Komentáře

Zpět na článek

Steigerwald: Moderní doba přeje hulvátům. Internet zklamal, podobně jak komunisti

25 komentářů

Luděk Ludvík
Seigerwald by se měl spíš snažit vrátit alespoň malinkou čast z toho, co ze záložny vytuneloval jeho tchán Salzman. Jako ředitel za nic nemohl, prý když se schvalovaly špatné úvěry,tak nebyl v práci. Z toho, co mu zůstalo za nehty, jistě obšťastnil dceru a zetě.
jerryx
Tak to bych podepsal. Zatímco Havel měl na komunikaci Špačka, Fiala má Pavla Novotného a plukovníka Foltýna.
Leonard
Není nikdo v ČR kdo by dělal cenzuru, není nikdo v ČR kdo chrání morálku.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jednotná komunistická Čína, nový hospodářský a vojenský lídr světa, se nejvíce přiblížila skutečnému modernímu komunizmu a ukazuje, že tudy cesta vede.😎
Leonard
@RASPUTIN Všichni jsme si rovni ale prasata jsou si rovnější!
Avatar - epr3
epr3
Štajgrvald si nejspíš nevšiml, že komunisti jsou už 35 let pryč, ale dotování všeho, co má jméno zbytnělo na mnohonásobek toho, co dotovali komunisti. Až tato skutečnost pisálkům Reflexu dojde, budou si, při zjištění, jaké hovadiny píší, muset asi hodit mašli.
Paul Alerton
@epr3
Ano, pan Steigerwald v době kdy studoval v Poděbradech, tak spolupracoval i s komunistickým ČSM a dnes dští oheň a síru pekelnou. Ušlo mu, že jsou komančové pryč a ten zbytek s novými tvářemi se chová překvapivě lépe než kterákoliv jiná partaj. Přesto je nevolím.
Stanislav Šilhan
Jeden z největších hulvatů je bezpochyby Kalousek
Richard Šebesta
@Stanislav Šilhan Omyl. Agent Stb Bureš a alkoholik Zeman ho vysoce trumfují. Tím ale nepopírám že i on se někdy choval nepřístojně. Do toho kvarteta patří jistě i Topolánek.
jerryx
@Richard Šebesta Kalousek je přeceňovaný, smysl pro humor má ,ale je to eurohujer. Topol měl i nějakou vizi, nějak se už nepřipomíná, že proti němu proběhl progresivistický puč.
Spytar
poslyště súdruch mynystr Štejvegelt:
a kto je hentaký "Vedle Mynystra Nevyučený Zedník"? ??
Saša Krach
Běžte s tou mravnosti do Paďous.
A vezměte smeták a metat chodník .....😂😂😂😂
Saša Krach
Vše se dá zneužit...A dělají to i rádoby novináři...A je možné že je to jen odplata členky strany které fandí novinář....Takové to...udělala si ze mně blbku na internetu,,,a ke všemu lidé projevují souhlas..vrátím ti to v sérii článků...A do debaty s tebou nepůjdu.A jak by bylo jednoduché si to vyříkat s očí do očí....Ať volič vidí...😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
Asi tak.
Se Zemanem přišlo hulvátstvi.
Jeho pokrevni syn Babiš nesl toto břímě dál a ještě to vylepšil, bo už tak inteligentní jako ten na fofrkáře nebyl.
No a jak šel čas a lid český hloupnul po vakcinách, naočkoval tento starý kmet Babiš všem další vakcínu a ta byla svým složením nastavena pro ochranu hloupých a je patrné, že zabrala a hloupých tu zůstalo opravdu hodně.
Sám Babiš těmto svým čehůňům vysvětlil v přímém přenosu televize, že jen on zachránil za covidu tisice mrtvých a naočkovani poddaní tleskali ručičkami.
Musíme počkat. Biologická zbraň zvaná stáří u Babiše už úřaduje.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček Ono je to jinak. Pokrevní bratr Zemana je Klaus. Tihle dva si na začátku rozparcelovali zemi. Zeman se pak pokusil Klause porazit do té doby nevídaným hulvátstvím a buranstvím (spálená země, vázání stranických legitimací do kůží členů ODS atd.). Protože to mělo úspěch, začali to používat pak skoro všichni. Včetně Pirátů a jejich vězeňského autobusu Pusťte nás na ně. Bureš je jiný level. Ten celou svoji politickou kariéru postavil na bázi organizovaného zločinu se vším všudy, co k tomu patří. Včetně shánění kompromitujících informací, včetně vydírání a uplácení. A především včetně ovládnutí informací, to je novinka. První, co Bureš udělal bylo, že koupil nejčtenější noviny a nejposlouchanější rádio. A jakmile se dostal k lizu, začal ovládat instituce. Typicky třeba antimonopolní úřad nebo inspekci životního prostředí. A obávám se, že i státní zastupitelství a některé vyšetřovatele. To je ten jiný level...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlas ale Zeman byl větší zločinec. Celá soc.dem. byla mafiánská strana a Zeman spolu se Šloufem mafiáni prví kategorie. Bureš učenlivý žák ale pravda něco už uměl od Stb.
Paul Alerton
@Uživatel_5734171
Proč vždy, když začne Vás příspěvek pravdou, tak přeskočíte na fialové ptákoviny? Jako byste ani nežil v ČR.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Internet je dobrý sluha, ale zlý pán, řekla by teta Kateřina, pokud by toto poskakující mudrosloví národa slovanského žilo dnes...
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeníku, skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti, Musíme se však k němu dostat přes žumpu demokracie, ve které není místo pro slušné lidi.😉
Richard Šebesta
@RASPUTIN Ty jsi dobrý magor. Komunisté a slušní lidé ! Jako for to beru.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Nech ho. On prostě na to nemá....
Až mu příští rok Babiš zkolabuje u posledních jeho voleb, tak se mu zhroutí svět....
MaxBernard
@RASPUTIN To jo. To vono jo... A proto země, které se směrem ke komunismu vydaly, prosperují a vůbec se mají tak nějak nejlíp. Severní Korea, Čína, Kuba, Sovětský svaz... Ve srovnání s demokratickými zeměmi - samí šťastní lidé!
Voni jsou hlava, pane vachmajstr!
Pavel Nyklíček
@MaxBernard
👌👌👌
Gruber Josef
@RASPUTIN No ale kdeže se pak ti "slušní lidé" najednou vezmou?...
Pavel Nyklíček
@Gruber Josef
No přece Rasputin bude ten slušný.....škoda, že bude sám