Téma

Zpět na článek

Pavel Páral: Pozdní strach z Green Dealu. Povolenky v příštích letech zdraží mnoho věcí

9 komentářů

giorgio287
Aha. Takže fialová vláda, která eurohujersky zavedla zelené odpustky pro domácnosti, za nic nemůže.

Jenže zdražit celému národu živobytí jako úlitbu zelenému eurobohu je vlastizrada!!!
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Drtivá většina lidí u nás vůbec netuší, o čem je řeč. Funguje na principu hesel. Prostě jim někdo vytvoří virtuální problém a stejně virtuálně jim nabídne "řešení". A to na obou stranách. Přitom problém neřeší ani onen Green Deal, ani boj proti němu. Problém je přeci to, že přichází dramatické klimatické změny a my na ně nejsme připraveni, problém je, že jsme desítky let plundrovali přírodu a mysleli jsme si, že zdroje jsou nekonečné. Ergo kladívko, řešme tento problém a ne virtuální realitu. Je třeba naučit se zase hospodařit v zemědělství, lesnictví, vodohospodářství atd. tak, aby to bylo udržitelné. Ne proto, že to po nás chce nějaký mamlas v Bruselu, ale protože prostě a jednoduše to jinak nejde. Buď budeme do půdy vracet organickou složku a přestaneme tam rvát jen chemii, nebo z té půdy bude mrtvý substrát s nulovou absorpční schopností. Buď budeme v lesích rozumně hospodařit a přestaneme z toho dělat fabriku na dřevní hmotu, nebo příští generace uvidí lesy už jen ve filmech pro pamětníky. Atd.
P.S. Aby bylo jasno, můj názor je "emisní povolenky" zrušit a nahradit je spotřební daní na energie, podobně jako je tomu u nafty a benzínu. Jediné správné systémové řešení problému. Čisté zdroje nulová daň, špinavé zdroje nějaká únosná daň. Jednoduché, přehledné, snadno kontrolovatelné, předvídatelné...
Pavel Molík
Všechny emisní povolenky okamžitě zrušit !!! Jejich povinná platba naplňuje skutkovou podstatu trestného činu vydírání v organizované podobě a způsobuje lidem a českému hospodářství nevídané škody v kolosálním rozsahu. Fiala nesplnil úkol zrušit vyděračské emisní povolenky, naopak sám iniciativně zavedl pro české domácnosti další emisní povolenky a další gauneroviny tak, aby se zalíbil anetickým sociopatům z bruselské věrchušky.
Pavel Molík
Analogie pozdního strachu lze hledat v nedaleké minulosti, např. v Německu se též objevil pozdní strach, když naprostá většina Němců předtím mlčela k nástupu a vzepětí Hitlera. Nyní naprostá většina lidí mlčí k šíleným podvodným projektům Green deal a Migrační pakt, v nichž dříme větší škůdcovský potenciál proti evropské civilizaci, než měli předtím Hitler s jeho kamarilou. Nejvíce prosazují škůdcovské plány Green deal a Migrační pakt anetičtí technologové moci, sociopati a misantropové z nejvyšších pater Evropské unie, kterážto EU se tak stala největším nepřítelem evropské civilizace. V ČR zdatně sekunduje bruselským škůdcům vláda Fialy a další příživníci, škůdci a nepřátelé demokracie z fialovského establishmentu, kteří jsou ochotni obětovat celou ČR, jen aby se zalíbili své politické domině šílené Uršule. Mlčet by neměla mladá generace, ona má před sobou budoucnost, já už jsem jen v předkremačním období.
kosmos kosmos
Dezošům a koblihám je třeba zdražit 👍
giorgio287
@Uživatel_5734171
Správně soudruhu! Poručíme větru dešti!

A co Grets? Má si kde hrát?
Saša Krach
@Richard Šebesta Tak že jedny daně vymnenite za jiné daně...Bože Kalousek se za vás stydí .A to prý jste pravicový voliči....Nejste jste .
😂😂😂🥵😂 Češi...😝🍻🍻😝😝
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 V podstatě souhlasím ale opět to je důkaz o nefunkčnosti EU. Kde v podstatě nic nefunguje a byrokrati z EU neumí nic vyřešit jedině co funguje je buzerace a sankce národních vlád když něco není v souladu s byrokraty z Bruselu.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Vždy mně zaujmou lidé s vyhraněným řešením toho či onoho ovšem bez globálního řešení ...
A nejvíce se pobavim s pošuky kteří v zájmu své strany která jede v prů*** a u toho přilhává....
si nechají hodit 💩 na hlavu...
Gratulace