Poprask

Zpět na článek

Filip Titlbach: Volnost, tolerance a respekt jsou základy evropské civilizace. Olympijský ceremoniál je oslavil

15 komentářů

Uživatel_5542819
31 ročný " novinár " v normálnom svete zbieral skúsenosti a starším redaktorom kupoval jedlo a vybavoval čistiareň ich šatstva a iné pochôdzky . Mohol iba snívať, kedy napíše svoj prvý článok do spoločenskej rubriky, kto zomrel a kto sa zosobášil . V tom veku je iba elévom ...
giorgio287
Nejrozumnější bude všechny úchyly, liberální fašisty, černochy, araby a muslimy hnát bičem zpět, odkud přivandrovali parazitovat. A pak my Evropané buďme k sobě tolerantní.
Avatar - našinec
našinec
Příští týden v Praze také budou Letní hry - Prague Pride.
Tomáš Kostelecký
Adorace různých úchylů, mutantů a deviantů bylo zdůvodněno tím, že OH jsou pro všechny. Vstupné a ceny všeho, okolo OH, včetně 100 procentního zdražení dopravy však nasvědčuje tomu, že hry jsou pouze pro někoho.
Saša Krach
Každému co patří....A jen tak na okraj...Nebylo toto zahájení olympijských her????...
Nespletl si to náhodou někdo z něčím jiným....A pokud chtěl někdo tímto vyvolat debatu...
Tak bůh nás chraň. 😂😂😂😂😂😂
giorgio287
Normální je být úchyl, buz.erant, podporovat válku, mít radost z cenzury.
Heil Brusel!
romanetta
Od homosexuálně orientovaného novináře Titlbacha mne takový názor pochopitelně nepřekvapil.😉
Petr Chládek
@romanetta kvůli jeho plkům jsem zrušil předplatné Deníku N
Gekko Gordon
Titlbach. Ja nevedel ze se Reflex dal na inkluzivni program pro toto.
King I
Doteď jsem si myslel, že sport je oslava soutěživěsti a sebeprocezování se. Ono ne, je to o úctě. Ty jsi vyhrál. Ne, ty jsi vyhrál. Máš přednost. Někomu z nás dvou m**á a já to nejsem.
Terrenc
Novinarina byla vzdycky a odnepameti povolani pro lidi bez patere, svedomi a charakteru a Pytelbach je toho jasnym ukazem..je mi z vas na bliti!!
King I
Právě se ke svému poslednímu pokusu v hodu kabelkou připravuje Tiffany Richbitch. Dost bylo hovad v kladivářském sektoru.
lug70
Jo, volnost, tolerance a respekt jsou základy evropské civilizace. Ale ne falešná morálka, obscénnos, deviace. A někteří blbci jsou na to ještě hrdí. To všechno přišlo s progresivním liberalismem. Hnus.
Bruno Ferari
Skoda, ze tu volnost, toleranci a respekt nepraktikuji i novi muslimsti pristehovalci.
Uživatel_5169877
Barbarorum ante portas a naši vládci nazí tančí.
Současná doba úpadku vykazuje všechny symptomy toho co tu už několikrát bylo, tedy počátek pádu kulturních říší které se přežily.
Bohužel se nacházíme přesně v té fázi době úpadku a dekadence která nereflektuje přání obyvatel, ale pouze úzké elity které zbytek našich volených mocných dává svou úlitbu.
Nikdo z nich už nevěří v Boha a tím i v etické zákony a normy co utvářely naší společnost po staletí.
Pro vše normální mají jen výsměch a pohrdání.
Historie nás učí, že jediná cesta kterou šla a v kterou směřujeme je cesta anarchie a války, která je smete spolu s námi.
Feminismus tedy konečně dosáhl svého cíle, ženy v kalhotách soutěží s muži převlečenými za ženy v boxu a cítí se se svobodně i když nemají šanci vyhrát pro dispozice přírody které ovšem neuznávají.
Had Uroboros začal požírat svůj ocas.