Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Evropa se posunuje vpravo. Paradoxně bodují strany s levicovým programem a láskou k Putinovi

14 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Nastává čas aby slušná většina obyvatel vypráskala pochlebovače Bruselu a podobné dezoláty a navrátila Evropu zpět k tradičním hodnotám a to i v Česku. Možná není třeba čekat až na volby.😎
Bořivoj Zelený
Po té, kam táhnou Evropu levicoví liberální progresivisté, se divím, že se Evropa neposunuje ještě více vpravo.
porucik
Modrá chunta za 33 let prokázala že jsou k ničemu. Bruselsko ukrajinská pavláda je to nejhorší co nás potkalo od roku 1918.
giorgio287
Zelený bolševik Fiala nás za dobu své vlády strašlivě zadluží (přes 1000 miliard), okradl důchodce, dovolil přivandrování půl milionu cizáků, financuje z našich peněz cizí válku, zvedl nám daně a ve jménu zeleného euroboha zajistil, že na nás budou uvaleny další daně (krycí název emisní povolenky) a tím nám vše zdraží a mnozí kvůli němu zkrachují a přijdou o práci. Jako by nestačilo, že způsobil zdražení jídla o 50% a inflací nás okradl o 1/3 úspor.

Ovšem vsadím se, že místo na popravišti opět skončí v parlamentu. Národ, který si zvolí na Hrad rudého rozvědčíka rozum nemá. Škoda.

Svobodní a Trikolora většinu v parlamentu mít nebudou, takže ten levičácký svinčík nebude mít kdo uklízet. Pro naši zemi názor autora neplatí.
Avatar - Tomáš B
Tomáš B
Jsem bily heterosexualni nerozvedeny bily muz, ktery zije se svou zenou, detmi, psem a kockou ve vlastnim RD, zamestnava 50 lidi a odvadi nemale dane. Jsem pro trzni ekonomiku, odmitam ekonomiku dotacni a socialistickou politiku soucasne vlady - kvuli tomu jsem ji prece nevolil! Nesnasim rusky imperialismus a drzim palce Ukrajine, nicmene mi leze na nervy, ze si uz pripadam vic jak nekde v Mukacevu nez v Praze. Odmitam gryndylovske fantasmagorie, podle kterych zchudnutim v EU ochladime planetu. Znam jenom dve pohlavi a jsem proti przneni jazyka ve smyslu, ze manzelstvim muze byt i vztah Bolka s Lolkem. Stejne tak povazuju za axiom, ze rodina coby zakladni spolecenska jednotka je tvorena manzelstvim muze a zeny, ve kterem s laskou plodi a vychovavaji deti. A nemuzu si pomoct, ale moje zajmy nehodla hajit ani prosazovat zadna ze stredopravych stran. Ty totiz zlevicovely a zezelenaly. Tak nevim, pane Sokole, ale asi je ze me na stara kolena nebezpecny pravicovy radikal. 🤷🏻‍♂️
giorgio287
@Tomáš B
Tak bacha, aby na Vás zastupující říšský protektor Reinhard Fiala neposlas šéfa gestapa Rakušana a neposlal do koncentráku. Od té doby, co je pravda "dezinformace" by Vás mohl v mučírně vyslýchat šílený cenzor Foltýn.

P.S. byl bych rád, kdyby byl výše uvedený text jen nadsázka...
martin simunek
Petr Sokol to v podstatě říká i v článku, přestože jsou tyto protestní strany nazývány krajní pravicí, jejich programy jsou ve většině případů krajně levicově nacionalistické. A v případě rakouské FPO, tedy Svobodných, je už jejich velká přítulnost k putinovu rusku naprostým protikladem jejich názvu, protože svoboda je to poslední, co bychom v současném rusku mohli hledat!
Richard Šebesta
Redaktor Sokol jak je u něho zvykem obchází záměrně hlavní problém EU. Ten není rusko-ukrajinská válka jak by progresívci a taky pán Skol chtěl, nýbrž neřešená migrace,která se skoro každý den ukazuje jako problém který bobtná. Koneckonců 36 % naších voličů u eurovoleb to jasně ukázalo . Dodám ještě greendeal a je to jasné. Válka na Ukrajině jistě skončí dříve ale migrační problém plus greendeal a další tu budou mnohem mnohem déle. Za rok to jistě potvrdí i volby u nás.
King I
@Richard Šebesta Toto je Reflex. Mohl bys přestat s těmi tvými jednoduchými, rádoby analýzami a stavět se nad chytré lidi? Reflex čtou inteligentní lidé, Ty ses tu vyskytl omylem. Obtěžuješ nás. Poslední varování.
jerryx
@King I Tak to mi tedy vysvětlete, za pana Stoniše jsem Reflex kupoval a četl, za pana Bartkovského ne. Reflex se změnil, já ne. Byl jsem tedy podle Vás dřív inteligentní a teď už nejsem, nebo jsem se měl přizpůsobit znormalizovanému Reflexu a říct si jako pan prezident :,,Ta ideologie tady prostě je" a stát se z centristy progresivistou ?
giorgio287
@King I
Euro gestapák se odkopal.
...a koncentráky a plynové komory taky budou, soudruhu?!?
King I
@giorgio287 Právo mísit se mezi inteligenci ti skončilo převratem. Jdi.
martin simunek
@Richard Šebesta
Pro naše voliče je důležitá migrace? Odkud k nám kdo migruje, aniž by chtěl pracovat? V našich končinách je to pouze účelové strašení jednodušších lidí.
A konflikt na Ukrajině, respektive jeho výsledek, je pro Evropu, zejména střední a východní, naprosto zásadní. Kdo toto nechápe, je, bez prominutí, hlupák.
jerryx
@martin simunek To je hodně zjednodušené. Pokud migrace ohrožuje Západ , ohrožuje i nás. Ano, bojím se Ruska, ale migrace a arogantních hlupáků v Bruselu se bojím víc. Já už to dožiju, ale jde mi o své děti a ty, co přijdou po mě.