Prostor X

Zpět na článek

Topolánek: Orbán jede totální populismus. Rozpad EU už začal, světlo na konci tunelu nevidím

30 komentářů

Uživatel_5555510
Chudák Dalík, odbručel to za něj...
Uživatel_5555510
Jéžiši, Topol! Kde má pyj?
porucik
Zločinecká organizace odss zodpovědná za ekonomicky a morální marasmus, jehož vrcholný představitel falešný topol je, bude jednou souzena, tak to v Česku chodí.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Populistické jsou řeči prounijních přizdisráčů, u kterých pravdivé hodnocení
situace ve vedení EU ze strany Orbána vzbuzuje obavy, že budou hnáni k odpovědnosti za tento stav který způsobili.😎
Pavel Vlček
Zkušený Naturista Tupolánek Jestřáb ODS Tunelář popisuje, jak je Císař Bruselský Evropský Nahý, vlastně Císařovna Uršula Lejnovka má Krásné Nové FKK Šaty z Valalty a z Koversady !!!
blada
Aaaa persona Topolánek promluvil , my ti na to Toskánsko nezapomeneme ... Neboj a mluv za sebe ...
Markus Wassertrüber
Ach, tenhle ještě...
Pokud někdo četl Orbánův projev, který nám naše nestranná média zapomněla přeložit, zjistil by, že populismu je tam pohříchu málo, zato solidní analýza současné situace v EU a nejen v ní. A vůbec nic štvavého a anti - EU. Ale to se k pěstěné anti - Orbán hysterii nehodí. Kdo četl, třeba jiném jazyce, ten to ví, kdo ne, tomu zbyde ČT a spol.
Jan Nowak
Rozpad nebude, v nejhorším zůstanou ty jádrové země plus Skandinávie. Východ a Balkán holt bude pryč.
Pepa Zahrádka
Orbán by se měl sebrat a odejít z EU, podle jeho rétoriky je sponzorem EU a odchodem vydělá. Nebo ne? Britové již zažívají svoje chvilky blahobytu bez EU....
Richard Šebesta
@Pepa Zahrádka Zato my zažíváme chvilky ráje s EU. Až na to že se to mnohým z nás zajídá. Je to podobné jako za totáče. Tehdy nás komouši přesvědčovali že náš systém je nej na světě a mnohým z nás se to nezdálo . Nyní je to stejné, Brusel a mnozí naší politici tvrdí že EU je to nej pro nás ale mnohým z nás se to nějak nezdá.Jak dopadli komouši víme že by je EU následovala ? Možné to je.
Pavel Vlček
@Pepa Zahrádka
Na řadě je islamizovaný Albion = UK = GB a Sladká islamizovaná Francie !!! Multi-Kulti Progresivismus-Liberalismus postupně plíživě přechází do Občanské Války, přesně podle Coudenhove-Kallergiho Plánu a Děsivého Proroctví Baby Vangy Jagy Gazy !!! -E.U.istán a E.U. Titanic to tak chce !!! Je to Škodolibý Zločinecký Progresivně-Liberalní NeoMarxistický Zelený LGBTQIA Gender Plán AutoDestrukce Evropy = Great Reset a Green Deal !!! Gaia Terra s Námi !!!
Pepa Zahrádka
@Pavel Vlček Chaos konspiračních teorií, nebo spíše je jejich názvů, chaos v používání velkých písmen, interpunkce a vykřičníků jen dokládá jak jste pod vlivem těch, kteří Vás zneužívají. Vysvětlíte nám co to je třeba Coudenhove-Kallergiho Plánu a Děsivého Proroctví Baby Vangy Jagy Gazy !!!
Frank51482
Divím se, že dutému Topolovi někdo dává prostor k jeho slintům. Pamatujeme si pamatujeme vlajkonoši.
Luboš Hanus
@Frank51482 Tak sis ulevil, anonymní hrdino? Sám seš blbej jak auto bláta, tak tu nepiš nic vo dutý hlavě, lopato.
Pavel Nyklíček
Orban je pokrevni bratr Babiše a bude zajímavé až Babiše Orbán požádá i naplnění Benešových dekretů....👌
Babiš slovák, co prodá i vlastní dítě, povolí a poplácaji se po zádech.
Těšíte se čehůni moji milí?
Stačí mu dát hlas...To dáte a pak se majetku vzdáte 🤣
Avatar - našinec
našinec
Dle mého se Orbán chová pragmaticky. Co mu vlastně naše vláda vyčítá? To, že se baví nejen s Ukrajinci, ale i s Rusy. Takováto výtka je podivná. A tím, že z Orbána se dělá proruský element, tak ho vlastně EU tlačí ještě k většímu spojení s RF. Čím větší tlak na Maďarsko od EU, tím větší spolupráce HU a RU. Zvláště poté, co se Maďarsku blokují peníze, aby se mohly posílat na UA a poté jak se chovají EU s UA ohledně ropy. Samotné členství Maďarska v EU je pro HU již zbytné, ale využívá toho v mezinárodní politice.
Pavel Nyklíček
@našinec
Přiznám se, že názor o umyslnám blokování financí Maďarsku a následně posílání těchto finančních zdrojů na UA slyším poprvé.....
Ani se nemusím ptát odkud jsi to vycucal, ale pokud patříš na stranu Orbána, tak to chápu.
No a kdo jede Orbán, jede Babiše a Fico.
Pak to také chápu, ale co mě nedá spát je, že Maďarsko bez podpory EU musí zákonitě při svém špatném rozpočtu a současné obrovské investici do Ruska díky stavbě jaderné elektrárny bude muset přijmout pomoc Ruska.
Rusko ale nemá a nebude mít na zbyt (jak řiká Babiš bude hůř..) a tak lid maďarský začne bleblat a Maďaři majístále v podvědomí krvavý rok 56, kdy je rusáci přepadli, takže Magyar jako nastupující vůdce může lehce Orbána vyměnit.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Když víš všechno tak dobře dej se k jasnovidcům.
Třeba mi sděl kdo vyhraje volby u nás za rok ? Nebo kdy skončí tato válka ?
Richard Šebesta
Moc by mne zajímalo co by Topolánek řekl,kdyby se Orbánovi podařilo přispět k ukončení války svým úsilím, byť jen částečně ? Byl by i pak populista ? Co myslíš Topole. ? Polož si otázku kam jsi to dotáhl ty sám ? Tvá vláda nevydržela ani jedno období, i tvojí lidé tě položili. Dovládla pak vláda úřednická. Orbán na rozdíl od tebe vládne už několik volebních období je tedy u Maďarů mnohem populárnější než jsi byl ty u nás . Ale já vím ty jsi přesto " borec" aspoň si to myslíš. V presidentských volbách 2018 jsi taky kandidoval a skončil jsi hluboko v poli poražených tak vo co gou ? Zalez někde a nech si své přihlouplé kecy.
petr1.novotny
@Richard Šebesta Hitler byl taky u Němců hodně populární…
Richard Šebesta
@petr1.novotny Dost primitivní přirovnání. Orbán je diktátor ? Já myslel,že tam je demosystém. Jinak by těžko mohl být v EU. Co vy na to rozumbrado ?
Radek Kocvelda
@petr1.novotny ,ale Péťo co jsem taháš Hitlera!
giorgio287
Dávám eurobolševikovi rok, maximálně dva!

Kéž by to byla pravda a ten spolek bláznů se rozpadl.

Orbánovi můžou zoufalci z kdysi pravicové ODS jen tiše závidět a šoupat nohama. Na rozdíl od Fialy to není vlastizrádce a má Maďarsko na prvním místě.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Tak Orbán má v papírech, že bojoval proti komunismu, což ho staví do zcela jiné role než kupříkladu "našeho" Babiše. Ten s komunisty spolupracoval a podporoval. Ještě, že byl, jak říkal v televizi v pořadu Krause ten hodný estebák...👌.hned je mi lépe....
Pavel Maleček
Topolánek se dobře poslouchá, horší už je to s jeho reál politikou. Provozovanou přes jeho "poradce" Dalíka, klasické to figury pro špinavou práci, to aby šéf měl čisté ruce. A tak si malovat, že ten půlmiliardový úplatek za Pandury (o mnohém dalším nemluvě) byla jen jeho práce, si pouze naprostý jouda myslet může.
Musel být ale zatraceně dobře placený, když to na sebe vzal a za Topolánka sedět šel.
Richard Šebesta
@Pavel Maleček Přesně ! Topolánek nebyl populista ale mafián a tahle kauza to jasně dokazuje .Právě proto by měl raději mlčet !
Avatar - epr3
epr3
Rozpad EU začal nejpozději přijetím Lisabonské smlouvy. O tom Topolánek něco ví i když u nás tvrdil, "že jen přes jeho mrtvolu", ale jako úplně každý náš politik, servilně podepsal a dokonce u toho neumřel.
Když kdokoli z bývalých premiérů, snad jen s vyjímkou praštěného Špidly, dnes mluví o politice, tak by člověk řekl, že je docela rozumný, bohužel, každý ve své premiérské funkci příčetné a rozumné uvažování ztratil.
Avatar - epr3
epr3
@epr3 Orbán s rozpadem EU nemá co dělat, je to poslední racionálně jednající politik země EU, v premiérském křesle.
Pavel Nyklíček
@epr3
Ekonomika Maďarska je opravdu mizerná, teď zastavěné dotace z EU to dorazí a hlavně jaderná elektrárna, kterou Orbán začíná financovat s nejistým Ruskem a to bude finanční poprava.
Zřejmě stoupající preference Magyara budou další ťafkou pro Orbána, bo lid maďarský je horkokrevný a pokud půjde ekonomika ještě níže, tak se budou dít věci.
Ve stejné situaci útlumu voličů bude a čelí Babiš.
Pětikolka má stále mnoho hlasů a je strašně dlouhá doba do voleb a Babiš čtvero v řadě prohrál! Počítám mezi ně i to třetí místo v eurovolbách, kde právě s Orbánem založil dokonce DVANÁCTIKOLKU 👍👍👍.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Nyklíčku nykličku zasloužíš pár poličků !
Tahle vláda pětikolky dělá všechno špatně skoro všude chybí many (zdr­avot­nictví­,škol­stvi,j­usti­ce) jen MO má peněz dost. Ten debakl za rok bude jako bitva u Waterloo pro Fialův kvintet. Na to bych si i vsadil