Zprávy

Zpět na článek

Česká televize přestane na podzim vysílat publicistický pořad 168 hodin

7 komentářů

Jozef Kolek
grci frci
Avatar - našinec
našinec
Ono se to ještě vysílá?!
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
jednoduché, jak facka. Nový ředitel Souček tak splácí účet za svoje zvolení. Není žádným tajemstvím, že 168 hodin leželo v žaludku některým politikům, stejně jako jim leží v žaludku Reportéři ČT. A podobně se kdysi zachoval nový ředitel Dvořák, který také jako první krok ve funkci zrušil politickou satiru a publicistiku. Pokud Fridrichová pochybila, tak by přeci bylo logické, že ji vyhodí a pořad nechá. Souček zrušil pořad, který měl dobrou sledovanost a poměrně velký mediální ohlas a nechal si Fridrichovou a vymýšlí pro ni nový pořad...)))) Tohle je jak z Kocourkova. Mluvil jsem z lidmi od fochu a potvrdili mi, že Souček je ještě zbabělejší a servilnější, než byl Dvořák. Aby bylo jasno, já se ČT nezastávám, mám k ní výhrady, některé zásadní a principiální, ale tohle rozhodnutí je jak z nějaké hodně veselé skeče z Jistě, pane ministře...
jerryx
Mě zaujala informace, že pořad skončí, ale nikdo nepřijde o zaměstnání v ČT. Originální, zruší se pořady, ušetří se na výrobě , zbyde víc na platy a nebude se muset propouštět.
giorgio287
To snad ne! Noro, co ti to udělali! Kdo za tebe bude veřejnoprávně lhát?

To to jde s tou fialovo-ukrajinskou Goebbelsvizí pěkně z kopce! Ještě aby přestali vysílat politické školení mužstva od soudruha Moravce! To bychom byli už zcela ztraceni. Kdo by nám řekl, co si máme/můžeme myslet?!?

To bychom mohli pomýleně zjistit, že za válku můžou banderovci a že ten ideologicky čistý, americký, 5x dražší zemní plyn vozí americké tankery od Petrohradu, ó hrůzo!
Radek Kocvelda
Pravda a láska zvítězí,to byl tak oblíbený pořad!!!
Saša Krach
Tak to si nestranný divák odpočine.😛