Online přenos

Zpět na článek

Megashow v Paříži: Oheň v balónu, zmoklé české župany i nudné projevy. Glosovali jsme zahájení olympiády

14 komentářů

Ferdi Nand
Co očekávat od země v jejímž čele stojí geronto, možná i nekrofil ? Francouzi to mají už hodně dlouho blíž do Asie a Afriky než do Evropy.
Jiří Kokaisl
Přiblblík Adámek se zjevně domnívá, že je vtipný ... Nepochopit rozdíl mezi županem a trenčkotem pak svědčí o naprostém kulturním ignorantství ... je tak dál Reflexi!
Lilith Černá
@Jiří Kokaisl Kdyby jen tohle. Jim ještě přijde ta obscénní, dekadentní show jako originální.
Pavel Maleček
V Paříži jsme viděli klasické zneužití úvodu olympiády k propagaci vládnoucí ideologie. Tedy dnes neomarx-progresivismu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním. Přes kecy o vylepšování - liberalizaci demokracie, směřující k jejímu rozkladu a nastolení socialistické totality. Což v povolební Francii ovládnuté socialistickými extrémisty brzy realitou bude.
Co do ideologické údernosti srovnatelné jen s Hitlerovou olympiádou v Berlíně 1936. Tam už socialismus, ten nacionální, též demokraticky nastolený plně vládl. S už v době konání olympiády předvídatelnými důsledky.
A i důsledky toho dnešního neosocialismu s neomarx-progres ideologií se předvídat dají. Co předvídat, my už v nich žijeme - společenský zmar, chudnutí mas, panovačná nenasytnost mocných. A tak že i tento, stejně jako všechny socialismy, jak nás historie učí krvavým kataklyzmatem skončí, zákonité je.

Právě tohle z té včerejší pařížské, olympijské ideály zneužívající ideologické masírky přímo bučelo.
Lilith Černá
Starý dobrý Reflex by ty úchyly zesměšnil, noví pokrokáři z redakce pod vedením soudruha Bartkovského si nic podobného nedovolí. Budou servilně hýkat nadšením nad propagací aberantů a perverzností!
Lilith Černá
Je to odporná, satanistická "šou". Antikrist v podobě koně kráčejícího po vodě jako Kristus, nechutná Poslední večeře páně zneuctěná transkami a úchyly - všechno to míří k propagandě deviace a perverze a zcela záměrně uráží křesťany! K pedofilnímu proroku Mohamedovi by si nikdo nic podobného nedovolil!
Zvrácení globální loutkáři budou smeteni, ale předtím si ještě západní civilizace musí projít totálním úpadkem, zbídačením a zkázou. Za svou aroganci a zřeknutí se Boha (což nemá nic společného s žádným náboženstvím), si to plně zaslouží.
Čert vem ty úchylné globalistické šmejdy, skončí v pekle!
Jan Pelnář
Kulturní část slavnostního zahájení připomínala spíše průvod úchyláků a travestishow
jhomolka
Ta do očí bijící hyperkorektnost je odporná.
Lilith Černá
@jhomolka To už není hyperkorektnost - to je jasná propagace satanismu! Kdo to nevidí, má klapky na očích!
Oni záměrně devastují populaci - transky a přeoperovaní roboti, napíchaní stokrát Pfizerem, se jen těžko rozmnoží. A ten robotický kůň kráčející po vodě je odkazem na transhumanismus - jednoznačně. Oni vám své cíle ukazují dopředu. Poslední olympiáda byla předzvěstí plandemie, co nám má asi tak naznačit tato zvrácenost?
Petr Minář
@Lilith Černá Bylo to místy prostě blbé, jistě. Ale hovadské žvásty o "satanismu" může napsat jen nějaká putinovka. A Putinčíci jsou ještě o mnoho řádů horší svinstvo...
Lilith Černá
@Petr Minář Ne, nebylo to blbé! Bylo to satanistické - satanismus pronikl i do Vatikánu a Bílého domu (jednoznačně satanská vyobrazení) a ovládá západní pakulturu.
Jak si vůbec můžou dovolit urážet takhle křesťany, když za jakoukoliv kritiku islámu jdete dnes na západě před soud?
Asi jste úplně slepý, když do toho musíte montovat Putina!
Ten se může jen smát, protože o dekadenci západu už nemusí Rusy přesvědčovat. Vidí ji na vlastní oči. Nic odpornější nepamatuju.
Petr Minář
@Lilith Černá Jestli vy jste "křesťanka" nebo se s blábolem podle Putinovy víry drze snažíte mezi křesťany vetřít, jestli má křesťanství pak vypadat podle vás, potom já bych se musel, na opravdu stará kolena, dát k ateistům.
Lilith Černá
@Petr Minář Víte o mně úplné prd! Věřím v Boha a nehlásím se k žádné církvi. Ale přesto chápu, že se takováhle prasárna musí dotknout všech křesťanů, a to velmi hluboce. Také to dávají v celém světě silně najevo. A nelíbí se to zjevně ani ateistům - tu dekadenci vidí všichni, kdo nejsou slepí! Dokonce už lidi vytahují i srovnání s olympiádou v Soči, když už do toho musíte mermocí tahat Putina (asi obsese). A Rusko z toho rozhodně vychází lépe.
Avatar - našinec
našinec
Pařížské hry začínají. Škoda, že OH již neexistují. Bylo to v minulosti zajímavé sportovní klání.