Komentáře

Zpět na článek

Pětikoalici ve volbách zachrání SocDem nebo pokud se jí povede druhý zázrak

37 komentářů

Petr Lavička
Ukázkou " schopností" současné vlády je totálně nefunkční digitalizace systému stavebních povolení, který připravili piráti( tedy strana, která se považuje za průkopníka digitalizace a IT odborníky). Já osobně zřejmě budu volit ANO, i když Přísaha s motoristy jdou mi sympatičtí víc.Hlavně však nechci aby tato neschopná nekompetentní vláda dále pokračovala.A u ANO ( narozdíl od přísahy) jsem si jistý, že můj hlas nepropadnr.
Saša Krach
Demolice skoro vše na co sáhne zkazí či nedotáhne....a přilhává 😂můžou volit už jen opravdový fandové zamrzlých v minulosti ovšem bez reálné budoucnosti.
Její pravicový profilový obrázek může napravit jen pan Kalousek který by ovšem šel do vlády s ANO. A pravicový volič tedy ten chytrý ,,,volí Kalouska..😝
Saša Krach
@Saša Krach Naposled vládní poslanci do EU slibovali že nepodpoří paní úředníci která byla paní nikdo a předsedové vlád se před ní kloní. A jak volili, jo jo udělali si zase z voliče srandu.
😂😂😂😂😝
jerryx
@Saša Krach To je jedna z nejoblíbenějších českých pověstí- pravicový Kalousek. Ve skutečnosti stejný eurohujer jako Piráti. Neříkám, že občas nemá vtipnou hlášku, ale jako politik je mimo. Šetřil by u nás , aby to pak odevzdal zeleným a genderovým fanatikům, kdyby to jeho milovaný Brusel chtěl.
King I
Co asi tak tehdy prohrálo burešovi volby? Že je debil. Jeho inteligence nesahá ani ke školákům na základce. Všichni to viděli v televizi. Žádný zázrak.
Avatar - epr3
epr3
@King I Na Fialu nemá.
Uživatel_5556960
@King I Ještě,že vy bolševická haveť se ve všem mylite.Máte všichni vystudovaný VUML a chytři jste jak státo opic.Opičkám se omlouvám.A ten váš komoušsky rozvedčik co měl škodit západu,ten se vybarvil.Holt komouš zůstane komunistou i když vymění červenou knížku za modrou.
Petr Lavička
Majetek tohoto " debila s inteligencí dítěte ZŠ " se pohybuje v rozmezí 3- 4 miliard $, přičemž žádný majetek nesdě­dil.Pr­edpo­kládám tedy, že vzdělanec vystupující pod přezdívkou King I je buď Rlon Musk, Waren Bugfet nebo Bill Gates
King I
Pětikoalici zachrání jen skvělý marketing. Bureš dokáže prodat i ta ho.na, kterým říká pečivo a párky. Normální člověk by to sám od sebe nežral. Ale žere a Bureš je milionář. Je nejlepší na světě v prodeji ho.en.

Fiala by neprodal ani párek v rohlíku. A to má hodně dobrý produkt.

Je to jen byznys. Tak prosté to je. Nemusíš vymýšlet žádné kraviny.
jerryx
@King I Jenže nikdo už neudělá z Fialy charismatického politika, takový marketér neexistuje. A ono i stačí, když někdy promluví Markéta, Vítek Rakušan nebo nudící se ministr Dvořák. To je marketing k nezaplacení- pro Babiše.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Ono slyšet a vidět důchodce Babiše také není k zahození... 🤣
jerryx
@Pavel Nyklíček To tedy není, to je pravda, neříkám,že je možností dobrou, ale bohužel jedinou. Fialova vláda zvýší daně, aby pak finance vyházela na Green Deal , podporu politických neziskovek a tvorbu zbytečných organizací typu Dvořákova ministerstva.
Georg Waldman
@jerryx Jo, jo, z impotenta nikdy nebude alfa samec.
PEtr Tobes
@King I no jo, proti buresovi mu marketing moc nejde, ale je treba uznat, ze to ma mnohem tezsi, nejen okolnostmi, za kterych vladne, nic takoveho tady hodne dlouho nebylo, zdedil rozvracene rozpocty po buresovi a dluzene atd coz je fakt, ale taky ma mnohem narocnejsi cilovku, ale pracovat s tim moc neumi a i proto, ale nejen proto, to taky nejspis za rok a kousek odevzdaji buresovi..bohuzel to asi tak dopadne
King I
@PEtr Tobes Nedopadne. Dostane to jiné grády.
PEtr Tobes
@King I uvidime, zatim si to nemyslim, muselo by se stat asi neco necekaneho
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Do voleb je velice daleko. V politice je 14 měsíců nekonečno. Přesně proto se Bureš pořád snaží o předčasné volby, protože on sám moc dobře ví, že mu tikají biologické politické hodiny. Navíc příští rok na podzim ROZHODNĚ nebude kandidovat žádná pětikoalice. Piráti i STAN půjdou sami za sebe, s největší pravděpodobností nebude ani SPOLU, očekávám, že lidovci půjdou přes palubu. Jinými slovy, jednotlivé strany pětikoalice budou ve volbách konkurenti. Stejně tak dojde ke značně turbulentnímu vývoji na opoziční scéně. Okamura bude bojovat o přežití, bude se vymezovat hlavně proti ANO. A co je podstatné, stoprocentně se do té doby něco stane. Klidně to může být nějaká politická "bomba", klidně může někdo z vrcholných politiků skončit v kriminále...))) Jinými slovy, nemá cenu porcovat medvěda, co pobíhá po lese...
jerryx
@Uživatel_5734171 Myslím, že dojde k tomu, že rozhodne chuť zbavit se pětikoalice a pro Babiše budou hlasovat i ti , co ho nemají rádi. Vláda je na úrovni Jakešova vedení ÚV KSČ, takže se nic nového nenaučí a nic starého nezapomene. Její kampaň bude úplně mimo.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Má slova.... 14 měsíců je sakra dlouhá doba. Babiš klidně už může být po smrti nebo za katrem a hlavně věřím, že současná vláda ví, že stačí 3 měsíce před volbami "prodat" výsledky hospodaření.
Ne , že by byly vynikající, ale i normální "provoz" se dá voliči z vládního postu prodávat 3 měsíce den co den.
Fiala je sice vlažný, ale umí počkat.
Před vyhranymi volbami také prohlásil, že vyhraje a vyhrál.
Babiš teď bude mít rok blbec.....
Uživatel_5556960
@Pavel Nyklíček Asi jste Ukrajinec,že Fialenka chválite.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5556960
Já kupříkladu oceňuji, že Fiala měl odvahu na začátku války a jel podpořit napadnou UA.
Kde byl Andrej Babiš?. Ten slíbil neprůstřelné vesty a pak prý byly drahé, tak ani ty neposlal.
Podniká totiž v Rusku a má v Rusku i miliardový úvěr....je to holt rusák.
Milan Formánek
Pětidemolici by jedině mohlo zachránit,že by volili u nás i občané UA.Což bych se asi už ani nedivil....
giorgio287
Pěkně obalamutila pětitlupa voliče. Prolhanci tvrdili cosi o pravicové vládě, rozpočtové odpovědnosti, snižování dluhu.

Ale praxe ukázala, že místo pravice je to tlupa zelených komunistů. Bolševik na hradě, bolševik v čele ústavního soudu, bolševik vrchní prokurátor. A zelený eurobolševik premiér. 35 let po revoluci! Hnus fialovej!!!

Okradli důchodce, za 4 roky nedělají přes 1000 miliard dluhů, přijali půl milionu cizáků a ještě je drze z našich peněz živí, z našich peněz financují cizí válku, z ideologických důvodů nás připravili o levné energie a tím zdražil životní náklady, jídlo, zboží, služby. Zpřetrhali diplomatické vztahy s Ruskem a Čínou. Výsledek? Fialový zoufalec nezajímá nikoho ani v rovníkové Africe. Způsobili šílenou inflaci a každého z nás připravili o 1/3 úspor. Uvalili na nás vyšší daně. Odsouhlasili další zdražení energií grýndýlem zeleným eurošílencům v čele s Uršulou z Lejna a ještě u toho aktivně hujersky asistovali!

Sečteno a potvrzeno: VLASTIZRADA. Za to existuje jediný trest. Hrdelní!
kosmos kosmos
@giorgio287 kolík dyndáš dávek? takových jak ty jsou tu milióny tak se nediv že je všecko prožrané.. jak přijde estébák tak to bude třikrát horší...
giorgio287
@kosmos kosmos
My, kteří makáme a platíme daně, žádné dávky nebereme, moulo. Na to jsou tu paraziti z Ukrajiny a z Indie.

A k tomu statisíce českých rodin, kterým fialový zločinec tak zdražil energie, že jsou chudí a berou dávky na bydlení. Ovšem ti žádní paraziti nejsou. To jsou oběti fialového šmejda.

Jasné, mudrlante?
kosmos kosmos
@giorgio287 to že platíš daně je v pořádku,já taky ale jinak to máš v hlavě pomotané 😀nechtěl bys dělat jak Ukrajinci za stopadesát na hodinu od nevidím do nevidím ti jsou teprve naštvaní,tak po nich nevyjížděj..... nechtěj abych tě nazval zoufalým dezošem 😂
Georg Waldman
@giorgio287 Pane vy jste s odpuštěním vůl, na čerpání dávek v této zemi jsou tu jiní a Ukrajinci na ně také dělají.
giorgio287
@kosmos kosmos
Nazývat kohokoli "dezošem" může jen tvor rozumu mdlého. Nebál bych se říci bezmozek. Protože největší lhář a dezinformátor je brněnský zoufalec - blyštivý Péťa.

Ovšem neškodilo by přidat místo prskání nějaký argument, jsi-li schopen jej vyplodit. Nebo mozek chybí? 😉
kosmos kosmos
@giorgio287 jsi celkem zoufalec ale nechám tě při tom 🤣 estébák neoprávněně čerpal 20mld dotací a tvůj Péťa měl jen 1 milión v kampeličce....ale estébák výborný chlap 👍
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Vzpominám na boje trojkolky...
Babiš, Hamáček v červeném svetru a komanči v pozadí....
Jen se to hádalo, lhalo a soudilo...tzv. Rudé časy.
Na vládnutí nebyl čas.
Teď šel Babiš dokonce do dvanáctikolky....
Opět mrtvo a prázdno.
Žádný výsledek.
Já vlastně nevím, na co bych měl u Babiše vzpomínat.
Covid nezvládl, nařídil povinné očkování, nejvyšší dluh v historii, důchodová reforma přislíbená...
Jistě bude v příštím roce lepší.....navíc jeho hnutí je protikorupční 👌 a tak běhá a bude běhat po soudech dál....
Nevím nevím, zda tohle je to pravé ořechové.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Tak on Babiš také tvrdil, že jeho hnutí je protikorupční a furt sedí na lavici obžalovaných a znovu bude...
Green deal podepsal také Babiš na samém začátku...👌...on je jeho táta. Tehda to mohl zablokovat.
Schodek rozpočtu udělal Babiš za 4 roky mnohem větší než 1000 mld. Navíc čerpal na dotacích 9 mld. Nejvíce t celé unie a na daních odvedl jen 4 mld, takže stát trati!
Energie jsou stejné jako před válkou.
Proč si nezažádáš o příspěvek státu? Lidé žádají a dostanou od této vlády.
Babiš teď vytvořil dokonce dvanáctikolku, tak to určitě lidem slabším pomůže jak říkal.
Problém je, že bude zas běhat po soudech a za to může Kalůsok.
Navíc teď Babiš není ve formě a zdravotně už vůbec ne.
Volby jsou až koncem příštího roku a to bych už na sedmdesátnika nesázel.
jerryx
Úplně jednoduše- jen šílenec by po covidu volil zavírače Babiše a teď se to obrátilo, na to , aby někdo volil současnou zelenogenderovou pirátskou pětikoalici vedenou mimozemšťanem Fialou, musí být jen velmi naivní člověk, zelený nebo genderový fanatik nebo prospěchář jako ministr ničeho Dvořák
Pavel Nyklíček
@jerryx
Dost sleduji politiku a Fialu znám.
Nepodceňujme ho. On čeká až bude moci "prodat" a hloupý jistě není.
Jen to není taková ta levná holka od Babišů.
Za rok začne jeho kampaň a uvidíme jak se vše posune.
Navíc brzy vstoupí nová strana na scénu a ta půjde přesně proti Babišovi a jakoby i proti současné vládě.
Bude to zajímavé a premiérem už Babiš opravdu nikdy nebude.
To bych se u něj spletl bych se poprvé.
jerryx
@Pavel Nyklíček Já jako příznivec Václava Havla si cením, když se chlap drží svých názorů. A Fiala 2014 je jiný, než Fiala 2014. Jenže to není proto, že by se snad tehdy mýlil, to je z prosté pohodlnosti. I Havel dělal chyby- pochopitelně, ani on nebyl svatý, ale má i teď své příznivce. Já říkám opak, Fiala padne a druhý den bude zapomenutý. A další strana nevznikne, nejsou lidi. Fakt nemám žádnou radost z toho, že budu volit Babiše, ale jiné východisko nevidím. A inteligentní člověk se nestýká s Pavlem Novotným a nevěří, že Istanbulská dohoda chrání ženy jako Petr Fiala.
Michelin
To snad ne , jinak je lepší revoluce
giorgio287
@Michelin
Máme v Čechách takovou hezkou, již 3x vyzkoušenou tradici. Jmenuje se DEFENESTRACE.
Karel Teply
@giorgio287 Dilináču ,to praktikuje Tvůj guru v Moskvě. Tam je pád z okna naprosto běžná záležitost.