Téma

Zpět na článek

Chronologie Green Dealu v datech, číslech a výrocích: Kteří politici s ním přišli a kdo ho může změnit?

11 komentářů

jerryx
Tak samozřejmě ochrana přírody, ekologická výchova, udržitelný život - to všechno má smysl. Ale Green Deal je špatný od samého počátku a je třeba ho sabotovat , je nutné vypovědět bruselským byrokratům poslušnost. Takhle jednoduché to je. Green Deal je dobrý jen pro hlupáky fanatiky a nejvíc pro šejdíře, kteří pro své osobní zbohatnutí klidně uvrhnou statisíce lidí do chudoby. Že jediné , co GD neovlivní, je právě to klima, to víme už od covidových lockdownů.
Richard Šebesta
@jerryx Může být !
Saša Krach
No důchodci se těší...dostanou 395 Kč ...a zmizí tyto peníze fialovim kouzlem...😱😱😱
kosmos kosmos
@Saša Krach důchodci mají až až... nauč se česky 🤣
Richard Šebesta
Jistě s Green Dealem začal za naší republiku agent Bureš a teď to popírá. No popírá lže jako vždy. On totiž nic jiného neumí jen lhát.
Saša Krach
@Richard Šebesta A někdo je blbější,,, když si neumí najít informace..Že 😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Blbý jsi sám pokud tím myslíš mne. ANO se jednoznačně přihlásilo ke Greendealu jako první za naší republiku. Bylo to za Burešovy vlády .Mimochodem já vím a pozoruji tě už dlouho že se zastáváš Bureše a té jeho bandy ANO.Pokud čteš někdy seznamky tak zrovna dnes tam bylo ráno jak ta co jste jí zvolili do europarlamentu Pokorná-Jermanová rozdávala neoprávněné miliónové odměny svým oblibencům v době svého hejtmanovaní ve středočeském kraji. V podstatě to je zlodějna. A to nebyl první její průser co byla ve funkci. Burešova partaj je strana která krade a hrabe jen pro sebe. Koneckonců proč ne když Bureš jako šéf je sám zloděj. Ryba smrdí od hlavy.Tím nepopírám že to nedělají i ostatní partaje.
jerryx
@Richard Šebesta Takže v tom musíme pokračovat? Fakt věříte tomuhle ubohému Fialovu argumentu ? Pro mě je podstatné, že Babiš obrátil a GD teď podporuje Fiala. Proti blbostem si spojence nevybíráme.
Richard Šebesta
@jerryx Asi neumíte česky nebo jste rozumu mdlého ? Já přece netvrdím, co kdo dělá dnes. To že to Fialův demoliční kabinet dělá vím. Mi šlo o to, že to Bureš opět lže a popíra fakt,že s greendealem začal on. Tedy ANO.Ist es nun klar ?
jerryx
@Richard Šebesta Já si s Babišem osobně užil své za covidu, tady má plnou odpovědnost on za všechny ty lockdowny , tehdy se Fiala provinil jen zbabělostí. Že Babiš podepsal GD a dneska lže, vím taky. Podstatné je, že dneska obrátil, ale Fiala pokračuje dál, aby měli Piráti a Ursula radost. Fialova taktika, že na to pořád upozorňuje ,by znamenala , že by tu komunisti mohli vládnout pořád, protože jim to Beneš v roce 1948 taky podepsal. Takhle je to s GD. Jde to zrušit, nesmíme volit ty, co ho podporují.
Saša Krach
Tak jsem vyměnil kompletně trávu u domu...Nádherný pažit, a údržbu jsem prováděl dle návrhu zahradníka ..Dařilo se, sama chvála od rodiny....
A za čas vlastně další jaro, to začalo...Plevel, zničil jsem ho, holá místa znova nasít trávu......
A pořád dokola....Náklady se zvyšovali..Skutek utek .
A už tušíte problém.Sousedi....
Málo sekali, a to jim stačilo...Plevel od nich se mně dostal i do okapů....😂😂😂😂
A takto nějak dopadne ,,jako já,,celá EU bez koordinace s Ruskem, Asii a světem...Bez světa je celá snaha na 😱💩