Colours of Ostrava

Zpět na článek

Josef Pleskot: Pražský hrad má vychovávat k demokracii, kulturní prostředí okupuje levicová ideologie

7 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Levicová ideologie je prospěšná pro většinovou část slušných lidí Česka.😎
Leonard
Na rozdíl od pravice co nemá nic co nabídnout nového. Vlak vám ujel a vy nadáváte na ty, co na rozdíl od vás nastoupili.
giorgio287
Jistě. Odporný hradní bolševik nás bude vychovávat k demokracii.

🤣🤣🤣
lug70
@giorgio287 To je zajímavé. Když byla KSČM v parlamentu, to bylo jenom kydání hnoje a výzev aby se s nima nikdo nebavil (výzva umělců a kavárenských intelektuálů "S komunisty se nemluví") a teď přímo kovaný bolševik na hradě nevadí. Ještě ho pokrytci omlouvají, že působením v NATO si svůj malý hřích odčinil a tvrdí, že prej konečně máme "důstojného" prezidenta, za kterého se oni nemusí stydět. Neuvěřitelné pokrytectví.
Leonard
@lug70 3 roky fakt z vás kovaného bolševika neudělají, ale váš Babiše se tam nedostal, tak brečíte
lug70
@Leonard Fakt jenom tři roky? Lidi jako generál Pavel začínali již u pionýrského šátku. Minulý režim si svoje budoucí kádry pěstoval už od útlého věku. Já tu dobu velmi dobře pamatuji a vím jak to chodilo. Takže mně nikdo nemůže oblbovat. Kovanými bolševiky byla většina takových ambiciozních jedinců jako Pavel už za studentských let. Je fakt zarážející pozorovat, jak se někteří, často až zarytí antikomunisté najednou snaží bezpáteřního karieristu a křiváka, ochotného sloužit jakémukoliv režimu, jako Pavel malovat na růžovo. Tu jeho chmurnou minulost předního normalizačního kádra z něj nikdo už nesmyje.
giorgio287
@Leonard
Agent Pávek je kovaná bolševická ***. Jinak by nemohl být agent Pávek. Jasné?!?