Komentáře

Zpět na článek

Sezemský: Rozmarné pirátské léto. Zadrhnutá digitalizace, omezený alkohol a "sobec" Ferjenčík

7 komentářů

Leonard
Piráti jsou pořád mojí volbou, neboť dodrží co slíbí a napraví co poškodí. Jistě nejsou dokonalí, ale to není NIKDO v politice.
Tomáš Kostelecký
Krasavec inteligentní
Saša Krach
Neustále tato vláda zdůrazňovala tak nějak kolektivní vedení....
A co takhle kolektivní průser.
Asi ne...umělci.😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Přiznat neúspěch umí málokdo a tahle vláda to dojede až do svých smutných konců. Kdyby byly předčasné volby třeba letos byl to totální vládní debakl.Ovšem oni jsou stále suvérenní jako by se nic nedělo.
Leonard
@Richard Šebesta tahle vláda má stále 51% voličů, tak sněte o tom dál, jako o konci EU či NATO soudruzi
Richard Šebesta
Piráti jsou celkově velký omyl a ve sněmovně nemají tam co dělat. I když těch omylů je tam povícero ale Piráti jsou největší. Legalizace drog,kladný přístup k migraci, dále nezkušenost a u některých extravagance jak vypadají to jsou hlavní minely této strany. Jsou složení převážně z mladých lidí. jako by jeli podle komunistického hesla : mládí vpřed. Mládí bývá dravé,jde do všeho po hlavě a má dojem že mu patří svět.Chybí mu ale jedna důležitá věc a to je zkušenost. Tu mají zase ti starší tedy dříve narození. A to je další handicap Pirátů nemají tam takovou osobu. Digitalizace zdá se je nad Bartošovy síly. Eurovolby ukázaly,že už ztrácejí i voliče. Doufám že za rok to potvrdí i volby do sněmovny.
Leonard
@Richard Šebesta a koho volíš ty, ten je pro mě omylem politiky.