Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Konečná zabrušovala do ukrajinských vojáků a esesmanů. Kvičení liberálů podle Turka

81 komentářů

bella.
Smazali jste mi 2 příspěvky na základě udání některého z diskutujících.Moc mě zajímá co v nich bylo, nevím jestli ten rozbor hmyzu, kdy pro političku Mirku Němcovoui jsme proruský švábi a analogicky tomu lze argumentovat, že ona je proukrajinská štěnice.Není hmyz jako hmyz, aby bylo jasno.
Inu, na Národní třídě navíc Rakušan sdělil, že co bychom ještě chtěli, dyť máme demokracii a klidně můžeme nadávat va vládu a nic se nestane.
Fakt kvalifikovaný výklad demokracie od pana učitele Rakušana.Otázka je, smíme nadávat dle zkušeností na Ukrajinu?
Ano, nebo ne!Sem s tím!
....­....­....­....­....­....­....­....­.....
Leonard
Soudružko Konečná, nejsme idioti, víme že válka neskončí dokud Putin bude u moci, otázkou je, pokud Rusko chce Putina u moci a utrácet další biliony rublů na válku, kterou nemůže nikdy vyhrát. Myslíte si, že tam žije na to dost idiotů?
Leonard
Teď zase kvílí lidi jako Turek.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Kvičení proukrajinských dezolátů ukazuje skutečnou hloubku jejich vrozené malosti a snaze za každou cenu se v úklonu zalíbit "vrchnosti" v Bruselu. 😉
Ladislav Soukup
@RASPUTIN Kvičení rašistických dezolátních trolů s VŠŽ ukazuje skutečnou hloubku jejich tuposti a slizké amorálnosti ve snaze za každou cenu se v úklonu zalíbit jejich velícím důstojníkům v Petrohradu a pomatenému führerovi v Kremlu.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ladislav Soukup ..... Ferdo a co takhle zkusit něco svého a neopisovat. Ono to jde, zkus zapojit svoji hlavu, to je ta koule na tvém těle......tam ne, nahoře.🙄
Leonard
@RASPUTIN Válku nemůžeš vyhrát pátá kolono!
Ladislav Soukup
@RASPUTIN Ty tvé blbosti a laciné převracení významu termínu dezolát jsem už taky viděl stokrát, takže z kopírování bych tě mohl obvinit stejně tak. Ve tvém případě opravdu není potřeba vymýšlet něco nového, králi rašistických dezolátních trolů.
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Leonard
@bella. Čus bello, nejsem idioti a tvoje snažení je marné. Válku nevyhraje Putin, ale jen Rusko bez Putina
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
KSČM je naše záchrana z bezedné žumpy demokracie, kde není místo pro slušné lidi.😎
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Kateřina na hrad 👍👍👍...
Babiš na hrad....
Faltýnek na hrad....
Alenka na hrad.....
Havlíček na hrad....
Rasputin na.hrad.....
A nebude to málo Antone Pavloviči?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček.....Tak přidám, Nyklíček na hrad......
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Čekal jsem více....
Ten tvůj Rasputin v Rusku zase čekal méně a jak teď valí bulvy u Kursku.
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Leonard
@RASPUTIN Rasputin a bella skončí na hradě zvaném Mírov.
Martin Kopecký
A kdo je, prosím, pan Lebduska?
Neznám....
A srovnávat vstup nacistů a zabrání Sudet se vstupem Rusů na Ukrajinu optikou americkobruselskou se jeví jako nikoli objektivní nýbrž podujate.
Samozřejmě pokud někomu nevadí pochody v pobaltských státech a na Ukrajině zřejmě neonacistů a jejich soukmenovců pod symboly, které jsou třeba v Německu nepřijatelné .
A že ve válce se zabíjí ví asi všichni, stačí se podívat na blízký východ.
Naší vládě stačí pohled někam jinam....
Tonda Novak
@Martin Kopecký chápu to dobře tak, že nějaké pochody neonácků mají podle vás ospravedlnit válku? Statisíce zabitých kvůli takové banalitě? Možná jste zapomněl na ochranu nějaké skupiny obyvatel...oh Wait, vždyť stejně se postupovalo i v Sudetech.
Zdenek Illichmann
@Tonda Novak
Ano, v Československu to v roce 1938 začalo protidemokratickým pučem podporovaným z ciziny. Antifašisté ustupovali, snažili se o dohodu, ale v roce 1939 už neměli kam ustupovat, tak vyhlásili válku a vpadli do Německa.
Michal Bednárek
Nevím, proč se komunistickému odpadu jménem Konečná dává vůbec nějaký prostor. Místo Bruselu nechť si jde sednout do Kremlu a neopruzuje svými bolševickými názory. A pro kritiky - v demokracii nemají názory zločinecké strany, čímž KSČ je, co dělat.
Miroslav Sirka
Lebduška je propagandisticky analitik bez bez jakékoli soudnosti,takže jeho komentáre jsou bezvýznamné pro každého,kdo má byť jen malý přehled v této tematice.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Konečná má pravdu a trapácká výmluva, že v praporu Azov jsou "essesáci" v menšině nic nemění na zločinech tohoto vojenského praporu na rusky mluvících civilistech. Právě tyto zločiny byly jedním z důvodů, proč Ruská vojska na jejich ochranu musela vstoupit na území dnes již fakticky bývalé Ukrajiny.
Uživatel_5236112
@RASPUTIN
Takže podle stejné logiky bylo správné a nutné, že německá vojska vstoupila do ČSR v r. 1938-1939 na ochranu německého obyvatelstva na území samostatného státu, aby násilím udělala pořádek podle svých plánů. Historie už nikdy nesmaže z rusáků jejich bestialitu a barbarství a fakt, že válku započalo Rusko vpádem na Ukrajinu v přesvědčení, že UA padne během 3 dnů a rusáci tam ustaví proruskou vládu. Odpor Ukrajinců trvá už třetím rokem a Putin, starý KáKéBák, odhalil v plné nahotě fungování a záměry svého stalinistického režimu. Wagnerovci ve službách cara Putina se proslavili mnohem víc, než Azov. Taky nelze zapomenout, že dosud nebyl souzen a potrestán režim J.V. Stalina, který má na svědomí veškeré zločiny nejen na obyvatelstvu SSSR, ale i mimo tento stát. Vy asi nečtete po pádu SSSR nově odhalené dokumenty a zločinech bolševiků. Ale jistě víte, jak skončil Rasputin.
Miroslav Sirka
@UJsi na stejne úrovni jako pan propagandista Lebduš­ka,gra­tulu­jiži­vatel­_52361­12
Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5236112 Dokumenty o amerických zvěrstvech stále podléhají utajení. vadí vám, že se nezachovali jako američané?
Leonard
@našinec Nepodléhají, na rozdíl od zločinů SSSR
Zdenek Illichmann
@Uživatel_5236112
Podle této analogie odpovídají majdančíci henleinovcům, Janukovyč Benešovi, USA třetí říši a Putin Chamberlainovi.
Georg Waldman
@Uživatel_5236112 Možná by bylo na místě provokatéra RASPUTINA naprosto ignorovat, naše komentáře přímo oblažují jeho zk*rvenou duši. Čím více negativně reagujeme na jeho komentáře, tím větší má radost.
Tomáš Kostelecký
Je to zamindrákovanej ouchyl. Už by si, konečně, potřeboval vrznout. Gusta Fučíková ani Těreškovová už ho nerajcujou, takže je bez masturbační předlohy.@Georg Waldman
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5236112 ...Ferdo součástí Stalinova SSSR byla i Ukrajina a páchala stejné zločiny, které připisuješ Rusku. Navíc na rozkaz Ukrajince Brežněva obsadila vojska varšavské smlouvy v srpnu 1968 Československo a světe div se, jako první a většinově přijeli na tancích a pod praporem SSSR ukrajinští vojáci.😶
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Proto musela vstoupit na ruské území před pár dny ukrajinská vojska....
Tomáš Kostelecký
Jako by tu kvičela nacistická prasnice. Co jsme to za blby když strpíme, aby tu po tom , co tu komouši předvedli, po 41ti jejich hrůzovlády nechali vyřvávat bolševickou hysterku ? Jako bychom tu po skončení Protektorátu B u. M , po roce 1945, nechali vyřvávat nacistické gaunery. Jejich třídní boj je horší než rasismus.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Tomáš Kostelecký .. Nebo si zvolit za prezidenta bývalého kariérního komunistu😀
Nommonik
@RASPUTIN Myslíš Zemana? Teď mě pouč... Máš nahráno. 🤣🤣🤣 Tys byl jistě pro opakovaně soudně potvrzeného agenta STB, který jistě lépe ladí s tvým charakterem...
Avatar - epr3
epr3
@Nommonik Nedělej se zbytečně blbější, než doopravdy jseš. Fakt nevím, co je lepší/horší než agent STB nebo bolševický rozvědčík - oba komunisté vstoupivší evidentně ze zištných a kariérních důvodů. Navíc v případě toho druhého je to korunováno politruckou minulostí jeho ženy.
Michal Bednárek
@RASPUTIN
A nebo měli soudně uznaného STBáka za premiéra.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Nevyhrál jeden komanč, tak vyhrál druhý.
Vítěz byl lepší a tak vyhrál.
I tak to bylo famózní babišovo vítězství, již čtvrté v řadě.
Páté ho čeká na podzim, kde také famózně vyhraje a šesté za rok.
Ať žije Andy, užijeme s ním trochu srandy.
giorgio287
Nacisti z banderovského Azovu z nejzkorumpovanější země na světě jsou náš vzor? Jak koho. Můj ani omylem. Nejsem fialový vlastizrádce a bezmozek!

Heil fiala
King I
@giorgio287 Zabíjejí Rusy, jsou náš vzor. Chrání ti p***l, budeš jim líbat nohy a dělat snídaně. Jestli ne, zastřelí tě.
giorgio287
@King I
Ti tvoji náckové z ukrajiny nás chrání asi jako Adolf Hitler, moulo!
Tomáš Kostelecký
Podle mě jsi blb k pohledání a to hodnocení tvého bezmozku nech na jiných.@giorgio287
giorgio287
@Tomáš Kostelecký
Ale soudruhu, prskáš, uražíš, argumentovat nejsi schopen. Raději si hoď mašli - tvuj život fialového bezmozka je bezcenný. A když se skončíš, uděláš navíc Gretě radost - nebudeš vydechovat smrtelně jedovatý CO2 🤣
Michal Bednárek
@giorgio287 Tak hlavně, že ty jsi myslitel. Podle vyjadřování bych tě tipoval na spodních 10 000.
Avatar - epr3
epr3
Jestliže jsou už původní náckové z Azova vystříleni, tak kde jsou bolševici z KSČ z roku 1989, kterým v té době táhlo na sedmdesátku nebo ještě víc?
Saša Krach
Konečná, velmi chytrá dáma co dovede hlupáky vyprovokovat k nepříčetnosti a ti zoufalci pak na misto argumentace sklouznou k osobním útokům...A čím větší hlupák tím více urážek.
Pokud by tato dáma při vstupu do politiky si vybrala jinou stranu,,Třeba Topku, 😝 či ODS nebo jinou vládní stranu,,,,Možná dnes by byla předsedkyní parlamentu a Babiš jen závist.....😝
No nevybrala ..a zvolila tu těší práci. Zatím se jí daří..A pro idioty...nejsem její volič....
Jen mám rád chytré a pracovité..
A škodí této republice méně než...😝😂🥵😂😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Nevím jak to bude z chytrosti paní Konečné, nikdy jsem ji neslyšel, ale třeba chytrá bude, ale s tou pracovitostí bych asi polemizovat, jelikož ona nikdy nepracovala. Nikdy.
Jen strana a slova, pak strana a zase slova a to mi připadá na podporu státu poměrně málo.
To i ten ulhaný Babiš někdy pracoval.....
Avatar - našinec
našinec
Ukrajinští esesmani jsou dle Bendové napravitelní, zatímco čeští komunisté nikoliv. Dobře má Bendová vymeteno v hlavě.
Jiří Špaček
Náhodou to Kateřina dělá dobře. Je chytrá, oblíbená a získává stále větší podporu. Nikdo nechce vybudování komunismu, ale sociálně spravedlivé společnosti bez darebáků u moci u nás, v EU a bez NATO. Přestat rozvracení republiky, ekonomiky, průmyslu, zemědělství atd. Všechny viníky naší situace vést k zodpovědnosti...!
Richard Šebesta
@Jiří Špaček Jasně stalinistka která lže kudy chodí. Souhlasí se srpnem 68 to je ta pravá pro dnešní dobu. Chlape obuďte se. Její otec byl velký soudruh za totáče a ona byla vychovaná ve lži celý život !
Saša Krach
@Richard Šebesta Jako ty...nejste z jednoho vrhu.😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Když ti nevadí (Ne)Konečná lhářka se svou minulosti je to tvoje věc. Pro mne je nepřijatelná jako Bureš i tato demoliční vláda. Asi tak.
Markus Wassertrüber
@Richard Šebesta No, ale aspoň se netlačí na Hrad. Tam je jeden kovanější.
Jaroslav Herman
Pane Jiří musím s vámi souhlasit. Napsal jste to úplně přesně.
Richard Šebesta
@Jaroslav Herman Herr Herman ztrapňujete se vy. Já píšu fakta, vy plané kecy které nemáte nijak podložené. Nevím čím se ztrapňuji,když píšu pravdu. Pokud na to máte vyvraťte mi to !
Pavel Nyklíček
@Jiří Špaček
Konečná v české politice nemá vliv v podstatě na nic.
Sedí v Bruselu a je na to sama.
Nepředpokládám, že by jeden nemajetný vzdálený člověk dokázal přesvědčit davy.
Být bohatá, vlastnit média, mít velké portfolio členské základny postavené na mladé generaci, vystupovat v českém parlamentu a mít v krajských zastupitelstvech své lidi, tak snad, ale to nikde nevidím.
kosmos kosmos
Jo jsou to už jiné sví.ě...
Richard Šebesta
Když vidím tu odpornou a falešnou a vysmátou tvář té komunistické fúrie je mi na zvracení. Faleš Konečné je snad horší než faleš současné vlády ! Zajímám se o politiku dlouhodobě proto vím co mluvím. V polistopadové ksč byl snad jediný opravdu reformovaný komunista Jiří Dolejš . Měl rozumné názory na současnost i na minulost. Jaká to náhoda že se on nikdy v té jejich partaji nepropracoval výše ? Proč asi ? Stalinisté typu Grebeníčka,Filipa i Konečné ho nikdy neuznávali. Důkaz NUMERO EINS je to že ho Konečná už dávno vyloučila z ksčm po prohraných volbách. Otázka opět na tělo proč jeho a ne třeba STALINISTU Skálu ? Naopak Konečná co by STALINISTKA do morku kosti si do presidentské kampaně v roce 2023 vybrala právě Skálu. Kdo to je Skála ? STALINISTA který tvrdí,že okupace v roce 1968 byla ok. V Katynu vraždili Němci nikoli NKVD a další komunistické lži. Když si ho Konečná vybrala za kandidáta na hrad znala dobře jeho názory tedy s nimi nepochybně i souhlasí. Proč si nevybrala právě Dolejše a Skálu nevyhodila místo Dolejše ? Myslím že v tomto případě není co řešit. Pokud tedy komouši náhodou za rok uspějí je to zásluha jednoznačně současné vlády,která jim svou politikou nahrává na smeč.
lug70
@Richard Šebesta Dolejš taky nebyl žádný svatoušek. Někdy v roce 2009, jako poslanec byl příchycen na korupci provokatérem, který se vydával za podnikatele v hazardu, viz aféra "Milion za zákon".
Richard Šebesta
@lug70 Nesmysl. Nic mu nebylo prokázáno. A nebyl trestně stihán.Na rozdíl od Bureše a dalších, že jo ?
lug70
@Richard Šebesta byl ale ochoten podpořit sporný loterijní zákon, tedy něco za něco. To, že mu to nebylo prokázáno je jedna věc, v našem "právním státě" už naprosto běžná. Kolik už bylo takových afér elegantně zameteno, že? Druhá věc je, že to smítko na něm už zůstalo.
Jaroslav Herman
@Richard Šebesta Šebesto pouze se strapňujete a ukazujete vaše IQ.
lug70
Mávnutím kouzelného mainstreamového proutku jsou z tvrdých bandernacistů hodní sluníčkoví chlapečci. K smíchu. Kdo si myslí, že tvrdé ideologické jádro nacistického Azova i dalších podobných bojůvek se jen tak změnilo, tak je velmi naivní. Že to říkají v médiích nějací placení "experti" nebo naši politici, s tím se můžete tak akorát vyfotit. Nacistická i jiné zločinecké ideologie a jejich příznivci stojí a padají s režimem a ten se na Ukrajině zatím nezměnil.
Richard Šebesta
@lug70 Jako mávnutím kouzelného proutku se ze stalinistky Konečné stala levicová a seriózní politička ? To není k smíchu ale k pláči.
lug70
@Richard Šebesta Já ale nepsal o Konečné.
Richard Šebesta
@lug70 Já to vím. Psal jsem to jako přirovnání o mávnuti kouzelného proutku.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Typickým voličem KSČM, PRO, SPD nebo Motoristů je naštvaný blbec. Je iluzorní předpokládat, že tito voliči nějak prozřou, když odhalíme stupiditu jejich Krysařů. Maximálně přejdou k jinému Krysaři s lepší píšťalou. Ideální je, když se tito hlupáci naředí, což se momentálně děje. Peklo nastane, až se jednou spojí...)))) Demokracie naráží na své limity a je třeba se zamyslet nad výkonem volebního práva.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 A největší sranda je když debil hodnotí debila. Nebo se pustí do sebe....😂😂😂
Uživatel_5494496
@Uživatel_5734171 Brilantní analýza. Takže vláda dělá všechno dobře, občané mají právo na korigované informace a inteligenti volí strany 5K, všichni jsou blbci, jenom já jsem letadlo. Opravdu nevidíš ty průšvihy vlády, naposled pirátskou digitalizaci, které vedou k tomu, že lidé volí proti této vládě, ty inteligentní demokratický voliči?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Uživatel_5494496
nejhorší je tohle selektivní čtení. Kde v mém příspěvku vidíš, že bych psal o tom, že vláda dělá všechno dobře?!?!?!? Kdo tu čte mé příspěvky tak ví, že jsem v mnohém k vládě značně kritický. Nicméně opravdu nevidím jako řešení to, co dělá Konečná, Rajchl nebo Okamura. O kuním ksichtovi ani nemluvě...
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Kritický.....ty k vládě.😂😂🚀🚀 A ještě prolhaný..
To ta Konečná je proti tobě ,,,genius
Radek Kocvelda
@Uživatel_5734171 kde se takový houpací vyskytují?
Mr MRD
@Uživatel_5734171- tomuhle se říká demokracie! Což fanatici z bubliny, kde přesvědčení přesvědčují presvedcene, nikdy nepochopí.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Budu ti oponovat. Konečná je pro mne nejhorší zlo ale Rajchl nebo motoristé to je jiná káva. Nemají cejch vlastizrádců jako ona. Pokud by se ale někdo z nich spojil s Konečnou je pro mne nevolitelný. Asi tak.
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Nejvíc pitomečků slyší na fialovou píšťaličku.
Radek Kocvelda
Sláma u kravina!
Uživatel_5236112
@Radek Kocvelda
Váš příspěvek svědčí o "vysoké" úrovni Vašeho duševního rozhledu, vzdělání i informovanosti. Něco jako Pepek Vyskoč.
Frank51482
Tak nějaký Lebduška ví, jaké mají myšlení šmejdi z pluku Azov. Kde se tito análytici stále berou a kdo je financuje?
Pavel Maleček
Bendová Bendová, copak už ani ty, a s tebou celá reflexí redakce nechápe, že právě takovéto mediální výstupy jen další voliče Konečné nahánějí. A proto také dělá co dělá.
To čeho se nejvíc bojí je mediální ticho. A vy jí na její špek tímto skáčete. Nejspíš důkaz vašeho neomarx-progres čím dál většího hloupnutí.
Uživatel_5236112
@Pavel Maleček
Mne také znepokojuje, že představitelka zločinecké organizace dostává poslední dobou takový prostor a navíc i s fotografiemi. Brrrr!
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5236112 Dokázal by jsi dát datum, kdy KSČ na našem území provedla poslední zločin? Tím netvrdím, že by je nedělala, ale největší svinstva se udála v padesátých a první polovině šedesátých let. Ti komouští šmejdi, kteří je vykonávali jsou už bezpečně mrtví. Konečná zažila minulý režim maximálně jako mimino. Zločiny dnes páchá někdo úplně jiný, komunisté ani nemohou, protože od převratu jsou mimo vliv na naši politiku, a i kdyby chtěli, nic by jim neprošlo, protože už nemají politické krytí. Chtělo by to revidovat naučené fráze a začít alespoň trochu myslet.
PEtr Tobes
@epr3 komunisticky rezim byl zlocinny az do samotneho jeho konce, coz je naprosto nepochybny fakt, pramenu a dokumentu jsou spousty. posledni obet, kterou ten rezim zabil, byl Pavel Wonka v dubnu 1988. nicmene zlociny pachal az do samotneho konce, prestoze brutalite rezimu postupne polevovala, politicti vezni tu ale byli az do samotneho konce, stejne jako perzekuce odpurcu v zamestnani, sikana od StB atd, donaseni od konfidentu...to bezelo az do sameho konce, takze kecy o tom, jak to bylo uz v 80 letech vlastne celkem v pohode jsou jen bolsevicke lzi nebo lzi tech, kterym ten rezim vyhovoval, hranice byly zadratovane taky az do konce takze tak..proste hnus