Divoký kačer

Zpět na článek

Za atentát na Trumpa můžou slovenská liberální média a opozice, potvrdil Fico a vydal novináře do USA

12 komentářů

Pavel Nyklíček
Jak dlouho ten slovenskej Hurvajs chce ještě fungovat...?
Ve své podstatě je doživotní mrazák v oblasti trávení a bude na vždy kulhat.
No a stále je mu to málo.
Bůh mu dal šanci a on ji zahodil.
Tihle Slováci mají takový zvláštní naturel. Babiš je stejného vrhu. Politiku nedělají, ale nenávist v lidech vytvářet jim jde.
Jenže jak zastřešení, tak sklidíš a to by Babiš jako zemědělec mohl vědět.
Avatar - našinec
našinec
Dělat si srandu z vyjádření bezpečnostních složek USA na útok bývalé hlavy státu a zároveň možná budoucí, je opravdu nebezpečné. Zvláště v případě USA. Můžete doufat, že tohle nikdo amíkům nepošle nebo to s ohledem na naši loajálnost přejdou s pokáráním, ale nedráždil bych kobru bosou nohou. Tento článek by se měl stáhnout. Sranda odsud posud.
trickBS23
@našinec ty si debil🤣🤣
Avatar - našinec
našinec
Njn, Divoký kačer se dokonce odvážil obout do zpravodajských služeb USA. V pořádku. Aspoň bude mít Fiala a spol co nadřízeným vysvětlovat. )
Pavel Molík
Fico má pravdu. Fico je živá ikona demokracie.
lug70
Vypadá to, že na Trumpa byl použit téměř stejný scénář atentátu, jako kdysi na JFK. Tedy nejméně dva dobře skrytí profesionální snipeři, vybaveni ostřelovacími puškami s dalekohledy, střílející ze dvou stran z velké vzdálenosti a jedna volavka se zbraní bez dalekohledu, na kterou jde ze strany veřejnosti dobře vidět. To byl ten mladý blbeček, na kterého lidi dobrou půlhodinu neúspěšně upozorňovali policajty a který si zahrál svou první a zároveň poslední divadelní roli novodobého Lee Harveye Oswalda. Na něj mířil další sniper, který ho měl hned odbouchnout pokud se atentát zdaří, ale taky i když se nezdaří aby potom náhodou nezpíval. To byl jediný rozdíl. Oswald byl zastřelen až později. Jó, dnes v době, kdy má každý mobil s kamerou a foťákem se slušným rozlišením strůjci atentátů pracují s mnohem větším rizikem prozrazení než v dobách minulých. Trump měl hóódně velké štěstí, že v pravou chvíli pohnul hlavou.
Jozef Kolek
čo by ste vy proges liberálni nemakacenkovia bez toho fica počali
ps
nech žije fico a trump
trapoš!
kosmos kosmos
@Jozef Kolek fiko je russácký mafián 👍jenom si ho nechte čobolisska 🤣
trickBS23
@Jozef Kolek doufám že už si byl tenhle rok na dovolené v Russácku
King I
Narcista je schopen jediného projevu empatie:

"Já tě chápu, taky bych byl smutný, kdybych nebyl tak úžasný jako já."
Jaromír Škubal
Dominiku, děkuji. Skvělé, jako vždy. Ať se daří!
King I
@Jaromír Škubal Je skvělý, dokonale si udělal p***l z lopat, že narcista není nikdy o nich, ale vždycky jen o sobě a svém prospěchu.

Je skoro tak úžasný jako já.