Komentáře

Zpět na článek

Sezemský: Rozmarné pirátské léto. Zadrhnutá digitalizace, omezený alkohol a "sobec" Ferjenčík

7 komentářů

Leonard
Piráti jsou pořád mojí volbou, neboť dodrží co slíbí a napraví co poškodí. Jistě nejsou dokonalí, ale to není NIKDO v politice.
Leonard
@Richard Šebesta a koho volíš ty, ten je pro mě omylem politiky.
Leonard
@Richard Šebesta tahle vláda má stále 51% voličů, tak sněte o tom dál, jako o konci EU či NATO soudruzi
Tomáš Kostelecký
Krasavec inteligentní
Richard Šebesta
@Saša Krach Přiznat neúspěch umí málokdo a tahle vláda to dojede až do svých smutných konců. Kdyby byly předčasné volby třeba letos byl to totální vládní debakl.Ovšem oni jsou stále suvérenní jako by se nic nedělo.
Saša Krach
Neustále tato vláda zdůrazňovala tak nějak kolektivní vedení....
A co takhle kolektivní průser.
Asi ne...umělci.😂😂😂😂
Richard Šebesta
Piráti jsou celkově velký omyl a ve sněmovně nemají tam co dělat. I když těch omylů je tam povícero ale Piráti jsou největší. Legalizace drog,kladný přístup k migraci, dále nezkušenost a u některých extravagance jak vypadají to jsou hlavní minely této strany. Jsou složení převážně z mladých lidí. jako by jeli podle komunistického hesla : mládí vpřed. Mládí bývá dravé,jde do všeho po hlavě a má dojem že mu patří svět.Chybí mu ale jedna důležitá věc a to je zkušenost. Tu mají zase ti starší tedy dříve narození. A to je další handicap Pirátů nemají tam takovou osobu. Digitalizace zdá se je nad Bartošovy síly. Eurovolby ukázaly,že už ztrácejí i voliče. Doufám že za rok to potvrdí i volby do sněmovny.