kompostu 😸😀
Lilith Černá
@LUF3 Vy chcete srovnávat Klause se Zemanem s tím senilou? Oba dva mají stále co říct, na rozdíl od jiných, mnohem mladších. Např. prolhaného Nutelly.
Richard Šebesta
@Lilith Černá Lilith jste pod kterou drogou ? LSD nebo že by KOKAIN ? Jsem poslední kdo by chtěl hájit profesora Nutelu ale mám jednu zásadu každému co jeho jest. Největším prolhancem byl v polistopadové eřé ožrala a mafián a zločinec Zeman. Silně mu konkuruje agent Stb Bureš. Kdyby se dávaly medaile za lhaní Zeman zlatá Bureš stříbrná. Ale Bureš ještě stále působí v politice tak kdoví ? Možná ožralu trumfne. Tím nepopírám,že lžou i ostatní politici ale tihle dva jsou jasně na čele peletonu.
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Ale jdi děvče. Pořád stejná labutí piseň...
Zamrzla jsi....