Zprávy

Zpět na článek

Dezinformační scéna je roztříštěná, neonacisté se projevují na fotbale. Vnitro popsalo vývoj extremismu

16 komentářů

Tomáš Kostelecký
Zpět do totality.
Uživatel_5389281
Česká republika neonacisty podporuje přímo na Ukrajině. Ty trámové kříže wehrmachtu na Danách nenakreslil Putin. Útisk obyvatel je vydáván za boj s dezinformacemi. Premiér a ministr vnitra jsou největší mi bezpečnostními riziky. Té zprávě vnitra může věřit pouze člověk ducha mdlého. Já už naštěstí většinou času trávím v Nizozemském království, a tak mohu režimu v České republice posílat tak maximálně zdvižený prostředník.
Ferdi Nand
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Martin Kopecký
Vnitro vnitro, krásné jitro!
Ještě, že ho (MV) máme, jsme přece parta hlupáků, kterým je třeba jasně ukázat směr.
A může za to Babiš, Zeman a Putin. Nebo jsem na někoho zapomněl?
Pardon, ještě, že máme i Reflex, nedozvěděli bychom se ani střípek pravdy o dění v ČR, Evropě i na planetě a nejbližším okolí....
Anonym
@Martin Kopecký Dej si pauzu, leze ti to na mozek
Martin Kopecký
@Uživatel_5852462
Milý uživateli 5.....2 , děkuji za připomínku. Jsem rád, že i někdo, kdo má hlavu místo deštníku dokáže ocenit , že někdo jiný má mozek.
To v této době velmi povzbudivé a pozitivní...
Píš dále a houst!!
jerryx
Snaživí úředníci vypotili to, co od nich Rakušan s Fialou čekali, tedy každý, kdo kritizuje vládu, je pod ruským vlivem. Nevadí, že jsou všem k smíchu, ale budou odměny a třeba i povýšení. Takže lidi u nás nemyslí, vláda je dokonalá, ale když agenti namluví lidem, že je špatná, tak tomu ti jinak naprosto spokojení lidé uvěří.
Miroslav Rys
@jerryx Hm, logika přímo aristotelská. Poradím ti: vezmi si špagát a zajdi si k nejbližší vrbě. Hned bude na světě o trochu lépe. Brečíš tady jak stará dorota 😀😀
jerryx
@Miroslav Rys Opravuji, ti co vypotili tuto zprávu pro Rakušana, úplně všem k smíchu nejsou. Někdo se narodil jako lokaj, klaní se těm nahoře a pohrdá těmi dole. Nic Ti nevyčítám příteli, ale asi mě nečti, když Tě tak rozčiluju. Máš Sezemského , Bartovského a Forum24.
Richard Šebesta
Resort vnitra vede jeden z největších dezinformátorů ve vládě. Lhaní ministra Rakušana o migračním paktu a jeho zamlčování bylo pověstné. Jakou může mít důvěryhodnost resort jemuž šéfuje zejména pokud jde dezo scénu ? Podle Rakušana jak ho pozoruji je proruský dezolát každý kdo má jiný názor na válku na Ukrajině a odchýlí se byť jen neparně od pravdy vládního mainstreamu . Inu kdo nejde s námi jde proti nám. Se soudružkou Konečnou si může podat ruku.Jistě nejde jen o válku na Ukrajině ale i o migrační pakt či greendeal atd. Vláda svým lhaním a neumětelstvím a dalšími podpásovkami vůči obyvatelům způsobí ale to nejhorší. Konečná a její komunistická banda se vrátí do sněmovny za rok v říjnu. To bude jasný důkaz pokud se to stane její neschopnosti. Mimochodem viděl jsem Pavlův projev kde on sám přiznal že válka na Ukrajině nemá vojenské řešení a že válka zřejmě skončí kompromisem. Tenhle jeho proslov se nějak moc nekomentuje. Čím to asi bude ? Nehodí se do krámu ? Je to zvláštní president řekl něco co tvrdí i " proruská dezinformační scéna ". Že by jí taky už podlehl ?
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Šebesta, zase žereš ty prášky po hrstech?? Co ti říkal pan doktor?? Doc (dem) ent Šebesta, Visoká škola žyvota, obor Bezduché blábolení, červený dyplom, nejlepčí z ročňýku ruských pišišvorů 😀😀
King I
Rusko má u nás základnu v antisystémovém hnutí? Rusko se u nás opírá o tyhle dutohlavy? To che jako vyhrát? 😆
lug70
Bizarní je, že jakési zprávy o extrémismu vydává instituce, kterou vede člen organizovaného zločinu "Dozimetr". Někdy v roce 2007 vznikla pověstná zpráva o prorůstání organizovaného zločinu do státní správy. Po těch letech jsme již značně pokročili. Už tu máme přímo vládu mafie, která má podchyceno u nás doslova všechno. Její chapadla jsou znát všude. Takže jsme mafiánský stát se vším všudy. Kam se hrabe Kosovo.
Jiri Sojka
@lug70 Co to plácáte?Víte vůbec co je mafie?
giorgio287
Zelenský se projevuje na fotbale? To jsou mi věci...
King I
@giorgio287 Přečti si to celé. Už o tobě vědí. Tak se měj ve vazbě hezky.