Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
lobineu
viz příspvek níže, kde sendyman píše, že online je pro blbce a tištěný je jiná liga. Mýlí se. Pokud jsem za poslední rok koupil namátkou cca 2x tištěný Reflex, byla jeho úroveň přibližně na stejné úrovni jako online. Takže mi z toho vyplývá, že tištěný Reflex si již nekoupím do té doby, než se rapidně změní články v online.
To je samozřejmě Váš názor., který respektuji. Já zase samozřejmě souhlasím, že tištěný RX už není to, co býval. Ale pořád se to číst dá. Pečínku můžu skoro vždycky, ale ten tady prakticky nepublikuje. Asi ví proč.
Kdysi býval onlajn "nástavbou" tištěného. Myslím tím ty diskuse, co se pod články vedly. Dneska je to žumpa. Jsou to, alespoň pro mne, "dvě rozdílné firmy"...
Ale já to považuji za hroznou chybu, tohle (tím teď nemyslím zrovna tohohle Holce, ale ta různá panoptika obrázků, stažených z netu) podbízení se sraček za cenu klikanců ve prospěch zisku z reklamy...
Kdysi býval onlajn "nástavbou" tištěného. Myslím tím ty diskuse, co se pod články vedly. Dneska je to žumpa. Jsou to, alespoň pro mne, "dvě rozdílné firmy"...
Ale já to považuji za hroznou chybu, tohle (tím teď nemyslím zrovna tohohle Holce, ale ta různá panoptika obrázků, stažených z netu) podbízení se sraček za cenu klikanců ve prospěch zisku z reklamy...
Celkem výstižné memento naší žurnalistiky:
http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2017368 **
http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2017368 **
Víte, mně je to prostě líto. Žumpou se online stal s úrovní a kvalitou online článků a tím, že spousta lidí přestala - kvůli kvalitě - tištěný Reflex kupovat. Pokud si vzpomínám, tak jsem kdysi neměl problém si Reflex koupit i když jsem věděl, že za týden si stěžejní články budu moct přečíst online. Dneska mi to ani nenapadne. Ale stejská se mi po těch čtvrtcích, kdy jsem se těšil, jak si ho koupim...
jamilen
Čtu stálé narážky na Babiceho. Pan Polreich je na něj přímo zatížený, ale mně vyhovuje jeho vaření i rady, jak a čím nahradit určitou ingredienci, nebo koření, když u nás podobné neseženu. To pan Pohlreich nepřipouští.
Pohlreich je machr pro hotelové vaření, ale pro mou rodinu nedám dopustit na pana Babiceho.
Pohlreich je machr pro hotelové vaření, ale pro mou rodinu nedám dopustit na pana Babiceho.
To je ale právě ten problém, o kterém píše Holec. Babica není kuchař, ale "Mr. Náhražka". V kuchyni se pohybovat umí, je šikovnej (hlavně prohazovat, to mu jde! ), ale není KUCHAŘ.
Protože když KUCHAŘ vaří "žampionovou omáčku", tak použije žampiony. Zatímco Babica "když nemáme žampyjóny, tak tam dáme jiný houby". Jenže, o tomhle "kuchařina" není.
Když něco nemám, tak to nevařím. Salám s cibulí si můžu zalít vodou sám, na to nemusím chodit do restaurace!
Protože když KUCHAŘ vaří "žampionovou omáčku", tak použije žampiony. Zatímco Babica "když nemáme žampyjóny, tak tam dáme jiný houby". Jenže, o tomhle "kuchařina" není.
Když něco nemám, tak to nevařím. Salám s cibulí si můžu zalít vodou sám, na to nemusím chodit do restaurace!
Vždyť o tom ten článek vůbec není!