Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Dezinformace o mladém vrahovi se v Británii stala rozbuškou protimigrantského násilí

42 komentářů

Avatar - karel47
karel47
O tom, že se za těmi dezinformacemi skrývá Kreml nemůže být pochyb.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Bohužel, někdy většinové části obyvatel země již nezbyde jiná možnost, jak se bránit proti zničující politice své vlády. A to platí všude.😶
kosmos kosmos
Na to přišli brzo že tam dělají černí nepořádek 😂to jim určitě poradil nějaký vychodoevropan 👍když už je to tam kompletně zapleveleno....
Jan Bejšovec
Černej se jménem Alex Rudakubana - To je prostě imigrant i kdyby se narodil v Buckinghamském paláci. To je rozdíl od například českým imigrantů, kteří si v konečné destinaci i změní příjmení, aby se vyslovovalo správně. To jsou asimilovaní migranti a jejich děti již za migranty nepovažujeme, protože převzaly místní zvyklosti do morku kostí. Tahle zrůda nepřebrala lautr nic.
bella.
@Jan Bejšovec
No já vidím migranty z Východu a že by se asimilovali do morku kostí, to sotva!
Vždycky zůstanou tím, čím jsou a s čím sem přišli.Děti se neučí , vůbec do školy pravidelně nechodí , 1/3 jak potvrzeno nechodí vůbec ! , což je stejné s těmi v Anglii i Francii a přesto na ně Ukrajinci dávky dál dostávají , tedy nechápu, na co ti by si tady mohli stěžovat. Po 2,5 roku jsou plně dotovaní, nesmí se jim říct co si našinec o nich myslí, ruinují naše zdravotnictví a cítí se být v Praze už většinou nad námi.
Kdyby něco do morku kostí převzali, pak by to mělo být vděk a platit a ne si nárokovat.A makat!
-------------------------------------------
giorgio287
Dezinformace:
byl to muslim.

Informace: Příměstský tábor pro holčičky ve věku 6 - 11 let přepadl černoch, syn přivandrovalců z Rwandy. Aby poděkoval Anglii za život, o jakém by se mu doma mezi gorilami ani nezdálo, pobodal 11 lidí a 3 děti nožem zabil.

Pročpak asi protestují Angličané proti přivandrovalcům, kteří je vyžírají a z vděku kradou, loupí a vraždí? Fakt divné....
giorgio287
Chirurg z dovozu s černou hubou multikulturně obohatil 11 lidí a 3 zabil.

To je přece normální, že přivandrovalec přepadne dětský příměstský tábor.

Fialo, Rakušane, takhle tedy u nás NE!!!
Andrew Shob
@giorgio287 Jedine privandrovalce z Blizkeho vychodu/Afriky nechal privezt STBak. Ti mu pak zdrhli do Nemecka.
Byl to STBak kdo dlouhe roky sedel v frakci Renew se zrudama typu Guy Verhofstad. Tahle frakce dlouhe roky masivne podporovala ilegalni migraci do Evropy.

Ale ty proste chces za kazdou cenu ty komunisty a STBaky ve vlade, ze?
giorgio287
@Andrew Shob
Ty máš v hlavě místo mozku z piva kostku.

Kdo u nás nechce černochy a araby, vraždící na potkání, chce ve vládě komunisty a stbáky?!?

Ty jsi podobný veleduch jako ten brněnský neumínic že Strakovky...
lug70
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
King I
@lug70 Je třeba přivézt jiné geny. Podívej se, jak jste zdegenerovali - láska k Rusku, komunismus, Horst Fuchs, televize Nova,.. Ostatně debil ex-premiérem měl být dostatečným varováním.

Nicméně jeden trotl z Anglie vám úspěšně vymazal z hlavy informaci, kdo jsou vaši spoluobčané. Tím spíš potřebujete genovou terapii. Hlavně vaše dcery a vnučky, aby už nerodily další soudruhy.
King I
@lug70

RYCHLE TO BERU ZPĚT....

Právě jsem si vzpomněl na jeden příklad takového mixu a vyrostlo z něj zakomplexovaný nácek. Pitomio. Zapomeň na to, že jsem ti vůbec něco psal.
giorgio287
@King I
Imbecil zvrací do klávesnice. Co kdyby to byly tvoje děti, to tě nenapadlo?
lug70
@giorgio287 No, jestli ten King není jeden z těch fanatických sluníčkových blbů, kteří se rozhodli nemít děti a tím zachránit planetu. A možná, že je to i dobře.
Losina
Zaujalo mě: nebyl to muslim, byl to Rwanďan. Takže, je vlastně vše v pořádku.
Karel Kvitek
Rusko korumpuje a přetahuje lidi pro své aktivity po celém světě. V podstatě už otevřeně i řekli, že proti Západu budou spolupracovat s teroristickými organizacemi. Chápu, že někteří, až po uši zaboření v propagandě naší páté kolony, tu skutečnou realitu nechtějí slyšet.-ANO TO JSME MY--
Ukrajina je poselstvím všem bývalým sovětským republikám, jakýmsi ‚oběšencem‘, který připomíná osud neposlušných,“
K fašistickým rysům patří i to, že většina ruské společnosti je ochotna „vstoupit do stavu mobilizace akceptující omezení práv a svobod a přítomnost charismatické osobnosti, která slouží jako vůdce národa“.
Kremlu nejde jen o území. Cíle režimu jsou ambicióznější. „To, po čem skutečně touží, je porážka Západu,
Losina
@Karel Kvitek Nespletl jste si článek?
bella.
@Karel Kvitek
Kájo, právě jsem dočetla, jak mladík zastřelil ukrajinskou političku, nácek to byl a potvrdil to i on sám.
My to zde v novinách měli , že byl patriot.
Takže záměrně ten výraz média použila, neboť Babiš, Turek atd. jsou v EU sekci Patriot.Tedy , aby bylo jasno, záměrně se nemluví o náckovství na Ukrajině, kdy tento článek ( překvapivě vyšel na Seznam.cz ) odhalil, jak nesourodá je Ukrajina, že to není národ jako takový, ale rvou se tam mezi sebou léta letoucí a kvete tam nacionalismus opravdu hrubý.Náckovství, nikoli nacionalismus ve smyslu miluji svůj národ.Národ , svou zemi oni stejně nectí.Ten pojem je jim dobrej, jen v jejich náckovském pnutí.
Dovol, abych řekla, že hovňajs - Urajina není žádným poselstvím !!!.
Ukrajina je odstrašujícím případem toho, jak 40 milionů se " osvobodí " ze svazu republik , kde se necítí dobře a teprve díky válce se provalí, že po 30 letech svobody jich třetina už zdrhla jinam a zbytek je totál neschopný vést zemi k prosperitě.
Z toho důvodu je na Západě klasifikovaný ukrajinský stát , jako rozvojová země!
A to je docela pecka!
--------------------
Takže ještě jednou a zapište si to!
Ukrajina není " oběšencem neposlušným na Rusku ", Ukrajina je odstrašujícím zkorumpovaným zaostalým příkladem jejího vlastního pojetí " svobody" a pojetí svobody bylo hned od začátku :
zdrhnout co nejdřív a přiživit se na nějaké vyspělé zemi, než tu vlastní , mateřskou a rodnou obrodit a za cenu dřiny dát dohromady.Takže za 2.5 roku jich celkem zdrhlo 8 milionů do Evropy!
Kdyby byly pochybnosti, tak sama Ukrajina ani neví kolik jich je.Někdy 40 mil. , někdy 45 milionů, to je rozptyl co? A sama Česká republika taky neví, kolikjich opravdu je a kolikjich měsíc vco měsíc narůstá o další.
Je na čase lexUkrajina.
----------------------------------
Takže Karle - vzletné myšlenky na mě neplatí, vidím a slyším co je
bella.
Bohužel si ti blbí Angláni zvolili Labouristy a i jejich premiér Starmer se zapojil do bojů tím, že lil oleje do ohně. Musk mu vzkázal zda taky tak , jako migrační chrání komunity těch druhých, tzn. nemigrantů, tj. původních obyvatel a aby si uvědomil, že občanská válka hrozí.
Připodělaný Starmer se bojí, že by mu jím chránění migranti zlikvidovali rodinu a tak žvaní o tom, jak migranti jsou OK a kdo jim bude ubližovat, ten si to odskáče.

Neumím si představit co na to ti zodpovědní a normální politici v GB říkají.
Anglie chtěla Brexit totiž i proto, že Evropa nedokázala ukočírovat migrační vlny, Macron dokonce tvrdě vyžadoval po Anglii dělení se o jeho migranty . kdy ale Anglie bobtnala ve švech, protože má nejvyšší dávky z těchto států a proto se to tam valilo z Německa i Francie .Merkelová dávno přestala předstírat, že jsou to váleční uprchlíci a jen chudinky matky s dětmi.
Nigel Farage musí šílet, kam až dospělá a předpoládalo by se rozumná populace politiků zašla proti vlastnímu národu.
Kdo žije v Anglii ví, jak děsivá situace tam je a jak Brexit byl 5 min. po dvanácté.

V této politice u nás pokračuje Fiala a já dnes v Praze po celý den čekovala jen Ukrajince. Dorazili další a další .
Žádám Fialu a Pavla, aby přestali předstírat, že jde o válečné běžence.Obrovsky to jako národ to odskáčeme! Fiala a spol. jdou proti národním zájmům .Lžou o zaměstnanosti Ukrajinců, lžou o nákladech na jejich zdravot.péči , lžou o obrovské díře v hospodaření díky dotacím UA a jejich občanů, šíří poplašných zprávy, jak nás napdne Putin a omezili nám svobodu slova.Země se nám rozpadá.Ožralí Ukrajinci tady vyřvávají, nepracují , protože už práce nekvalifikovaná není a mozky sem z Ukrajiny nedorazily!I o tom nám Fiala lže.
Klidně do mě, já to ustojím.Vím, že nálada v Praze je mezi lidmi strašná.A bojí se mluvit nahlas. Masáž médií je příšerná! Seznam.cz bych zařadila na seznam dezolátů!
--------------------------------------------------------
LUF3
Migrační původ měl, akorát že ne on osobně ale po rodičích. Žádná dezinformace a jestli byl muslim nebo ateista už je jedno. (Já říkám stále, že nebezpečí spočívá primárně v etnicitě, víra je druhotná)
King I
@LUF3 Co si mám odnést z toho, že to neustále říkáš?
Losina
@King I Že má pravdu.
Tomáš Kostelecký
Je úplně jedno jestli to byl žadatel o asyl nebo syn migrantů. Evropané už jsou naštvaní ze záplavy barevných primitivů a fanatiků. Bouchne to v celé Evropě. Už brzy.
Richard Šebesta
Není ani tak podstatné zda vrah byl nebo nebyl migrant či domácí. V tomto případě třeba nebyl ale v desítkách jiných případů z Německa,Francie či Švédska a i VB a jiných zemí to byli migranti,kteří páchají násilí vraždy a znásilňování a také atentáty. VB už není v EU což mimo jiné taky o něčem svědčí. Jak tady už někdo napsal viníkem jsou politici a jejich nečinnost a neřešení problémů. Teď to byl planý poplach ale v jiných případech to bude pravda,že migrant (ti) opět něco provedli a co pak když propuknou podobné nepokoje ? Neřešená migrace už nyní působí problémy v EU a jak vidět i ve VB a až to jednou přeroste v občanskou válku (války) či něco jiného viník je znám. Hlavní jsou politici EU i místní v jednotlivých zemích. Nevolme už ty jež neumí nebo nechtějí řešit tento palčivý problém skoro celé Evropy. Jednou nás zahubí.
King I
@Richard Šebesta Teď se máme začít bát nebo co vlastně od nás čekáš?
Tomáš Kostelecký
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
King I
@Tomáš Kostelecký Nejste schopni vypráskat ani Bureše zpátky na Slovensko.
Richard Šebesta
@King I Od tebe ? Že si umyješ smradlavé nohy ! Igen ?
King I
@Richard Šebesta Chceš suverénní Česko a přitom jsi imitace chlapa. Chceš od nás solidaritu ve své zbabělosti? Cítíš se v ní osamělý?
bella.
@King I
Abys pochopil, že Fiala a Pavel naši zem rozfrcají na migranty z Ukrajiny a že Ukrajina není, opravdu není holubička bílá.A taky, že tihle migranti jsou pro nás zrovna tak nebezpečný, jako pro Západ ty jejich.
Příliš mnoho a příliš málo vzdělání, příliš odlišností a není šance ty lidi změnit!
Takže asi tak.
--------------------------------
King I
@bella. Uvědomuješ si vůbec, v které zemi žiješ? Jestli ne, udělej si výlet do Ústí nebo Přerova a rychle pochopíš svou osobnost.
Losina
@King I Bojte se a moc.
King I
@Losina Vybral sis hodně špatný objekt. Neriskuj.
Bruno Ferari
Protesty jsou jen dusledek necinnosti politiku.
Pavel Maleček
O žádnou dezinformaci nešlo. Vrah byť se narodil v Británii má čistě africké kořeny a je jasně inspirován islámským terorismem. Nebýt zamoření britské společnosti nelegálními migranty a agresivním islámem, neměl by se kde inspirovat. Je tedy jasným produktem neschopnosti britské vlády tuto možná i vědomě vyvolanou situaci řešit.
Richard Šebesta
@Pavel Maleček
Uživatel_5836863
Milión tiše protestujících by byl mnohem lepší než skupinky řvoucích hovad. Chovají se stejně jako machometáni. Řvát, házet šutry a ničit auta...
Pavel Maleček
@Uživatel_5836863 - no milionu tiše protestujících by si vládnoucí neomarx-progresivistické, tedy totalitně socialistické panstvo, spíš soudružstvo vůbec nevšimlo.
Uživatel_5836863
@Pavel Maleček A tohle považujete za řešení?
Pavel Maleček
@Uživatel_5836863 - ne tajemný, spíš podělaný 5836863. Ale je to přirozený důsledek rezignace britské vlády na bezpečnost řadového, tedy většinového občanstva. A to v zájmu už v Británii vládnoucí neomarx-progres ideologie. Pro niž ani vraždění dětí, zákonitě vyvolávající divoké emoce, není důvodem k omezení návozu dalších migrantů.
Tomáš Kostelecký
až ti někdo zavraždí dítě asi změníš názor­@Uži­vatel­_58368­63
bella.
@Uživatel_5836863
3 děti a tiše stát a pořádat tryznu.
No nevím, ale vzhledem k tomu, že jsem tam viděla před volbami akce černošek , matróny to doslova byly a nejen ony, jak strhávají plakáty a organizují si , jak ty volby budou , aby muslimský svět měl svoje dávky a bydlení jisté na další léta místo aby svoje parchanty vychovávaly tak, aby se učili, chodili do školy ( nejen občas), aby neohrožovali učitele, aby se po nocích neflákali atd., pak dobře, že dostají za ty svoje prevíty přes hubu a to jeden, jako druhej.
Udržet se v normě asi těžko můžete radit, když tam nežijete. Tam se totiž už např. v velkých městech permanentně bojíte.
------------------------------------------------------------------------------
Mimochodem, premiér měl sezvat migranty a ukázat jim v plamenné řeči co jejich parchanti dělají , že jsou za ně zodpovědní a že tedy bude jednat o vyhoš´tování zrychleným režimem.,.K tomu, že projedná v Parlamentu změny zákonů.
Probém je, že on nekomunikuje s razantní skupinou, která hájí zájmy původních obyvatel a má ve vládě něco podobného Danuši Nerudové.
S tímhle materiálem bůhví co s Anglií bude.