Kultura

Zpět na článek

Never more arcibiskupovi Graubnerovi, jehož ultrakonzervativní doktrína touží omezit sekulární vzdělávání

4 komentáře

Pavel Nyklíček
Andrej Babiš je silně věřící a jak řikal před volbami do sněmovny, často navštěvuje kostely a zpovědnice.....👌
Problém byl, že ani s jezulatkem v kapse, které nosí každodenně vo vrecku a ukazoval ho svým voličům, tak ani s jeho oblíbeným jezulátkem ho nechtěli do kostela pustit....🫤
Možná by měl kandidovat na papeže a to by mu umožnilo splnit jeho sen doživotního pobytu u oltáře.
On je ale moc skromný a už ani do politiky nechtěl, na premiéra nechtěl, na prezidenta kandidovat nechtél a ani do vězení nechtěl.
Co vlastně on chce, nikdo neví.
Hnutí nemá program,.čtvero voleb v řadě prohrál, páté famózní "vítězství" bude na podzim a světě div se preferencie od včarajška klesajů už na 26,5% ....(před pár měsíci agentura uváděla 38,5%).....
No nevím nevím, kde soudruzi udělali chybu. Snad díky kamarádům Orbánovi a Ficovi český lid zvedl obočí a nechce být zpět v sovětské zóně.
Pavlína Klimešová
J e etoe možnhé
Uživatel_5836863
Kdyby se sekulární školství nesnažilo o indoktrinaci, nesugerovalo dětem práva bez povinností, neučilo je nasazovat šprcku misto pozdravit, požádat a poděkovat, nedělalo jim v hlavách maglajz genderem, nenasazovalo do tříd beznadějné narušitele etc..., neměli by se černozadelníci moc proti čemu vymezovat.
Takto aspoň hážou svoje (jistěže stejně pitomé) požadavky na opačnou misku vah.
jerryx
@Uživatel_5836863 Přesně tak, to by na ministerstvu školství nesměl být člověk, co by děti učil, že jsou i lidé ,kteří tvrdí, že je víc pohlaví.