Poprask

Zpět na článek

Filip Titlbach: Volnost, tolerance a respekt jsou základy evropské civilizace. Olympijský ceremoniál je oslavil

15 komentářů

lug70
Jo, volnost, tolerance a respekt jsou základy evropské civilizace. Ale ne falešná morálka, obscénnos, deviace. A někteří blbci jsou na to ještě hrdí. To všechno přišlo s progresivním liberalismem. Hnus.
Uživatel_5169877
Barbarorum ante portas a naši vládci nazí tančí.
Současná doba úpadku vykazuje všechny symptomy toho co tu už několikrát bylo, tedy počátek pádu kulturních říší které se přežily.
Bohužel se nacházíme přesně v té fázi době úpadku a dekadence která nereflektuje přání obyvatel, ale pouze úzké elity které zbytek našich volených mocných dává svou úlitbu.
Nikdo z nich už nevěří v Boha a tím i v etické zákony a normy co utvářely naší společnost po staletí.
Pro vše normální mají jen výsměch a pohrdání.
Historie nás učí, že jediná cesta kterou šla a v kterou směřujeme je cesta anarchie a války, která je smete spolu s námi.
Feminismus tedy konečně dosáhl svého cíle, ženy v kalhotách soutěží s muži převlečenými za ženy v boxu a cítí se se svobodně i když nemají šanci vyhrát pro dispozice přírody které ovšem neuznávají.
Had Uroboros začal požírat svůj ocas.
romanetta
Od homosexuálně orientovaného novináře Titlbacha mne takový názor pochopitelně nepřekvapil.😉
Gekko Gordon
Titlbach. Ja nevedel ze se Reflex dal na inkluzivni program pro toto.
Terrenc
Novinarina byla vzdycky a odnepameti povolani pro lidi bez patere, svedomi a charakteru a Pytelbach je toho jasnym ukazem..je mi z vas na bliti!!
King I
Právě se ke svému poslednímu pokusu v hodu kabelkou připravuje Tiffany Richbitch. Dost bylo hovad v kladivářském sektoru.
Avatar - našinec
našinec
Příští týden v Praze také budou Letní hry - Prague Pride.
Bruno Ferari
Skoda, ze tu volnost, toleranci a respekt nepraktikuji i novi muslimsti pristehovalci.
giorgio287
Nejrozumnější bude všechny úchyly, liberální fašisty, černochy, araby a muslimy hnát bičem zpět, odkud přivandrovali parazitovat. A pak my Evropané buďme k sobě tolerantní.
Tomáš Kostelecký
Adorace různých úchylů, mutantů a deviantů bylo zdůvodněno tím, že OH jsou pro všechny. Vstupné a ceny všeho, okolo OH, včetně 100 procentního zdražení dopravy však nasvědčuje tomu, že hry jsou pouze pro někoho.
giorgio287
Normální je být úchyl, buz.erant, podporovat válku, mít radost z cenzury.
Heil Brusel!
King I
Doteď jsem si myslel, že sport je oslava soutěživěsti a sebeprocezování se. Ono ne, je to o úctě. Ty jsi vyhrál. Ne, ty jsi vyhrál. Máš přednost. Někomu z nás dvou m**á a já to nejsem.
Petr Chládek
@romanetta kvůli jeho plkům jsem zrušil předplatné Deníku N
Uživatel_5542819
31 ročný " novinár " v normálnom svete zbieral skúsenosti a starším redaktorom kupoval jedlo a vybavoval čistiareň ich šatstva a iné pochôdzky . Mohol iba snívať, kedy napíše svoj prvý článok do spoločenskej rubriky, kto zomrel a kto sa zosobášil . V tom veku je iba elévom ...
Saša Krach
Každému co patří....A jen tak na okraj...Nebylo toto zahájení olympijských her????...
Nespletl si to náhodou někdo z něčím jiným....A pokud chtěl někdo tímto vyvolat debatu...
Tak bůh nás chraň. 😂😂😂😂😂😂