Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Nesuďte Andreje Babiše podle slov. Strom se přece pozná po ovoci

36 komentářů

yaya3
Výstižně napsáno Děkuji.
Jiří Macek
Článek je (bohužel) velmi přesný a trefný.
Pavel Nyklíček
Každý měsíc se nám bodově Hnutí DNO pomalinku ztrácí.
Před pár měsíci 38%, pak 34% a dnes na Primě agentura uvádí 26%.
Pětikolka v té tabulce by zas dala dohromady 36% .
Zajímavé....
Za rok tu budou poslední volby oligarchy a ten utrhá kravám vemena, aby ještě někde podojil....
Uživatel_5681216
Šebesta je na dovolené bez WiFi? Nevidím jeho příspěvky. To je divný.
Miroslav Rys
@Uživatel_5681216 Šebesta narukoval. Furt čekal povolávák, až se dočkal. Šel bojovat za mír 😀😀
giorgio287
Aha. Takže se máme dle Mertlíka připravovat na válku s Ruskem, což Fiala dělá, a proto je skvělej.

Asi je na čase, aby Mertlík s Fialou sdíleli polstrování celu.
Josef Burianek
@giorgio287 Nositel rozumu mdlého.
giorgio287
@Josef Burianek
Naprosto souhlasím. Kdo chce válku, je rozumu mdlého.
Miroslav Gregorovič
@giorgio287 vy chcete válku .
Miroslav Rys
@giorgio287 Co to meleš, chrochtal?? Polstrování máš ty v kebuli, z prejtu 😀😀
Miroslav Rys
Bureš ale není strom, spíš smrdutá houba 👻
Pavel Nyklíček
Babišovy volby do sněmovny příšti rok budou jeho poslední... Premiérem zcela jistě nebude, ale bude tam vytvořen určitý korporát někoho s někým a nic zásadního naše státní kasa nezaznamená.
Další volby budou už v jeho 75 letech a to jistě už bude věk na to, aby jeho zdraví mu dávalo stop.
S nástupem a vznikem nové strany během následných několika měsíců se najde někdo,.kdo Babišovy plány zhatí a nebudou to vepři boubelatí....
Pavel Nyklíček
Článek popisuje Babise jako chaota.
Na Wikioedii je slovo chaot charakterizováno jako strach chaota naprosto o vše a na základě toho, že chaot má rád jen a jen sebe, narůstá u něj chaos v hlavě, excesy při reakcích a hlavně strach.
Strach je spojen ve východní medicíně se ztrátou esencí ledvin, nárůstem vysokého krevního tlaku.....
Babiš splňuje beze zbytku vše.
Je mu 70 a v té době se vrátil Miloš na hrad. Ve stejném věku.
Nečekejte, že chaot nám s něčím pomůže. Už jsme ho vyzkoušeli.....👎
Saša Krach
To jsem zvědav kdy zamrzlý Mertlík se pustí do vlády....
Nebojte nepustí...přišel by možná o práci.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Bureš je nebezpečím pro tuto zemi. Přesně proto je třeba o něm mluvit, přesně proto je třeba jeho činy a slova zmiňovat. Standardní demokratičtí politici zemi neohrožují, protože přicházejí a odcházejí. Lidé jako Paroubek, Topolánek, Svoboda, Bartoš, Sobotka či Fiala prostě a jednoduše jednou dostanou ve volbách napráskáno, jejich strany se jich na dalším sjezdu či nějakém stranickém potlachu zbaví a jede se dál. U stran či hnutí, které nejsou vybudovány na stranickém základu s vnitrostranickými demokratickými mechanismy je to jiné. ANO je vybudováno na principu korporátu, na principu akciovky s jediným vlastníkem. A Bureš si to hned ze startu posichroval tím, že tam "půjčil" svých 150 mega, aby nikoho nenapadlo "zlobit". Kdykoliv mohl přijít ze směnkou a případnou revoltu utnout. A hned, jak se dostal k moci, tak toho začal zneužívat. Všude dosadil svoje lidi a ti mu jeho "investici" zhodnocovali. To je právě to nebezpečí pro tuto zemi, kdy politika přeroste přímo do státní správy. Ono se o to snažili všichni šíbři, to není Burešův vynález, ale Burešovi se to povedlo téměř dokonale. Nádherně je to vidět třeba na ÚHOS, neboli antimonopolním úřadu, který mu posvětil vytvoření monopolu v pečivu. Penam, Profrost, United Backeries, Pekárna Zelená louka, Odkolek... Vše má dnes Agrofert a v supermarketech v podstatě není nic jiného. A vše mu posvětil právě ÚHOS, přičemž řediteli toho úřadu pak našli při domovní prohlídce ve skříni dvě mega v hotovosti...)))) Na Slovensku za stejnou fintu 500 000 000,-Kč pokutu, u nás nic. Přesně to je ten problém, proč se nesmí ta hnida nechat na pokoji...
Patrik Beranek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Nyklíček
@Patrik Beranek
Máš hochu nějaké řešení? Pokud myslíš na Babiše, tak to už je dědek a čekají ho jen soudy, právníci, splácet dluhy u 35 bank (55mld), rozvod atd.
Na vládnutí by už čas nebyl tak navrhni někoho reálného.
Saša Krach
Stáří se rozezná i nástupem stereotypním jednáním. Prostě mozek se zasekne , uživatel to ani moc nepozoruje. 😂😂😂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Píšu to o Babišovi neustále. Je chaot a hlava už nezvládá emoce. V sedmdesáti spoléhat na starce je zbytečné.
Jak píšeš, Babiš to jako spousta dalších nepozoruje a na hospitalizaci jezdí vždy velmi nenápadně a i tak ho novináři občas odchytnou.
Prostě zestaárl a volby do sněmovny budou jeho poslední.
Avatar - denisz
denisz
Vždy po krátkém čase se někdo musí negativně vyjádřit k Babišovi. Tentokrát se k tomu propůjčil Mertlík a zopakoval ty všechny léta známé klišé, domněnky, spiklenecké teorie, i vyložené nepravdy apod. Přeborníci v tom byli Piráti a podsouvali mnoho informaci na nechtěného politického konkurenta Babiše. Mertlík je jen zopakoval.
Vladimír Veselý
@denisz Pokud jste si nevšiml, pan Babiš se vyjadřuje negativně o svých politických protivnících plynule a každý den je dehonestuje hanlivými výrazy. Jak se do lesa volá tak se z něj ozývá. Tak asi tak.
Pavel Nyklíček
@Vladimír Veselý
👍👍👍
Patrik Beranek
@denisz
Mertlik nemít Babiše s Putinem by neměl o čem blábolit. Arogance zůstala, ale překvapivě ubral na vulgaritě přesto je to pouhá hromada výkalů
jhomolka
Těžko se to kouše, viď Patriku...holt pravda někdy bolí...
Petr Chládek
Babišův strom je možná tak přerostlá řepka a jeho plod je smradlavý vodňanský drůbeží párek ...
PEtr Tobes
@Petr Chládek bures je celej fejkovej..bohuzel je opravdu paradoxni, ze mu to zatim vzdycky proslo vcetne jeho podvodneho dotacniho businesu atd..
Irena Charvátová
@PEtr Tobes
I tam je vše pojištěno vydíráním, podplácením, zastrašováním.
Josef Mařík
Nákup stíhaček F35 má několik zásadních problémů:
1) pronájem gripenů končí tuším v roce 2029, dodávka letadel F35 bude do roku 2035 a co bude mezitím Česká vláda, ministerstvo obrany a generální štáb zatím moc neřeší
2) F35 jsou nejmodernější stíhačky současnosti, ale jsou dvojnásobně drahé oproti gripenům poslední generace a mají zhruba pětinásobné náklady na letovou hodinu. Je na to rozpočet armády do budoucna připraven z hlediska financí při předpokládaném snižování schodku veřejného rozpočtu a stále větších vydají na důchody?
3) dnes využíváme 12 letadel gripen, jejich technologie využíváme cca z 80 %. Kde armáda vzala, že potřebuje dvojnásobek stíhaček, když je i dnes posílá do Pobaltí apod. Nebo dosud nepočítala s přepadenín státu?
Petr Chládek
@Josef Mařík Ptáte se jako Kája Mařík. Ad.1- jak to víte? Ad.2 - Všichni partneři v NATO kupují F35. Pokud chcem e být platnou součástí měly by naše systémy spolupracovat. Ad.3 - Nevšiml jste si co se děje na Ukrajině?
Zdeněk Bláha
@Josef Mařík Putin počká do roku 35.
Pepa Zahrádka
@Josef Mařík Dodatek smlouvy na prodloužení pronájmu gripenů do roku 2035 by mohl být uzavřen do konce letošního roku, Česko se Švédskem nyní vede předběžné tržní konzultace. Pronájem gripenů byl jedním z hlavních témat schůzky prvního náměstka ministryně obrany Františka Šulce se státním tajemníkem švédského ministerstva obrany Peterem Sandwallem.
Zdroj: http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/do­maci/­minis­terstvo-obrany-pronajem-gripenu-smlouva-cesko-sved­sko.A2­40308_­155526­_doma­ci_i­kro
King I
Kup si diagnostický a statistický manuál mentálních poruch DSM 5. Má asi 1000 stran. Otevři ho na kterémkoliv místě a vyskočí na tebe Babiš. Nemůžeš se netrefit. Mimoto je debil.
jerryx
@King I Na které straně manuálu je Fiala? V roce 1970 se takových objevilo dost. Žádný rok 1968 podle nich nebyl, oni v tom roce , který nebyl , vůbec neměli ty názory, co jim někdo připomenul , a to, co říkali v tom neexistujícím roce, bylo vytrženo z kontextu.
jerryx
To je fakt, Fialovu vládu soudím po ovoci už 3 roky. A to ovoce je hodně kyselé.
Pavel Nyklíček
@jerryx
A změna by se měla týkat které skupiny následovníků?
Všechny jsme již vyzkoušeli od revoluce a nikdo nám nebyl dost dobrý.... 🫤
Koho navrhuješ?
jerryx
@Pavel Nyklíček Pamatuju vlády od té Štrougalovy. Pamatuju devadesátky, když jsem byl mladý chudý a taky jsem byl skeptický. V současnosti jsme bohatá, vyspělá země a 8. nejbezpečnější na světě. Tohle se nestalo samo, tady se prostě nemohlo vládnout tak špatně. Takže jsem proti tomu, aby Fiala a jeho diletanti tohle všechno zničili. Jistě ,Babiš byl špatný premiér, ale tohle je už na mě moc. Takže nemám lepší nápad , než volit Babiše, jasně odmítnout pětikoalici a doufat, že proti vládnoucímu Babišovi vznikne i racionální opozice, kterou nebude podporovat Sorosova nadace.