Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: „Muži“, kteří v ringu bijí ženy, a Putinův kamarád. Kdo a proč šíří dezinformace o olympiádě?

47 komentářů

marekd123
Pan Bartkovský má ve věci alžírské boxerky jasno a já mám taky jasno - zruším předplatné Reflexu. Kurz Reflexu se mění. Nebaví mě platit za přímočarou progresivistickou nalejvárnu. Ta boxerská bytost se v civilním životě prezentuje jako muž a celá věc vzbuzuje dost pochybností.
Leonard
10 let děláme že to nic není a teď zjišťujeme že boxujeme se svázanýma očima.
Jirka_S
Alžírsko je muslimská země a dost pochybuji, že v tom něco není. Nejde jen o to, jaké má proporce, ale i o její chování... Třeba objímání s chlapama, salutování a další gesta. Fakt jsem ještě neviděl, aby muslimská žena seděla na ramenou chlapa.
Sice má ženské pohlavní orgány, ale uvidí se, jestli bude mít 5-15 dětí, jak je u nich běžné...
Podle chování, postavy, vzhledu je to muž.
Frank51482
Tak od pisálka z Reflexu ani nelze čekat nic jiného, než pitomé žvásty. Tak jsme se dozvěděli, že ona "boxerka" byl jen Rusy vypuštěný hoax. Žádný chlap, ale krásně urostlá dívka jako obrázek a přímo k zulíbání. Ten pisálek by měl navštívit sanatorium duševního zdraví. Třeba se s tím ještě dá něco udělat. Skoro mi připadá, že Bartkovský také dostal nějakou ránu do hlavičky.
E M
Hmm, už to jak se ksichtil po té "vítězné ráně" mluví za vše. Docela by mne zajímalo, jak by se ksichtil, kdyby byla stejně zákeřná a první ránu směrovala na tu jeho neoperovano pánskou chloubu.
Tedy stejně citlivého míst jako je ženský obličej. Je to ostuda celé olympiídy a hlavně těch dědků, co to povolili. Bylo to plánované tou partičkou - protože jimak nebyl žádný problém udělat další kategorii těch dvou ženomužů- . Kdo ví kolik by se jich přihlásilo. Ale co stejně je to poslední olympiáda
bella.
Bartkovský,
víte co, vlezte si k boxerce s XY do ringu Vy.
A to, že to rozkryli Rusové je jen dobře, nebojí se to říct nahlas.
Tím, že to řekl Rus je to dezinformace ?
A detaily , že odmítaji dodnes zveřejnit ? Je to prosté lékařské tajemství , podrobnosti uvádět nemohou.
To je jako bych já žádala po vašem specialistovi podrobnosti vašeho duševního stavu, kdy na první dobrou jste posedlý bludy , ale nemohu vědět kvůli lék. etice proč!
....­....­....­....­....­....­....­...
Pavel Nyklíček
Teď se do médií vyjadřoval jakýsi boxer ve stejné váhové kategorii a říkal, že už se asi 15 minut cítí jako žena a že by rád slečnu boxérkyni vyzval...
bella.
@Pavel Nyklíček
první normální příspěvek Nyklíčka
------------------------------------------------
Avatar - našinec
našinec
A víte, že v obdobné situaci byli ve skutečnosti i muži? Nyní už ty rozdíly se pomalu stírají, ale dříve to bylo, že pružní frekvenční malí Asiaté bojovali s vyššími a silnějšími Evropany či černochy.
bella.
@našinec
prosím vás, to je přece něco jiného!
Byli to muži.Jedno, že mrňavý Asiat a vysoký seveřan z Evropy. A muži myslí jinak, než ženy , muži používají v různých situacích hemisféry jinak než ženy. Tedy i pro strategii sportovního boje myslí rozdílně, než ženy! Takže mají jiné mozky, nejen jiná těla.Plácáte věci dohromady , které dohromady nejdou.
A jestliže byly vyřazeny pro XY mají mužský mozek, byť se cítí být ženy.
Článku Bartkovkého si až tak nevšímejte.
--------------------------------
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský pisálku, i Jára Cimrman byl do svých 17 let vychováván jako dívka a myslel si že je ženou. Ale jinak ti pisálku rozumím, prostě jsi stejně rozpolcený jako ty ženochlapy, akorát obráceně a nechceš to přiznat. Ale nestyď se tvoje okolí to tuší již dávno a pohoda.😉
thomas2
Myslim si, ze v boxu maji byt zakazany rany na hlavu. To jenom skodi mozku. Vime, jak na to dopadl treba Muhammad Ali. A stejnak to skodi kazdemu, kdo ty rany do hlavy dostane, i kdyz to neni na nem videt.
Pavel Nyklíček
@thomas2
Babiše hodně tloukli a bohužel je to fakt vidět.
thomas2
@Pavel Nyklíček - Babise tloukali nejaci lide do hlavy? On se zucastnil boxovani? O tom jsem nic nevedel. Ja jenom vim, ze nejdriv zil na Slovensku, tam vesel do Komunisticke strany a pracoval nejakou dobu pro STB. Po padu komunistickeho rezimu odesel z komunisticke strany, prestehoval se do Ceska, tam velice zbohatnul, a pozdeji sel do politiky, zalozil novou stranu ANO, a mel dost uspechu v Ceske politice. Ale co delal pred tim na Slovensku, jestli casto boxoval, o tom nic nevim. Ale rozhodne vim. ze ma nyni casteji spatne nazory ve vedeni strany ANO, driv byl casto rozumnejsi. Tu stranu ANO vede dost spatnou cestou. Jinak je take obvinovan z korupce, hlavne kvuli jeho firme Afrofert, ale nikdy nebyl zatcen. No uvidime jaka bude budoucnost. Nyni je jeho strana ANO nejvetsi v Cesku, je v opozici, neni v koalici stran, ktere vedou vladu v Cesku. Ta vlada ale neni moc popularni v Cesku, je casto kritizovana, vcetne premiera Fialy, jako kvuli pokracujici inflaci, a ze Fiala nekomunikuje dobre ceskemu lidu o svych planech. On je vudce nejvetsi strany ve vladni koalici, ODS. No uvidime, jak dopadnou pristi volby do Snemovny. Strana ANO muze dostat vic hlasu nez ma v nynejsi Snemovne, kvuli problemum vladni koalice, a problemum vlady vcetne premiera Fialy. Aspon nynejsi prezident Ceska je dost popularni a je zrejme velmi rozumny. Mnohem lepsi nez predesly prezident Zeman. Ale prezident Ceska nema velkou moc. Hlavni rozhodnuti v Cesku ma vlada, vedena nyni premierem Fialou, a take Snemovna dela rozhodnuti o zakonech Ceska, clenove Snemovny hlasuji o zakonech, kdyz vetsina souhlasi s navrhem noveho zakonu, tak se zakon stane zakon Ceska. Tale vetsina Snemovny muze rozhodnout zrusit nejaky zakon. Druha komora ceskeho parlamentu, senat, ma mene moci nez Snemovna. Tak to neni jako treba Senat ve Spojenych statech. No je to ruzne v ruznych zemich. No ve Spojenych statech jsou velke politicke problemy, jsou tam ien dve velke politicke strany. ktere se velice lisi.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
OH bez Ruska jsou jenom taková větší "krajská soutěž". Bohužel ani na této úrovni Česko nemá šanci.😶
Bruno Ferari
@RASPUTIN Jste nudny, pisete porad to same. Neco noveho, co mate papouskavat, vam jeste ridici dustojnik neposlal?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Bruno Ferari ..... Ferdo, pravdu je nutné psát pořád a stejně, ta se nemění😉
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
OH bez Ruska jsou OH bez Ruska.
Jak říkal Švejk: Voják bez sirek je voják bez sirek.
Andrew Shob
99% bunek v lidskem tele ma sobe bud XX nebo XY chromosomy. Kdyz kousek vasi kostry vykopou po 1000 letech, stejne budje bezpecne urcit vase pohlavi.

Tihle dva boxeri jsou na prvni pohled chlapi. Mozna maji ten Y chrosom ne uplne vyvinuty a tim padem maji zenske pohlavni znaky, nebo kombinaci obojiho nebo jsou to normalni chlapi. To je celkem jedno.

Co je dulezite, ze maji oproti zenam v tak fyzickem sportu jako je box masivni vyhodu. Hustsi kostra, vice svalu, mene tuku, vetsi ruce atd.

To jako fakt budeme cekat az tam nakou holku vazne zrani?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Andrew Shob
"Na první pohled chlapi"? Doporučil bych nějaké archivní foto třeba Jarmily Kratochvílové nebo Heleny Fibingerové... Tam to nebyla genetická výbava, ale státem organizovaný doping a tím umožněné zvířecí tréninkové dávky. Ta muskulatura je doslova děsivá... Ostatně její rekordy bude jen těžko někdo překonávat, dávno měly být vymazané...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Tohle dilema s Jarmilou mě spoustu let zajímalo.
Ona byla dříč. Neskutečný. Doping se moc nesledoval a v rámci státu byl povolen.
Jarmila se k tomu i vyjadřovala po letech, že nic nebrala, ale ona to vlastně ani vědět nemusela.
Tajných tu bylo dost vč.Babiše a tam nikdo nevěděl nic a zároveň vše.
Já osobně bych ji věřil.
bella.
@Andrew Shob
Andrew Shob
Muži mají také ale jinak vyvinutý mozek a jejich hemisféry pracují odlišně od ženských.A tady je otázkou, jak tohle je výhodou pro strategii v sportovním boji.
VlastimilCech1
@bella. Řekl bych, že máte pravdu. Právě proto hrájí šachy kluci s klukama a holky mají svoje vlastní soutěže v tom šachu. A pokud se týká těch tělesných výhod... Kdyř někdo vyroste jak Švance***, tož má nezaslouženou výhodu proti nějakému trpaslíkovi. (jak v čem) Kdysi se na chromozómy nehrálo, kdysi se nehrálo ani hormóny. Prostě se podívali, co komu bimbá mezi nohama. Ve starém Řecku to měli vyřešeno. K té osvětčené tradici je třeba se vrátit.
Ostatně soudím, že ženy by měli cvičit s lentou, hrát šachy, střílet z luku a vzduchovky a né vzpírat a BOXOVAT! A nejsem žádný misogyn!
bella.
@VlastimilCech1
Ženské nemají mít sporty chlapů.Je to trapné a ty ženské mi přijdou nenormální.Neumím si představit, že bych se měla s nějakou ženskou prát.
A další šílená věc je oktagon.Nechápu, jak se na to může někdo dívat a nechápu proč to není zakázané.
Martin Kopecký
Konečně!!
Studnice pravdy a lásky k bližnímu promluvila a vyjevila světu pravdu!!
Ve starém Řecku byla (-y) věštkyně, sdělující za dar a poplatek skutečnou a jedinou pravdu, a to opakovaném vdechnutí nějakých výparů.
Copak asi inhaloval autor tohoto blivajsu? Kdo nám, nevědomému a pravdy neznámému stádu sdělí, za úplatu samozřejmé, jak to doopravdy je?
Igor Horvath
Jaká žena má kolik mezi nohama vy jste asi taky prihraty
Avatar - našinec
našinec
@Igor Horvath Víte, že neoficiální rekordní klitoris je větší než rekordní penis? Jinak oficiálně je rekord u penisu 36cm a klitorisu 30cm.
VlastimilCech1
@našinec Proboha! A kdo tu soutěž uspořádal? Tak to už je úplně nahlavu! A kde je tabulka soutěže? A fotodokumentace?
Nebo jste si to vymyslel? Ale nápad je to skvělý...
Milena Michaela Orsi
Myslím, že tak, jak se vítězové musí podrobit dopingové kontrole, měly by se v ženských sportech provádět povinně i genetické testy. Pak by se vyloučily dohady o tom, že vítězem v ženské kategorii je intersex osoba.
Avatar - našinec
našinec
@Milena Michaela Orsi Takže byste v ženském sportu mimo vah a jejich kontroly, kontroly dopingové, zavedla hormonální rozsah a jeho kontrolu? Problém je v možnosti kontroly. Sportovkyně si doma samy nemohou změřit hladiny hormonů a dle toho hladiny korigovat.
Milena Michaela Orsi
@našinec ne hormonální. Ale genetickou.
Avatar - našinec
našinec
@Milena Michaela Orsi Ta Alžířanka je geneticky žena. To se ví. Holt při rvačkách se stává, že člověk narazí na výrazně silnějšího soupeře. I při stejné váze. Dříve dokonce se v ringu utkávaly i ženy s muži. Tady se dělá ve skutečnosti velbloud z komára. Je to bojový sport, kde člověk musí počítat se vším. Musí se umět využít svých předností a soupeřovy vlastnosti ve svůj prospěch.
Avatar - našinec
našinec
Pokud se shodneme, že existují jen dvě pohlaví, tak ta Alžířanka je žena. Můžeme se třeba bavit o tom, zda pod rouškou své genetické výhody si ještě nepomáhá požíváním testosteronu. Jedno je však jisté - chci-li být vítězkou v boxu, tak se musím umět popasovat i s takovou soupeřkou. A síla v bojovém umění opravdu není vše, zvláště jsou-li limitované váhou.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@našinec
souhlasím s tebou. Problém je, že tyto sporty vůbec na OH jsou. Ženské vzpírání či box mají být mimo OH, to je můj názor. Stejně jako všechny ty šaškárny v kleci. To patří do cirkusu, se sportem to nemá pranic společného... Proto se tak rád dívám na sporty, kde si všichni navzájem fandí a je tam přátelská atmosféra. třeba když Duplantis skákal o světový rekord a všichni soupeři mu fandili jak o život. Američan Kendricks přímo řídil roztleskávání publika... Podobně je tomu třeba na divoké vodě, tam si opravdu všichni navzájem přejí. Nemám rád sporty, kde se navzájem zastrašují a urážejí. Box je přesně takovým sportem. Jiné bojové sporty takové nejsou, judo, zápas nebo taekwondo jsou sporty gentlemanů, tam je vzájemný respekt...
Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5734171 Doba je taková, že ženy jako něžné květinky, jsou živočišným druhem na vymření. Podporuje to Hollywood a další. Klasický box dokonce není ani bojový sport, nýbrž jako například šerm, soubojový. A osobně si myslím, že drtivá většina boxerek nemá standardní poměr hormonů. A vzpírání? Znám ženy, co v posilovně soupeří s muži o to, kdo více zvedne a pak v práci odmítají zvedat více než 20 kg a na vyšší váhy si volají mužskou pomoc.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - epr3
epr3
Když po vítězném zápase boxer/ka skákal/a radostí, houpalo se mu/jí pod trenkami péro. Ta Italka jí měla kopnout do koulí.
Jo a Putin s tím fakt nemá vůbec nic. Na tohle si euroidioti stačí sami.
Bruno Ferari
Pane @Bartovsky vase argumentace jr dosti zjednodusena, ve smyslu "za vsim hledej Rusko". To, ze zminene boxerky nejsou uplne temi spravnymi souperi pro zenske boxerky zminuje i organizace ICONS, zminujici syndrom DSD (Difference of Sexual Development).
I tohle ma podle vas v rezii Rusko? Nebo na to mate jiny nazor?
Saša Krach
Možná se mnou nebudete souhlasit....Ale sportovní výkon země.....se dá měřit s ekonomickou pohodou země.
😂😭😂😂😂
Avatar - našinec
našinec
Vadí mi, že sportovní komentátoři ČT komentování sportovních akcí využívají k politické agitce. Zkrátka stará bolšánská škola.
Richard Šebesta
@našinec Ano souhlas to by být nemělo. Ale bohužel u nás je to taková tradice od totalitních dob .
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Mně se olympiáda líbí. Něco více, něco méně. Ale to je na každé olympiádě. Možná jsem čekal, že bude k dnešnímu dni více medailí, ale takový je život. Ono ještě něco cinkne (Ondra, Fuksa, Dostál, Vadlejch), ale to není zas tak důležité. Třeba včera výkon Amálie Švábíkové, měl pro mě hodnotu medaile. 5 místo na OH v národním rekordu je prostě fantazie, 480 už je extratřída. Ale prostě a jednoduše tam byly 4 lepší. A já se dokáži radovat i z výkonů jiných sportovců. Třeba francouzský kanoista Gestin, to byl výkon snů, stejně jako Jessika Foxová, radostí jsem řval i při výkonu Duplantise. Vysloveně nadšený jsem z areálu beach volejbalistů, ten se povedl jako nikdy v historii.
Každopádně je třeba si uvědomit jednu věc. Na OH nejsou rusáci. A nejsou tam primárně proto, že DLOUHODOBĚ nerespektovali boj proti dopingu a doping tam přímo organizoval stát. Tak jako v dobách Brežněva. To byl přeci původní problém, proč byli rusáci vyloučení ze všech olympijských sportů. Válka to pak jen podtrhla. Na ruském přístupu k dopingu se nezměnilo nic, neboli až válka skončí, budou dál vyloučeni, dokud nebudou respektovat pravidla. A přesně proto je olympiáda terčem útoků, naštěstí jen slovních. A protože rusáci jsou mistři v hybridní válce a protože jejich pátá kolona je rozvinutá v mnoha krajinách, tak to ve virtuálním prostoru vypadá, že olympiáda v Paříži je ta nejhorší od dob vzniku. Nejlepší není, ale není ani nejhorší. Za nejhorší bych označil z poslední doby tu v Tokiu, bez diváků se snad ani neměla konat. Nejlepší byla v Londýně, ale to je do značné míry ovlivněno naší "sklizní", kdy poslední den přidali zlato Kulhavý a Svoboda, když předtím byla zlatá už Špotáková a Knapková. Úplně nejhorší byly ale olympiády, kdy převládla politika, typicky OH v Moskvě. Nezapomenu na komentátory typu Škorpil (k mému zděšení tento bolševický dinosaurus stále komentuje na Eurosportu), který každý závod hodnotil podle toho, kolik socialistických sportovců předběhlo sportovce kapitalistick
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Pokud jde o ty komunistické komentátory byli takoví všichni někteří více jiní měně. Holubec, Škorpil, Suchánek. Trochu mám pocit že ti slovenšti nebyli až takoví fanatici. Polák, Lacko nebo Gabáni ten poslední byl na atletiku.
jar koot
@Richard Šebesta Škorpil v propagaci komunismu vedl,Slováci byli fakt v pohodě.
Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5734171 S tím státem tolerovaným či řízeným dopingem to není problém jen RF. Hodně se o tom mluvilo. U Norů je to v běžeckém lyžování, ve Velké Británii například s cyklistikou, zvláště dráhovou, v Keni u běžců, atakdále. Také jim bylo vyhrožováno podobným postihem jako se stalo u Rusů. Nevím o tom, že by byla na jejich národních úrovních přijatá nějaká opatření, spíše se to mezinárodně zakamuflovalo.
Frank51482
Nedočetl jsem. Tolik sraček pohromadě se jen tak nevidí.
bomba tym
@Frank51482 To víš.Autor je velký příznivec gender šílenců. Pirát z Děčína. Bude obhajovat babochlapa z Alžíru.Chtěl bych ho vidět, kdyby dostala po hubě ukrajinka. Mimochodem, ta UA vítězka ve skoku do výšky je pěkná holka.