Rozhovory

Zpět na článek

Páral: Přijde energetická chudoba a Green deal s tím počítá. Emisní povolenky dopadnou i na domácnosti

24 komentářů

Marek Staněk
To je lež, a dokonce bohapustá.
GreenDeal ne že s tím počítá, je to přímo jeho cílem a smyslem, a němečtí zelení komouši to ve svém stranickém programu zcela otevřeně prohlašuji.
Pavel Molík
Emisní povolenky jsou mix šílenosti a organizované zločinnosti. Jde o bruselský racketeering a v českých podmínkách o fialovský racketeering. Emisní povolenky jsou nástrojem nepřátel demokracie a evropské civilizace. Green deal je podvodný projekt s kolosálním škůdcovským potenciálem. Šílenství zelených Khmérů nutno zastavit. Uhlíkově-neutrální bludy a další nesmyslná dogmata z katechismu zelené věrouky nutno zavrhnout. Prosazovatele těchto bludů izolovat jakožto nebezpečné šílence. Premiér Fiala má prodejnou lokajskou duši a osobnostně uvadá a padá na morální dno. Republice hrozí zelená katastrofa včetně totální pauperizace milionů obyvatel ČR.
Saša Krach
Tak si myslím že jsme ti pravý na zelenou politiku..Dle této vlády a jejího působení mám pravdu. Musíme se činit..
A jelikož nám příroda nenadělila,, ,,Musíme nadělit stání kase,,, a jak říkám podojíme se navzájem a ještě si u toho jak svazáci zazpíváme...
To nám bude veselo. Vyhrnem si rukávy , A nějaký šťourat pořád se ptá kde se na to vezmou peníze 💸💸💸💸💸💰
Od vás..😂😂😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Tak každopádně na záčáku zeleného šílenství musel někdo stát, někdo konkrétní a někdo kdo tonpodepsal...
No a protože přesně v tomto období je tam podpis jednoho nejslavnějšího slovenského imigranta,.můžeme Babisovi pogratulovat.
Díky Andy..Odejdi
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5236112
@giorgio287 Ale no tak, nevynášejte rozsudek bez soudu a důkazů. To byste musel ubezživotnit především vládu bojovníka proti korupci A. Bureše a jeho soudruhů(žek). Váš příspěvek není diskusní, ale pouhý nenávistný výkřik zlobou zatemněného mozku.
Uživatel_5670215
@giorgio287 ...a ty bys měl viset, bo tě zradil mozek😂
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5670215
👌
ALOIS BECHYNĚ
Zelené šílenství EU potlačené bezmoskovymi politiky
lug70
Už od počátku, kdy se objevil Green deal tvrdím, že je to nová totalitní ideologie na zotročení a okrádání lidí. S ochranou klimatu to má pramálo společného, jestli vůbec. To víte, dnes už lidi na čerty nevěří a minulé ideologie jsou zprofanované, včetně dnešního liberalismu. Tak ti nahoře z komise 300 a WEF pod pláštíkem ochrany klimatu vymysleli ideologii novou. Počítají s tím, že na kecy o záchraně planety už skočí víc lidí a budou i ochotni obětovat svoje práva a svobody, majetek. Korporátní šmejdi a stará šlechta chce neomezeně vládnou a mají pořád málo. Chtějí všechno. To je celé. Je pouze na lidech, jestli jim ten podvod budou žrát nebo jim řeknou ne.
Vlasta Brabcová
@lug70 Souhlasím,už jednou existoval psychopat na pervitinu, který prohrál 2x a já doufám,že se to nepovede po třetí
Uživatel_5236112
@Vlasta Brabcová
Jé, Babiš!!!
Uživatel_5417695
A do toho všeho ještě velmi prudké zvyšování daní z nemovitostí......
Obávám se, že nastává doba, kdy si budem říkat "dobře už bylo"
Pavel Maleček
Celý slavný Green Deal není o zachraňování klimatu, ale o oškubání středně i nízkopříjmových do kapes už dnes mega boháčů. Ti si platí politiky, aby toto jejich bezohledné chamtění zákony pojistili. To maskováno pár - ano potřebnými opatřeními v oblasti plundrování polí a lesů. Kterým už byl zničen malý vodní cyklus.
Což spolu s blokováním severozápadního chladného a vodu nesoucího proudění větrnými ele, je v Evropě větší příčinou změn počasí než aktuálně probíhající přírodní, ne člověkem zaviněná klimatická výchylka.

Kdyby šlo západní společnosti skutečně o ochranu klimatu, tak především odmítne dovážet vše, co se vyrábí za nedodržování západních ekologicko bezpečnostních standardů. Tedy téměř vše, co se nyní vyrábí v Číně a jižní Asii. Kde však západní korporáty dosahují největších zisků ... a to tedy ne soudruzi!!!
To nepřipustí ani to fon Lejno v čele EU. Však právě pro zajištění pokračování přes Green Deal oškubání chudiny do kapes mega boháčů byla znovu zvolena. V tom jako by z oka vypadla jisté Marii Antoinettě. Jen aby taky stejně neskončila ... sviiiist bum.
Pavel Nyklíček
@Pavel Maleček
Že by to Babiš na samém počátku vzniku podepsal?
Uživatel_5318899
Myslím, že bychom měli přejít v diskuzi od pojmu "energetická chudoba" k pojmu chudoba . Uvidíme, co na to voliči.
Uživatel_5236112
@Uživatel_5318899 Přijeďte k nám, v popelnicích a okolo nich naleznete spoustu zachovalých a užitečných věcí, potraviny a ošacení i nábytek, které vám ještě vydrží do konce života. Myslím, že bychom měli spíše než pojem "chudoba" zkoumat pojem "rozežranost".
Ondřej Hošek
Navrhuji sporů proti vládám
Marta Hánová
Válkou na Ukrajině se Evropa ekologicky zaneřádí tak, že by to vydalo na 10 Green dealů. Řeší to někdo?
Uživatel_5417695
@Marta Hánová
Pošlete žádost do Kremlu, že chcete aby válka byla ukončena.
Putin válku rozpoutal, Putin válčí na cizím území a Putin válku může kdykoliv ukončit tím, že své vojáky stáhne z Ukrajiny zpět do Ruska.
Pavlína Klimešová
@Uživatel_vy ejst e e ecnhytrá ejako enhorákynhě5417695
Jan Macharacek
@Pavlína Klimešová A vy nejste eecnchytttrá jako súdružka Konečníková.
Uživatel_5236112
@Marta Hánová Rusko ve své izolaci zaneřádilo celý svět, pevninu, řeky i moře dávno před vypuknutím zákeřné války. Snad to nechcete svést na Ukrajinu? Zamoření oblasti Čeljabinska, atomová ponorka Kursk, spousta havárií a drancování přírody - řešil to někdy někdo? Napište do Kremlu, tam naleznete pochopení.
Richard Šebesta
@Uživatel_5236112 Fakt ?